Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σπιρουλίνα eubias !!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ 30% πιο φθηνά!!!! ΜΟΝΟ 10,9Ο!!!





SUPER TIMH !!!!! MONO 10,90 !!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS
http://www.pharmaboots.gr/49_1p24/-Superfoods-Spiroylina-Gold-EUBIAS%E2%84%A2-300mg-180-diskia
Σπιρουλίνα Για μέγιστη αντοχή, πλούσια σε πρωτεΐνες!
Η Spirulina Gold EUBIAS™ θεωρείται προιόν με κορυφαία ποιότητα διότι καλλιεργείται σε περιβάλλον με μηδενική μόλυνση, μέσα σε κρυστάλλινο πεντακάθαρο νερό. Με περισσότερα από 90 ενεργά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, ηSpirulina Gold EUBIAS™ προσφέρει στον οργανισμό ριζική αναζωογόνηση. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμινών που περιέχει, θωρακίζει τον οργανισμό και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της κόπωσης και του άγχους. Ταυτόχρονα, η Spirulina Gold EUBIAS™ αποτελεί την πλουσιότερη πηγή φυσικής πρωτεΐνης και αμινοξέων στον κόσμο, καθώς περιέχει 60-70% πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Δεν περιέχει φυτοοιστρογόνα, κάτι πολύ σημαντικό για μεγάλο αριθμό γυναικών. Ταυτόχρονα επειδή καλλιεργείται σε γλυκό νερό, δεν περιέχει ποσότητα ιωδίου που θα μπορούσε να βλάψει όσους έχουν πρόβλημα με αυτό.
Ανώτερη ποιότητα χωρίς φυτο-οιστρογόνα
Επίσης μην ξεχάσετε να επισκευθείτε το νέο μας blog που δημιουργήσαμε για την σπιρουλίνα στο:
http://www.spirulina.superfoods.gr
Η Spirulina Gold EUBIAS™ εντάσσεται στα τρόφιμα που κυκλοφορούν σύμφωνα με τη νομοθεσία της E.U.
180 ΦΥΤΙΚΑ ΔΙΣΚΙΑ
Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε έως 3 ταμπλέτες ημερησίως, 30-60 λεπτά πρίν από κάθε γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.

Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Κορυφαία ποιότητα Κορυφαία συσκευασία Κορυφαία ποσότητα

spirulina
Σπιρουλίνα……….Μια ωραία ιστορία.
Όταν πριν 7 περίπου χρόνια ξεκίνησε η Astra Medical Hellas Superfoods να πουλά και να διαθέτει στην Ελληνική αγορά την σπιρουλίνα, η αντίδραση των φαρμακοποιών, των υπεύθυνων παραφαρμάκων των φαρμακαποθηκών αλλά και πλήθος άλλων, όπως διαφημιστές, γραφίστες, κ.α. ήταν να ρωτάνε ποιοι είναι ο Σπύρος και η Λίνα = σπιρουλίνα, αυτό το πράγμα βρωμάει, πάρτε το από εδώ, θα δημιουργήσει ζημιά σε όσους έχουν πρόβλημα με το ιώδιο και πολλές άλλες τέτοιου είδος αντιδράσεις που κυρίως βασιζόντουσαν στην άγνοια
Εμείς όμως ξέραμε τι είναι η σπιρουλίνα, την μελετούσαμε περίπου ένα χρόνο πριν την βγάλουμε στην αγορά αλλά και συνεχίζουμε να την μελετάμε, και με σιγουριά πιστεύουμε πως η γνώση που έχουμε για το φυτό αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία άλλη εταιρεία…
Το 2008 για λόγους που δεν μάθαμε ποτέ, ο Οίκος που του άνηκε η σπιρουλίνα και αναδείξαμε ταυτόχρονα με το brand αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία μας και να δώσει το μεγαλωμένο από εμάς παιδί, έτοιμο, σε άλλο «κηδεμόνα»
…αυτή όμως είναι άλλη μια ιστορία του εμπορίου που συμβαίνει συχνά.
Η παραπάνω ιστορία όμως , μόνο καλό έκανε στην εταιρεία μας διότι αποφασίσαμε να φτιάξουμε τα δικά προϊόντα/παιδιά και να τα μεγαλώσουμε ακριβώς έτσι όπως ονειρευόμαστε, να τα νταντέψουμε και να τα καλομάθουμε σαν Έλληνες γονείς, να τα κάνουμε τα πιο λειτουργικά και όμορφα στον κόσμο…
…Χωρίς να φοβόμαστε μην μας τα πάρει κάποιος.

