Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

LAMBERTS Cranberry complex, powder 100gr


To εκχύλισμα Cranberry είναι ευρέως γνωστό για τα ευεργετικά του αποτελέσματα στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Το εκχύλισμα Cranberry είναι πικρό στη γεύση με αποτέλεσμα σε πολλά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά να προστίθεται ζάχαρη, αποδίδοντας έτσι πολλές θερμίδες.





Στη Lamberts το Cranberry λαμβάνεται από φρέσκους ώριμους καρπούς (cranberries), οι οποίοι, στην αρχή, πλένονται καλά και απολυμαίνονται για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων συστατικών. Εν συνεχεία ο χυμός που παράγεται από την επεξεργασία των καρπών, τρέπεται σε συνθήκες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας σε σκόνη.Το τελικό στάδιο παραγωγής περιλαμβάνει τον ψεκασμό της σκόνης με ξηρό αέρα οδηγώντας στην Παρασκευή του τελικού προϊόντος που δεν περιέχει ζάχαρη. Η όλη διαδικασία παρασκευής του σκευάσματος διασφαλίζει την δραστικότητα του τελικού προϊόντος και την δυνατότητα χορήγησης σε άτομα που ακολουθούν δίαιτες με συγκεκριμένους θερμιδικούς περιορισμούς.To cranberry της Lamberts αναμιγνύεται με ένα σύμπλεγμα υδατάνθρακα (Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες) το οποίο είναι γλυκαντικό, εύκολα διαλυτό υλικό και εκχειλίζεται από τη ρίζα αντιδιού .Οι Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των βακτηριδίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, τα οποία καταπολεμούν τα παθογόνα βακτήρια.Δοσολογία:5-10 γραμμάρια την ημέρα.5 γραμμάρια αντιστοιχούν σε 1 κουταλάκι του γλυκού.Αδειάστε τη σκόνη σε κρύο νερό ή χυμό φρούτων και ανακατέψτε. Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια χρήση, και περιοδικά όπως και όταν εσείς επιθυμείτε. Κάθε 5γραμμάρια αποδίδουν: Fructo-Oligosaccharides 2470mgVitamin C 60mg, Cranberry Powder 2470mgΣυστατικά:Cranberry Juice Concentrate Powder, Fructo-Oligosaccharides and vitamin C.Κατάλληλο για χορτοφάγους Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις:Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία.Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως
 http://www.pharmaboots.gr/49_1p244/Lamberts-Cranberry-complex-powder-100gr
 

GUARANA - ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΤΟ ΦΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Αντί να καταφύγετε σε ένα ακόμα φλυτζάνι καφέ, προτιμήστε ένα φυσικό τονωτικό που θα φορτίσει τις μπαταρίες σας τις στιγμές της εξάντλησης.

Το guarana είναι το ιερό φυτό των Ινδιάνων του Αμαζονίου που το χρησιμοποιούσαν πάντα για τροφή, φάρμακο, αλλά και σαν αναψυκτικό. Οι ινδιάνοι παρασκεύαζαν και έπιναν το guarana για να αντιμετωπίσουν τη φοβερή ζέστη, την υγρασία, τη σωματική κόπωση, τους πόνους, τον πυρετό και ακόμα έδειχναν να έχουν απεριόριστες δυνατότητες στο σεξ. Στη Βραζιλία είναι γνωστό ως το ελιξίριο της νιότης, αφού οι κάτοικοι πιστεύουν ότι χαρίζει ψυχοσωματική ευεξία και μακροζωϊα, ενώ το Υπουργείο Υγείας τη χώρας το θεωρεί ως ένα από τα κυριότερα θεραπευτικά βότανα.
Το guarana ενδείκνυται:
  • Σε περίοδο ανάρρωσης, καθότι καταπολεμάει το αίσθημα της εξάντλησης και την κακή διάθεση.
  • Για τους φοιτητές, μαθητές, που βρίσκονται εν όψει εξετάσεων, καθότι ευνοεί τις γνωστικές λειτουργίες της προσοχής και της μνήμης.
  • Για όσους επιδίδονται σε έντονη σωματική άσκηση, καθότι αποτελεί αποτελεσματικό καρδιοτονωτικό και αυξάνει τις αντοχές στο αίσθημα κούρασης.
  • Συστήνετε σε περίπτωση διάρροιας, χάρη στις στυπτικές του ιδιότητες.
  • Χρήσιμο σε περίπτωση παχυσαρκίας καθότι περιορίζει το αίσθημα της πείνας χωρίς να επιφέρει τη χαρακτηριστική εξάντληση μιας υποθερμιδικής δίαιτας.
Η αναζωογονητική δράση του οφείλετε στην περιεκτικότητα του σε καφεΐνη η οποία απελευθερώνετε πολύ αργά από ότι σε ένα φλυτζάνι καφέ, γι αυτό δεν βλάπτει. Πέρα όμως τη καφεΐνης τα πιο βασικά συστατικά είναι η ξανθίνη, μια ουσία φυτικής προέλευσης και τα παράγωγά της, η θεοβρωμίνη και η θεοφυλλίνη, που έχουν διεγερτική και αναζωογονητική δράση, τις μεθυλοξανθίνες, οργανικές ουσίες που περιέχουν άζωτο και είναι σε θέση να διεγείρουν το μυϊκό σύστημα και να εξαφανίσουν την αίσθηση της κούρασης, τις τανίνες που ευνοούν την έκκριση αδρεναλίνης και τις πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν την γήρανση.
 
Κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι η χρήση guarana ενδείκνυται στις περιπτώσεις
  • Αλλεργίας
  • Πονοκεφάλων , ημικρανίας
  • Καρδιοτονωτικό ισορροπεί, και δυναμώνει την καρδιά
  • Ρευματισμούς
  • Υπέρτασης
  • Υπογλυκαιμίας
  • Παχυσαρκίας
  • Νευραλγίας
  • Αρτηριοσκλήρωσης
  • Θρόμβωσης
  • Εξισορροπεί το νευρικό σύστημα
Φυσικό τονωτικό με αναζωογονητική δράση  ΣΕ  50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ SUPERFOODS
 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΘΡΑΚΗΣ...SUPER-καθαρός οργανισμός!


 
Super-καθαρός οργανισμός!

O Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργείται μέσα από φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων ετών. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα, ενώ οι ιδιότητες και εφαρμογές του είναι τόσο σημαντικές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν εκπληκτικό. Ο Ζεόλιθος διαθέτει τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία λειτουργεί ως ισχυρό αποτοξινωτικό για τον οργανισμό.

Η χρήση του Ζεόλιθου είναι σαν φυσικό συμπλήρωμα μετάλλων.
Παράλληλα όμως, απορροφώντας τις ελεύθερες ρίζες και δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα, τοξίνες και οργανικές ενώσεις, μπορεί και:
1.Βελτιώνει την λειτουργία των ζωτικών οργάνων, επειδή αυτά δεν επιβαρύνονται.

2.Δημιουργεί αίσθηση ευεξίας.
3.Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον πεπτικό σωλήνα.
4. Λειτουργεί σαν φυσικό ισοτονικό.

5. Ο οργανισμός αποθηκεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα στο λίπος, επομένως ο Ζεόλιθος είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε όσους κάνουν δίαιτα ή αθλούνται, καθώς δεσμεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους, με συνέπεια αυτά να μην περνούν στον οργανισμό,
6. Παράλληλα, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν όλοι, καθώς δεσμεύει και αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες που μπαίνουν στον οργανισμό από την τροφή, το νερό και τον αέρα.

Ζεόλιθος, απαραίτητος στο αδυνάτισμα!
Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορη απώλεια βάρους προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση. Σε κανονικές συνθήκες, οι λιπόφιλες τοξίνες, όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με τραγικές συνέπειες για την υγεία. Επομένως, πριν ξεκινήσετε την νέα προσπάθεια απώλειας βάρους φροντίστε να έχετε προμηθευτεί από τα φαρμακεία και ένα μπουκαλάκι με Ζεόλιθο ΘράκηΤΜ, ώστε με την τεράστια ιοντοανταλλακτική του ικανότητα να δεσμεύει και να αποβάλλει από τον οργανισμό τις βλαβερές ουσίες.
Ο Ζεόλιθος υποστηρίζεται με περισσότερες από 200 επίσημες μελέτες, που αποδεικνύουν τη χρησιμότητά του ως συστατικό με θετική και φυσιολογική επίδραση.

Ο Ζεόλιθος Θράκη™ προέρχεται από την περιοχή της Θράκης με 95% καθαρότητα, που τον εντάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως.    
ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharmaboots ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
http://www.pharmaboots.gr/amesilisi/adynatisma.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=1262&category_id=82
 

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Θαλπωρή από τη Chicco !



Το Απαλό Αφρόλουτρο - Σαμπουάν της σειράς Baby Moments, καθαρίζει απαλά το βρεφικό δέρμα και τα μαλλιά. Η σύνθεσή του με εκχύλισμα καλέντουλας, γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες, σέβεται τη σωστή ισορροπία ενυδάτωσης ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Με ουδέτερο PH.


 http://www.pharmaboots.gr/online-farmakeio.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3464&category_id=65

 

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ιαματικό νερό της Αιδηψού και αντιγήρανση!

EdipsoSpa anti wrinkle day cream 50ml 

Η μοναδική σύνθεση του ιαματικού νερού της Αιδηψού και ενεργών ουσιών όπως Toninskin®, εκχυλίσματα νεροκάρδαμου και κάκτου, δημιουργούν μια κρέμα ημέρας που ενυδατώνει και μειώνει την ύπαρξη των ρυτίδων στο πρόσωπο με εκπληκτικά αποτελέσματα. Ισχυρά UVA-UVB αντηλιακά φίλτρα προσφέρουν υψηλό δείκτη προστασίας. Συνιστάται καθημερινή χρήση.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Και τα καλύτερα των SuperFoods έρχονται!!!! Μέρος 2ο


Σίδηρος mellon


Εξαιρετικά πλούσιο σε Σίδηρο, Εκχύλισμα Συσαμίου & Βιταμίνη C!


Το προϊόν αποτελεί συνδυασμό της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας σιδήρου για τον οργανισμό και εκχυλίσματος σουσαμιού. Το σουσάμι αποτελεί μία από τις πλουσιότερες τροφές σε σίδηρο και αντιοξειδωτικών συστατικών.

Οι σημαντικότερες λειτουργίες του σιδήρου οφείλονται στην ιδιότητά του να συνδέεται και να αποσυνδέεται με το οξυγόνο. Η σημαντικότερη πρωτεΐνη για τη μεταφορά του οξυγόνου από τους πνεύμονες σε όλο το σώμα είναι η αιμοσφαιρίνη, που στο κέντρο της έχει ένα άτομο σιδήρου.  Η βιταμίνη C μπορεί να αυξήσει την απορρόφηση του σιδήρου έως και 72%, γιατί μετατρέπει τον τρισθενή σίδηρο σε δισθενή, δημιουργώντας ένα απορροφήσιμο σύμπλεγμα.
 

Γαϊδουράγκαθο EUBIAS

Για την ηπατοπάθεια!

