Σάββατο 27 Απριλίου 2013

APIVITA Wine Elixir Κρέμα Αντιρυτιδική Συσφιγκτική (SPF15)

 
Κρέμα ημέρας για ρυτίδες και σύσφιξη με αντιηλιακή προστασία SPF15
86% Φυσική Σύνθεση
Η κρέμα ημέρας wine elixir με κόκκινο κρασί είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, έχει αποδεδειγμένη αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, μειώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες ενώ παράλληλα συσφίγγει την επιδερμίδα. Με μελισσοκέρι, πρόπολη και ελιά, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες. Ο συνδυασμός των βιολογικών αιθέριων ελαίων που περιέχει τονώνει την επιδερμίδα και προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία, ενώ ο αντηλιακός δείκτης SPF15 προστατεύει από τη φωτογήρανση.
Ποσότητα: 50 ml
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Pharmboots !!! αγοράζω εύκολα και φθηνά μόνο μ'ένα κλίκ εδώ
http://www.pharmaboots.gr/49_1p337/Apivita-wine-elixir-antirytidikh-kai-sysfigktikh-krema-hmeras-SPF-15-50ml

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

APIVITA Natural Oil φυτικό έλαιο αμύγδαλο 100ml



Plant Oil Almond
Λαμβάνεται από τους ώριμους καρπούς αμυγδαλιάς. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β , Ε, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα. Είναι ένα από τα παλαιότερα καλλυντικά που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.
Χρήση: Ιδανικός φορέας αιθερίων ελαίων στο μασάζ και το καλύτερο ενυδατικό σώματος μετά το μπάνιο, ειδικά για τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από την ενυδατική σας κρέμα για μεγαλύτερη ενυδάτωση ή σαν ντεμακιγιάζ ματιών για την τόνωση και θρέψη των βλεφαρίδων.
Τρόπος Χρήσης: κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος μέχρι να απορροφηθεί.
Κατάλληλο: για όλους τους τύπος δέρματος
Επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα για εσάς!!! μόνο 6.75 euro 
Αγοράζω εύκολα και φθηνά μόνο από εδώ....
http://www.pharmaboots.gr/49_1p494/Apivita-natural-oil-fytiko-elaio-amygdalo-100ml

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

O ιδανικός σύμμαχος για κάθε οικογένεια VICHY capital soleil γαλάκτωμα SPF 50





Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV και την προστασία του πολύτιμου «γενετικού κεφαλαίου» της επιδερμίδας, τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο Γαλάκτωμα ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ PARABEN, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, η υποαλλεργική του σύνθεση είναι δοκιμασμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες κάτω από δερματολογικό έλεγχο. Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy.Η εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα ή λευκά σημάδια. Η δροσερή υφή του χαρίζει ευχάριστη αίσθηση σε κάθε εφαρμογή. Η συσκευασία 300ml το κάνει ιδανικό σύμμαχο για κάθε οικογένεια.

Μοναδική προσφορά για όλη την οικογένεια..αγοράζω μόνο μ'ένα κλικ
http://www.pharmaboots.gr/49_1p713/Vichy-capital-soleil-galaktoma-spf50-prosopo-kai-soma-300ml

Αντηλιακά με Super τιμές!!!!




Πακέτο προσφοράς από την Apivita. Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες με SPF30 σε συσκευασία 50ml και αντηλιακό σώματος SPF30 σε συσκευασία 150ml.

Οι καλύτερες επιλογές για το καλοκαίρι !!!!!!!
Αγοράζώ απο το pharmaboots  πάντα στη πιο super τιμή!!!!



Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αντιηλιακό LA ROCHE-POSAY Anthelios xl Fluide Extreme Teintee SPF 50+



Χωρίς άρωμα. Χωρίς Paraben. Με λιγότερα χημικά φίλτρα*. Μη φαγεσωρογόνο. Ανθεκτικό στο νερό Τυπος Δερματος η αναγκη Δέρμα με δυσανεξία στον ήλιο, γνωστή ως ηλιακή αλλεργία. Υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Προφύλαξη από το χλόασμα. Φωτοευαισθητοποίηση λόγω φαρμάκων. Οφελη Το δέρμα προστατεύεται από τα ηλιακά εγκαύματα, από τις αντιδράσεις του δέρματος και τις κυτταρικές αλλοιώσεις από τις ακτίνες UV. Εφαρμογη Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση. Μόνο για εξωτερική χρήση Πολύ υψηλή προστασία από UVA/UVB. Βέλτιστη προστασία SPF 50+ ενισχυμένη κατά των ακτινών UVA (πιο αυστηρή από τις ευρωπαϊκές συστάσεις), χάρη στο νέο σύστημα φίλτρων που συνδυάζει Mexoryl® SX και XL και Ιαματικό νερό της La Roche-Posay, με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Σε μια νέα μινιμαλιστική και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση: χωρίς άρωμα, χωρίς paraben, με λιγότερα χημικά φίλτρα*, δοκιμασμένο στο νικέλιο (επίπεδα νικελίου χαμηλότερα από το κατώτατο όριο για αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα), μη φαγεσωρογόνο. - Ρευστή, μη λιπαρή και ανεπαίσθητη υφή. Κατάλληλη για κανονικό ως μικτό δέρμα. - Ανθεκτικό στο νερό
Αγοράζω μόνο μ'ένα κλίκ http://www.pharmaboots.gr/49_1p554/La-roche-posay--anthelios-xl-spf-50+-fluide-extreme-teintee-50ml-