Το γαϊδουράγκαθο είναι αυτοφυές κυρίως στη λεκάνη της Μεσογείου, ενώ καλλιεργείται στην υπόλοιπη Ευρώπη και στη Νότια Αμερική. Οι πρώτες αναφορές στο φυτό έγιναν από τον Θεόφραστο κατά τον 4ο αι. π.Χ όπου αναφέρεται με το όνομα "Πτέρνιξ". Στη συνέχεια ο Διοσκουρίδης συνιστά το "Μεγα Κενταύριον", ή "Σίλυβον" για την επούλωση των πληγών. Ακολουθεί αναφορά από τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο, ενώ κατά τον Μεσαίωνα πλήθος βοτανολόγων συνιστούν το φυτό για διάφορες χρήσεις.
Ο Αγγλος βοτανολόγος Nicholas Culperer το προτείνει ως εξαιρετικό φάρμακο για τη χολή και τη σπλήνα, ενώ στις αρχές του 20ου αιώνα μία σχολή βοτανολόγων θεραπευτών, επονομαζόμενοι "Εκλεκτικοί" χρησιμοποιούν εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου για την "Ηπατική συμφόρηση".
Τέλος μετά το 1960 η χρήση του φυτού εξαπλώθηκε ευρέως, ξεκινώντας από τη Γερμανία, όπου ταυτόχρονα με τη χρήση άρχισε και η ερευνητική μελέτη του.

Valeriana plus

Ύπνος, Ηρεμία, Ζεστασιά

Η βαλεριάνα είναι ανθοφόρο φυτό της οικογένειας των Βαλεριανοειδών που απαντάται στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.
Το όνομα "Βαλεριάνα" προήλθε από τη λατινική λέξη valere που σημαίνει "υγεία ή δύναμη" και αναφέρεται στην χρήση του φυτού, αν και υποστηρίζεται ότι μπορεί να αναφέρεται και στη δυνατή του οσμή.

Λεκιθίνη EUBIAS™

Κομψή σιλουέτα

Η λεκιθίνη είναι μια λιπαρή ουσία που παράγεται από το συκώτι και συντίθεται από χολίνη. Είναι επίσης παρούσα σε μερικά τρόφιμα.
Η λεκιθίνη πήρε την ονομασία της από την ελληνική λέξη για τον κρόκο του αυγού (λέκι-θος). Αποτελείται από φωσφατιδυλοχολίνες, οι οποίες είναι μια ομάδα φωσφολιπιδίων που το καθένα παράγεται από γλυκερόλη, φώσφορο, χολίνη και δύο λιπαρά οξέα που ποικίλουν κάθε φορά.
Η λεκιθίνη είναι μια πολύ πλούσια πρωταρχική πηγή χολίνης και χρησιμοποιείται πολύ από άτομα που επιθυμούν απώλεια βάρους.
SuperFoods σας περιμένουμε!!!!!!!!!

Και τα καλύτερα των SuperFoods έρχονται!!!! Μέρος 1ο


Έλαιο Νυχτολούλουδου™


Με φυτικό GLA

Το έλαιο νυχτολούλουδου (Evening Primrose Oil,) έχει υψηλή περιεκτικότητα σε γ-λινολενικό οξύ (GLA). Το GLA ανήκει στα Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Το νυχτολούλουδο ανήκει στην οικογένεια του επιλόβιου του στενόφυλλου και παράγει σπόρους που είναι πλούσιοι σε λιπαρά οξέα και ιδιαίτερα πλούσιο στο γ-λινολενικό οξύ (GLA).

 
Αποτελεί ένα φυτό πολλαπλής χρήσης™.



Άοσμο Σκόρδο EUBIAS


Τροφή & για την υπέρταση!


Οι ενώσεις θείου και συγκεκριμένα η ουσία αλλισίνη, φαίνεται ότι είναι τα ενεργά συστατικά του σκόρδου.

Τα διαθέσιμα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το σκόρδο χρησιμοποιείται για περίπου 5.000 χρόνια, ενώ για 3.000 χρόνια χρησιμοποιείται στην Κίνα στον τομέα της ιατρικής. Ιστορικά, το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσει μια πλειάδα παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της υπέρτασης, των μολύνσεων και της χοληστερόλης. Έχει προταθεί ότι οι ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα πρέπει να δείχνουν προσοχή κατά την κατανάλωση σκόρδου, καθώς εμφανίζει αντιθρομβωτικές ιδιότητες.


Κόκκινο Τριφύλλι™


Περιέχει ισοφλαβόνες για την περίοδο της εμμηνόπαυσης!


Το εθνικό λουλούδι της Δανίας.

Το Kόκκινο Tριφύλλι (Red Clover) λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σε ισοφλαβόνες  χρησιμοποιείται από άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης. Οι ισοφλαβόνες είναι γνωστές για την φυσική μείωση των συμπτωμάτων της.

 

Το κόκκινο τριφύλλι εκτός από τις ισοφλαβόνες περιέχει και κουμαρίνη γνωστή για την αντιπηκτική της ιδιότητα.

Να αποφεύγεται η χρήση του από άτομα που δεν πρέπει να λαμβάνουν φυτοοιστρογόνα, ισοφλαβόνες και  κουμαρίνη.


Super Lax™ with Senna


Η senna βοηθάει όσους έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας.


Η λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Cassia angustifolia (Κασσία η στενόφυλλη) ή Cassia senna (Κασσία η σέννα). Το συναντούμε με τα ονόματα Σέννα, Κασσία, Συναμική, φύλλα Αλεξάνδρειας ή φύλλα Αιγύπτου.

Καλλιεργείται σε Ινδία και τις χώρες γύρω από την Ερυθρά θάλασσα. Η ονομασία φύλλα Αλεξάνδρειας βγήκε γιατί το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για εκατονταετίες ήταν ο κύριος κόμβος μεταφοράς του.

Στην Ευρώπη, η χρήση των φύλλων της Σέννα διαδόθηκε μόνο κατά το τέλος του Μεσαίωνα.

Στη σύγχρονη ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί από την δεκαετία του 50 ως καθαρτικό.
Το βότανο αυτό χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας
Πάντα από το καλύτερο E-SHOP υπερτροφών!!!!!
www.pharmaboots.gr


APIVITA Intimate daily gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή


Για την Ευαίσθητη Περιοχή για Καθημερινή Χρήση.
Απαλό gel καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει χαμομήλι, γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητες και πρόπολη η οποία αποτρέπει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. Με γαλακτικό οξύ και φυσικό ολιγοσακχαρίτη βοηθά στην προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας της περιοχής και σέβεται το pH της. Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας.
Χρήση: Απλώστε καθημερινά σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάνετε απαλό αφρό. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Μόνο εξωτερική χρήση.
200ml

http://www.pharmaboots.gr/amesilisi/ygies-swma/euaisthiti-perioxi.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=2926&category_id=95

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

APIVITA Βιολογικό Μείγμα Ελαίων Για Μασάζ 100ml



 
Το Βιολογικό μείγμα ελαίων για μασάζ είναι ένας συνδυασμός φυτικών ελαίων: αμύγδαλο, ελιά και jojoba από βιολογικές καλλιέργειες Ιδανική επιλογή για την περιποίηση του σώματος καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, B & E, μέταλα και λιπαρά οξέα Χάρη στις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες, χαρίζει απαλή επιδερμίδα και μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ICEA .Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος μέχρι να απορροφηθεί.Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσθέστε αιθέρια έλαια, ή συνδυάστε τα με δάφορα φυτικά λάδια για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό APIVITA προϊόν.Για εξωτερική χρήση μόνο.Φυλάξτε το σε ψυχρό και δροσερό μέρος

http://www.pharmaboots.gr/online-farmakeio.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&category_id=125&product_id=3849

ADRENALINA™ Super-τονωτική σύνθεση για μέγιστη ενέργεια στη ζωή σας!


Το Adrenalina™ είναι ένα 100% φυτικό σκεύασμα πολυβιταμινών και ταυτόχρονα ένα μίγμα βοτάνων, όπως το προσαρμογόνο Panax ginseng και το εκχύλισμα σκόρδου, φυτά με ευεργετικές και τονωτικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Οι βιταμίνες A, C, E, που περιέχει συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και το Q10 στην έγκαιρη τροφοδότησή του με μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Το Adrenalina™ αποτελεί το ιδανικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για όσους έχουν έντονες σωματικές δραστηριότητες και υψηλές ενεργειακές ανάγκες, καθώς τονώνει τον οργανισμό, διατηρώντας συνεχώς την ενέργειά του στο μέγιστο επίπεδο, και απαλλάσσει αποτελεσματικά από την κόπωση και την κούραση.

Ανεξάντλητη πηγή φυσικής ενέργειας

http://www.pharmaboots.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=704&category_id=107&option=com_virtuemart&Itemid=60

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Superfoods Ιπποφαές Eubias™350mg 50 κάψουλες

 
Ιπποφαές Eubias™
Super-δυναμική συμβολή στην πνευματική και σωματική σας απόδοση!


To Ιπποφαές (ποικιλία ραμνοειδές) είναι ένα από τα παλαιότερα φυτά της γης, καθώς χρονολογείται από την εποχή των παγετώνων. Πρώτες εκθέσεις που αναφέρονται στα ευεργετικά αποτελέσματα του εμφανίζονται στο 4ο αιώνα π.Χ. Σύμφωνα με ιστορικές πηγές, το Ιπποφαές ήταν μέρος της διατροφής των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού πρώτα παρατηρήθηκε ότι βελτιωνόταν η ανάνηψη στα τραυματισμένα άλογα, όταν έτρωγαν από τα φύλλα και τους καρπούς αυτού του φυτού. Οι αναφορές της χρησιμοποίησής του συναντώνται επίσης στην κλασική θιβετιανή και κινεζική ιατρική. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι κατά το 13ο αιώνα ο Jenkins Khan το χρησιμοποιούσε στις εκστρατείες του. Το 1929 έλαβε μέρος η πρώτη βιοχημική ανάλυση των καρπών του Ιπποφαούς και από τότε, οι γνώσεις μας για τις ευεργετικές του ιδιότητες διαρκώς αυξάνονται. Σήμερα, το Ιπποφαές είναι ένα από τα πιο σημαντικά φυτά της σύγχρονης εναλλακτικής ιατρικής.

Δραστικά Συστατικά
Το Ιπποφαές περιέχει βιταμίνη C, άλφα-τοκοφερόλη, μεγάλο μέρος καροτενοειδών και βιταμίνη Ε, μεταλλικά στοιχεία (K, Na, Mg, Ca, Fe, Zn, Se), μονοσακχαρίτες, οργανικά οξέα, ελεύθερα αμινοξέα, πτητικές ενώσεις, διάφορα φλαβονοειδή (κερκετίνη, μυρισετίνη, καμπφερόλη), λιπαρά οξέα, τριγλυκερίδια, γλυκεροφωσφολιπίδια, φυτοστερόλες, εστέρες, ζεαξανθίνη και άλλες φαινολικές ενωσεις. Λόγω όλων των παραπάνω, το Ιπποφαές παρουσιάζει εξαίρετες ευεργετικές δράσεις: αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, ηπατο-προστατευτική, ανοσο-ρυθμιστική και έναντι της αύξησης ορισμένων καρκινικών κυττάρων.
Αντιοξειδωτική δράση
Διάφορες in vitro και in vivo μελέτες δείχνουν σαφώς ότι το Ιπποφαές έχει αντιοξειδωτική δράση. Το εκχύλισμα των φύλλων του φυτού προστάτευσε σε μεγάλο βαθμό αρσενικούς αρουραίους albino από οξειδωτική βλάβη (τροφοδοτούμενη με χρώμιο). Επίσης προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τη νικοτίνη στα ερυθροκύτταρα.

Ανοσο-ρυθμιστικές δράσεις
Το εκχύλισμα των φύλλων του Ιπποφαούς φαίνεται να ενεργοποιεί την κυτταρική διαμεσολάβηση στην ανοσολογική απάντηση. Σε επαγόμενη με χρώμιο ανοσο-καταστολή σε αρουραίους, το εκχύλισμα των φύλλων του παρεμπόδισε τη δημιουργία διεγερμένων ριζών οξυγόνου (ROS), και διατήρησε το μέγεθος του κυττάρου στα επίπεδα των υγειών κυττάρων του ελέγχου. Επιπλέον, το εκχύλισμα των φύλλων (100 μg / ml) και μόνο, προώθησε την παραγωγή ιντερλευκίνης IL-2 και προφλεγμονώδους παράγοντα γ-IFN.

Καρδιαγγειακή δράση
Το Ιπποφαές χρησιμοποιείται και ως αντι-καρδιαγγειακό φάρμακο. Η προσθήκη του σε χυμό (με βιταμίνη C, άλφα-τοκοφερόλη, β-καροτίνη και φλαβονοειδή) αύξησε τις συγκεντρώσεις πλάσματος HDL- (καλής) χοληστερόλης και τριακυλογλυκερολών κατά 20% και 17%, αντίστοιχα, σε υγιείς άνδρες εθελοντές. Επιπλέον, η χορήγηση συμπληρωμάτων είχε ως αποτέλεσμα μια μέτρια μείωση της ευαισθησίας της LDL-χοληστερόλης (κακή) στην οξείδωση. Τα ολικά φλαβονοειδή των φρούτων του παράλληλα μείωσαν την ανάπτυξη θρόμβωσης στα ποντίκια. Σε μια άλλη μελέτη σε ποντίκια φάνηκε πως παράλληλα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του μυοκαρδίου.

Αντικαρκινική δράση
Το εκχύλισμα αλκοόλης του Ιπποφαούς (που περιέχει κυρίως φλαβονοειδή), βοηθάει στην προστασία του μυελού των οστών από βλάβες που οφείλονται στην ακτινοβολία ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσει τα κύτταρα του μυελού των οστών να αναπληρωθούν γρηγορότερα. Όλα αυτά σε ένα ζωικό μοντέλο, όπου τα ποντίκια που τρέφονταν με το έλαιο αυτό παρουσίασαν γρηγορότερη ανάκτηση του αιμοποιητικού τους συστήματος μετά από χημειοθεραπεία υψηλών δόσεων. Επίσης έχει αναφερθεί δράση έναντι της αύξησης ορισμένων καρκινικών όγκων σε παρόμοιες έρευνες.

Αντιμικροβιακή δράση
Μερικές μελέτες δείχνουν ότι το H. rhamnoides (Ιπποφαές) έχει αντιμικροβιακή δράση. Φαινολικές ενώσεις του H. rhamnoides αναστέλλουν την ανάπτυξη των Gram-αρνητικών βακτηρίων.

Αντιελκώδης δράση
Θεραπευτικά και προληπτικά αποτελέσματα του H. rhamnoides σε γαστρικά έλκη σε αρουραίους έχουν αναφερθεί σε διάφορες μελέτες. Επίσης έχει αναφερθεί επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης του γαστρικού έλκους που προκαλείται από το οξικό οξύ του στομάχου.

Δερματολογική δράση
Η ευεργετική επίδραση του H. rhamnoides στις δερματολογικές διαταραχές έχει δείξει εξίσου καλά αποτελέσματα στην ατοπική δερματίτιδα (έλαιο των καρπών του).

Ηπατολογική δράση
Οι κλινικές επιπτώσεις του ελαίου του Ιπποφαούς στην ίνωση του ήπατος έχει δοκιμαστεί πρόσφατα. Βρέθηκε ότι βοηθάει κυρίως στη μείωση της διάρκειας ομαλοποίησης των αμινοτρανσφερασών. Τα αποτελέσματα αυτά υποδεικνύουν ότι το έλαιο αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών του ήπατος.
Δράση έναντι ραδιενέργειας
Προσφέρει προστασία ενάντια σε δυνητικά θανατηφόρα ακτινοβολία τουλάχιστον σε ποντίκια. Οι Goel et al. έχουν αποδείξει ότι τα ποντίκια που λάμβαναν Ιπποφαές επιβίωσαν κατά 82% περισσότερο σε σύγκριση με αυτά του ελέγχου. Η ικανότητα λοιπόν του αλκοολικού εκχυλίσματος H. rhamnoides για την προστασία του DNA θα μπορούσε να αποδοθεί κυρίως στην άμεση διαφοροποίηση της χρωματίνης.
http://www.pharmaboots.gr/online-farmakeio.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&category_id=6&product_id=62

APIVITA Αιθέρια έλαια time to relax 10ml


Μίγμα αιθερίων ελαίων με λεβάντα & υλάνγκ-υλάνγκ.Tο μίγμα αιθερίων ελαίων time to relax συνδυάζει τη λεβάντα με το υλάνγκ υλάνγκ και το γιασεμί για να χαλαρώσει τις αιθήσεις.Το αιθέριο έλαιο λεβάντα χαλαρώνει σώμα και πνεύμα καταπολεμώντας το στρες και την αϋπνία ενώ παράλληλα έχει ευεργετική κατά του πονοκεφάλου και διεκολύνει την αναπνοή.Το αιθέριο έλαιο υλάνγκ υλάνγκ έχει ένα γλυκό και εξωτικό άρωμα γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Καταπολεμά το στρες και το άγχος.Το αιθέριο έλαιο γιασεμί θεωρείται ο βασιλιάς των αιθερίων ελαίων. Χαρίζει ευφορία, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τονώνει τις αισθήσεις.Προσθέστε 3-10 σταγόνες στο νερό της κεραμικής συσκευής. Ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε το άρωμα του χώρου.Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αποφύγετε την επαφή με την επιδερμίδα. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

http://www.pharmaboots.gr/amesilisi/arwmatika-elaia.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3881&category_id=125

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

FREZYDERM Hair Force Caps 60pcs

Ειδικό συμπλήρωμα διατροφής για τα μαλλιά.
Ενδείξεις: Χρόνια και εποχική αντιδραστική τριχόπτωση. Αδύναμα μαλλιά.
Χρήση: 2 κάψουλες ημερησίως μετά το φαγητό.
Συνδυασμός με κάθε αγωγή μαλλιών για καλύτερα αποτελέσματα.
Δράση - Ενεργά Συστατικά:
http://www.pharmaboots.gr/sympliromata-diatrofis.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=2296&category_id=6

APIVITA KIDS 2+ Παιδική Οδοντόκρεμα 50ml

Mε ρόδι & πρόπολη.98% φυσική σύνθεση Εμποδίζει το σχηματισμό πλάκας χάρη στην περιεκτικότητά της σε πρόπολη, ρόδι και καλέντουλα Προστατεύει από την τερηδόνα χάρη στην πρόπολη, τα αιθέρια έλαια, το φθόριο (500 ppm), το calcium glycerophosphate και την ξυλιτόλη που περιέχει Προλαμβάνει την εμφάνιση ουλίτιδας χάρη στην περιεκτικότητά της σε πρόπολη, ρόδι και καλέντουλα Με ευχάριστη γεύση φρούτων Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Χωρίς: Parabens, SLES & SLS, Colorants, Propylene glycol. ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ .Βουρτσίστε τα δόντια σας 2-3 φορές την ημέρα μετά από κάθε γεύμα. Για παιδιά κάτω των 6 ετών να χρησιμοποιείται ποσότητα στο μέγεθος ενός μπιζελιού και υπό επίβλεψη για να αποφεύγεται η κατάποση. Σε περίπτωση πρόσληψης φθορίου από άλλες πηγές, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή τον γιατρό σας.

http://www.pharmaboots.gr/amesilisi/otorinolaryggologika/stomatikiygieini.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3822&category_id=110

Έλαιον Υπερικού ΕΥ ΖΗΝ

Το Υπερικόν το διάτρητον (Hypericum perforatum) από την αρχαιότητα εφημίζετο για τις πολύτιμες θεραπευτικές ιδιότητες και το ευρύτατο φάσμα των εφαρμογών του.Το έλαιό του λαμβάνεται αφού εμβαπτιστούν τα φρέσκα άνθη του σε αρίστης ποιότητος βιολογικό αγουρέλαιο ψυχρής εκθλίψεως.Πρόκειται για το περίφημο Βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών.Η Μαρία Τρέμπεν, στο βιβλίο της “Υγεία από το Φαρμακείο του Θεού”, αναφέρει: Το λάδι του υπερικού είναι ένα πολύτιμο φάρμακο. Δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.Αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες και επουλωτικό, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και την οσφυαλγία, όπως και για κάθε πόνο ρευματικό, για τους πόνους των αρθρώσεων και την υδρωπικία. Για κάθε είδους πληγές, πρόσφατες ή ανοιχτές, κακώσεις, μώλωπες και εκχυμώσεις, διαστρέμματα, τσιμπήματα εντόμων, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη, οιδήματα. Για κράμπες, πιασίματα και ψύξεις, νευραλγίες και πονοκεφάλους.Κάνουμε επαλείψεις ή ελαφρές εντριβές στο μέρος που πονά. Μπορούμε ακόμη να εφαρμόσουμε τοπικά επιθέματα με μια διαποτισμένη γάζα και να την τυλίξουμε με αδιάβροχη μεμβράνη.Το λάδι του υπερικού είναι επίσης πόσιμο. Συνιστάται ιδιαίτερα για το έλκος, τις κολίτιδες, την επώδυνη πέψη και τις ξινίλες του στομάχου.Πίνουμε μισό κουταλάκι του γλυκού, το πρωί, νηστικοί, και το βράδυ πριν την κατάκλιση, και όποτε παρουσιάζεται πρόβλημα. Συνιστάται η συχνή λήψη σε μικρές δόσεις.Ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί να εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια, αναλόγως της περιπτώσεως, ή να συνδυαστεί με άλλα έλαια (π.χ. αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο κ.λ.π.).Το έλαιο του Υπερικού παρασκευάζεται από το ευ ζην στην Τήνο, από άγρια (όχι καλλιεργημένα) βότανα της Τήνου και άθερμο αγουρέλαιο. Συσκευασία 100ml, 200ml και 500ml σε γυάλινη φιάλη.

http://www.pharmaboots.gr/amesilisi/dermatika/akmh.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3341&category_id=84&keyword=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD+%CF%85





Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Αλόη Βέρα EUBIAS™ Super-αίσθηση ηρεμίας!


Η Αλόη Βέρα, ενώ εξωτερικά μοιάζει με κάκτο, στην πραγματικότητα ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών, συγγενεύοντας με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σπαράγγι. Οι εσωτερικοί της χυμοί παρέχουν έναν πλούσιο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, η συνδυασμένη δράση των οποίων, συγκρινόμενη με τη μεμονωμένη επίδρασή τους, αποδεικνύεται πολύ πιο ευεργετική τόσο για τον οργανισμό, όσο και για την εμφάνιση του δέρματος. Χάρη στα μοναδικά αυτά χαρακτηριστικά της, η Αλόη Βέρα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού κατά διαφόρων εξωτερικών παραγόντων και του άγχους, προσφέροντας μια γενική αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας. Επιπλέον, λόγω της σύστασής της από θρεπτικά στοιχεία, συμβάλλει στην ενίσχυση των επιθηλίων ιστών κατά των τραυματισμών, καθώς και στην επούλωσή τους, αλλά και στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.
http://www.pharmaboots.gr/sympliromata-diatrofis.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=1799&category_id=6&keyword=superfoods

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βάλτε τη κανέλα στη διατροφή σας!


Πριν μερικά χρόνια, επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κανέλα:

o   Είναι τονωτικό της πέψης

o   Θερμαντικό

o   Αντιικό

o   Αντισηπτικό

o   Αντι-βακτηριακό

o   Αντι-μυκητιακό

o   Μειώνει την πίεση του αίματος και

o   Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα των διαβητικών.

Χάρη στις σύγχρονες έρευνες, άρχισε να αποδεικνύεται με επιστημονικό τρόπο ότι η ενεργός ουσία στην κανέλα, η MHCP, που ανήκει στις πολυφαινόλες, πράγματι παρουσιάζει ινσουλινομιμητική δράση.

Η Κανέλα Extra Eubias από τη Superfoods είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που προέρχεται από ξηρό εκχύλισμα κανέλας εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, Β3, Β6, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο,  και  βιταμίνη Ε για ενίσχυση στη δράσης της κανέλας και στη λειτουργία του οργανισμού. Προτείνεται σε ανθρώπους που έχουν διαβήτη.
 Βλέπουμε ότι μερικά από αυτά που οι άνθρωποι από χιλιετίες είχαν εμπειρικά αντιληφθεί για τη δράση της κανέλας στην υγεία, άρχισαν να αποδεικνύονται με επιστημονικό τρόπο χάρη στις σύγχρονες έρευνες.
 
 
 

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Botox ή Εναλλακτική προσέγγιση ?

FRZYDERM Botox Effect Cream 50 ml

Αντιγηραντική κρέμα κατά των ρυτίδων έκφρασης. Προσφέρει μείωση ρυτίδων μυοκινητικής και βιολογικής προέλευσης σε πρόσωπο και λαιμό και αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση επεμβατικών διεργασιών.
Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση ρυτίδων έκφρασης και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα έχει θρεπτική, επουλωτική και αντιοξειδωτική δράση.
Η δική μου καθημερινή συνήθεια !!
Πάντα στη καλύτερη τιμή!!! http://www.pharmaboots.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3899&Itemid=60

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΟΚΟΣ




Ο κρόκος είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά δώρα της φύσης, γνωστός και με τις ονομασίες ζαφορά και σαφράν.
Οι ιδιότητες του κρόκου, είναι γνωστές από την αρχαιότητα στους Έλληνες, καθώς τον χρησιμοποιούσαν για να καταπολεμήσουν την αϋπνία και τα δυσάρεστα αποτελέσματα του μεθυσιού.
Πλέον σύγχρονες έρευνες δείχνουν πως βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, ιδιαίτερα τη μνήμη, ενώ δημιουργεί αίσθηση ευεξίας χάρη στην κροκίνη, κύριο συστατικό του κρόκου. Η κροκίνη ανήκει στα καροτένια.
Η ποιότητά του κρόκου των SUPERFOODS είναι εξαιρετική.



 http://www.pharmaboots.gr/online-farmakeio.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3181&category_id=17

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αδυνάτισμα και για τον άντρα!

 
 

Το Somatoline Cosmetic Man Εντατική Αγωγή νύχτας Κοιλιά – Μέση είναι μια δραστική καλλυντική κρέμα ειδικά μελετημένη για την αντιμετώπιση των τυπικών ζωνών επικάθισης λίπους του άνδρα: κοιλιά και «σωσίβιο» με μία μόνη εφαρμογή το βράδυ. Αξιοποιεί τη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη μείωση της περιφέρειας. Περιέχει το MenReduxplus-complex™, ένα ενεργό καλλυντικό σύμπλεγμα,το οποίο χάρη στην υψηλή συγκέντρωση των ενεργών καλλυντικών συστατικών και του μασάζ εφαρμογής, συμβάλλει στην ταχύτερη μείωση του τοπικού πάχους.Επιπλέον, περιέχει έναν ενεργό παράγοντα που διευκολύνει την απορρόφηση των λιπολυτικών συστατικών, ενισχύοντας την αδυνατιστική τους δράση. Γι’ αυτό το λόγο, το Somatoline Cosmetic Man Εντατική Αγωγή Νύχτας Κοιλιά – Μέση αδυνατίζει σε μόνο 2 εβδομάδες. Συνιστάται σε Άνδρες με επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιφέρεια της μέσης και την κοιλιά που αναζητούν μια εντατική αγωγή με αποτελέσματα σε μόνο 2εβδομάδες.
http://www.pharmaboots.gr/omorfia.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3451&category_id=7&keyword=somatoline

Υγιεινή..ευκολία..οικονομία!!!!

 
Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με Βιταμίνη Ε, λάδι Καλέντουλας και Προβιταμίνη Β5, το Tol Velνet Hygienic Shower ενυδατώνει, αναζωογονεί και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή ξηροδερμίες. Διαθέτει pH5.5 όμοιο με αυτό του δέρματος, είναι κλινικά μελετημένο και απαλλαγμένο από αλκάλια, αλλεργιογόνα & parabens. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, σώμα και την ευαίσθητη περιοχή, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί έως και 24 ώρες. Παράλληλα, η ήπια αντισηπτική του δράση εξουδετερώνει αποτελεσματικά βακτήρια και μύκητες.
http://www.pharmaboots.gr/amesilisi/ygies-swma.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3448&category_id=126

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Super αδυνάτισμα!!super τιμές!! Από 65,80 μόνο 53,16!!! ''Η μέθοδος των τριών''

Η Μέθοδος Των Τριών
Μοναδικό Αδυνάτισμα με SuperFoods™
Η Μέθοδος Των Τριών™…..μια ωραία ιστορία αδυνατίσματος



... Θέλω και πρέπει να αδυνατίσω…..ναι φέτος θα βάλω τα δυνατά μου!

Κάπως έτσι ξεκινάμε κάθε άνοιξη την προσπάθεια αδυνατίσματος, καθώς μας πιάνουν οι πρώτες ζέστες, αρχίζουμε να βγάζουμε από πάνω μας τα πανωφόρια που κρύβουν επιμελώς τα παραπανίσια κιλά μας….και διαπιστώνουμε πως δεν μπορούμε να φορέσουμε τα ωραία μπλουζάκια με τα μπράτσα και την κοιλίτσα έξω, ούτε και τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια μας. Βέβαια η μεγάλη αγωνία μας είναι πως θα κυκλοφορήσουμε στην παραλία το καλοκαίρι με μαγιό και γιατί όχι πως θα φλερτάρουμε όταν δεν θα νιώθουμε όμορφα με το σώμα μας.

Έτσι χωρίς να το θέλουμε ξαφνικά μας δημιουργείται ένα άγχος το οποίο δεν μας αφήνει να χαρούμε τις πιο ωραίες στιγμές του χρόνου, το οποίο φεύγει μόνο όταν έρθει πάλι το φθινόπωρο….

Γιατί όμως να αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει αυτή την ωραία περίοδο?
Γνωρίζετε πως υπάρχουν φυτικά συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε και μάλιστα με ασφαλή τρόπο?
Ποια είναι αυτά?

Τα Superfoods δημιούργησαν την μοναδική βοήθεια για αδυνάτισμα που λέγεται Μέθοδος Των Τριών™ και περιλαμβάνει την λήψη τριών διαφορετικών συμπληρωμάτων με ξεχωριστές ιδιότητες το καθένα ώστε να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για να χάσουμε σωστά βάρος θα πρέπει 1. να μειώσουμε τις θερμίδες που λαμβάνουμε, 2. να κάψουμε το λίπος που έχουμε συσσωρεύσει στο σώμα και 3. να διώξουμε τις λιπόφιλες τοξίνες που απελευθερώνονται από την καύση του λίπους ώστε να μην πάθουμε τοξίνωση και ταυτόχρονα να ξεμπλοκάρουμε τον μεταβολισμό.
 
Η Μέθοδος Των Τριών
 
Βήμα πρώτο
Μειώνουμε τις θερμίδες
 Βήμα πρώτο
Λαμβάνουμε τρεις φορές την ημέρα πρωί/μεσημέρι/βράδυ από μια κάψουλα του προϊόντος Hoodia Namibia’s. Πάντα μια ώρα πρίν το φαγητό. Το Hoodia έχει την ικανότητα να κόβει το αίσθημα της πείνας με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε έως και 1.500 θερμίδες λιγότερες ανά ημέρα.



Καίμε το λίπος
Βήμα δεύτερο
Λαμβάνουμε τρεις φορές την ημέρα πρωί/μεσημέρι/βράδυ από μια κάψουλα του προϊόντος Acai Berry Eubias. Πάντα αμέσως μετά το φαγητό. Το Acai θεωρείται το φυτό με την καλύτερη λιπο - διαλυτική ικανότητα με αποτέλεσμα λαμβάνοντας το να καίτε το συσσωρευμένο λίπος.



Βελτιώνουμε το μεταβολισμό!

 Βήμα τρίτο
Λαμβάνουμε δυο φορές την ημέρα μεσημέρι/βράδυ 500mg (μισό γραμμάριο) του προϊόντος Ζεόλιθος Θράκη powder ή τρία δισκία πρωί/μεσημέρι/βράδυ του προϊόντος Ζεόλιθος Θράκη 350mg. Αμέσως μετά το φαγητό. Ο ζεόλιθος έχει την ικανότητα να δεσμεύει τις λιπόφιλες τοξίνες που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους και γενικά τις τοξίνες με αποτέλεσμα να λειτουργεί καλύτερα ο οργανισμός και ο μεταβολισμός.


Σημαντικό
Την δίαιτα με την Μέθοδο Των Τριών™ Superfoods θα την κάνετε έως ότου φθάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν και τα προϊόντα είναι ασφαλή θα πρέπει κάθε τρεις μήνες να κάνετε ένα διάλλειμα τριών εβδομάδων τουλάχιστον.

Οι παραπάνω δράσεις των φυτών και του ζεόλιθου υποστηρίζονται από μελέτες και χιλιάδες μαρτυρίες.

Super αδυνάτισμα σε Super τιμές

Μόνο 52,50 από 65,80