Ο ισχυρισμός μας, πως κάναμε διάσημη την σπιρουλίνα στην Ελλάδα αποδεικνύεται εύκολα, η μάρκα που εκπροσωπήσαμε και διακινήσαμε πριν φτιάξουμε την Σπιρουλίνα Gold Eubias™, παρόλο που έχει χάσει την περισσότερη από την δυναμική που της είχαμε δώσει εξακολουθεί προς το παρόν να είναι πρώτη σε πωλήσεις ενώ πάρα πολλοί αντιπρόσωποι πλέον, εισάγουν σπιρουλίνα.
Με εκτίμηση, Astra Medical Hellas Superfoods Ltd
Σπιρουλίνα Gold Eubias™………..ας την κάνουμε Νο1


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Προσφορά το Collagen pro active !!! μόνο 39,00 ευρώ! Και για τον άντρα!!!!



Εύκολη αγορά ! Άμεση παράδοση !!
http://www.pharmaboots.gr/49_1p370/Collagen-power-pro-active-liquid-lemoni-500ml

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ
Το κολλαγόνο είναι απαραίτητη πρωτεΐνη του οργανισμού, που μεγαλώνοντας, μειώνεται με γοργούς ρυθμούς, ειδικά στις γυναίκες, προκαλώντας το φαινόμενο της γήρανσης.
Αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θαυματουργό, υγρό πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο, ένα προϊόν που αποτελεί κορυφαία εξέλιξη και βήμα στη τεχνολογία του κολλαγόνου, αφού στην υγρή πόσιμη μορφή του, είναι τόσο άμεσα απορροφήσιμο από τον οργανισμό, όσο και περισσότερο αποδοτικό από ποτέ και το σημαντικότερο όλων χωρίς καμία παρενέργεια στον οργανισμό μας.
Yδρολυμένο Kολλαγόνο
Το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι μία εύπεπτη πρωτεΐνη και όπως έχουν αποδείξει οι σχετικές έρευνες η πόσιμη μορφή της έχει πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα ορατά στους συνδέσμους, στο δέρμα, στον έλεγχο του βάρους και στις αθλητικές επιδόσεις.
Η δράση του υδρολυμένου κολλαγόνου στους συνδέσμους και στις αρθρώσεις έχει μελετηθεί περισσότερο απ’ όλες. Πολλές κλινικές μελέτες αναφέρουν ότι η λήψη 10 γρ υδρολυμένου κάθε μέρα από το στόμα, μειώνει τους πόνους στους συνδέσμους ιδιαίτερα δε στους ασθενείς με έντονα συμπτώματα. Αυτή η ευεργετική δράση οφείλεται στο γεγονός ότι το υδρολυμένο κολλαγόνο συσσωρεύεται στους χόνδρους και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από τα χονδροκύτταρα, τα κύτταρα των αρθρώσεων.
Υγεία των Αρθρώσεων και των Οστών
Όσον αφορά την υγεία των οστών, πληθώρα μελετών έχει δείξει ότι η καθημερινή λήψη 10 γρ υδρολυμένου κολλαγόνου για 4-24 εβδομάδες αυξάνει την οστική πυκνότητα. Φαίνεται ότι τα πεπτίδια του υδρολυμένου κολλαγόνου διεγείρουν την δραστηριότητα των οστεβλαστών (απαραίτητη ουσία για το χτήσιμο των οστών) χωρίς όμως παραλληλα να διεγείρουν τη δραστηριότητα των οστεοκλαστών (ουσία που αποδομεί τα οστά).
Υγεία του Δέρματος
Όσον αφορά την δράση του υδρολυμένου κολλαγόνου στο δέρμα, φαίνεται ότι η λήψη του αυξάνει την πυκνότητα των ινών και των ινοβλαστών (οι ινοβλάστες είναι τα κύρια κύτταρα του δέρματος και είναι αυτά που ευθύνονται για την παραγωγή κολλαγόνου). Η εξήγηση αυτής της δράσης είναι ότι τα πεπτίδια του πόσιμου κολλαγόνου έχουν ιδιότητες που επιδρούν θετικά στην ανάπτυξη των ινοβλαστών. Μία ακόμα κλινική μελέτη ασχολήθηκε με την συνδυαστική λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου σε συνδυασμό με βιταμίνη C και γλουκοσαμίνη, κυρίως από γυναίκες που έχουν ξηρό και άγριο δέρμα. Η έρευνα αυτή έδειξε ότι η λήψη 5 γρ την ημέρα για 6 εβδομάδες βελτίωσε την υγρασία, την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
Διατροφή Αθλητών
Το υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελεί μια καλή μορφή πρωτεΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες για την διαχείρηση βάρους καθώς οι πρωτεΐνες είναι ουσίες που προκαλούν κορεσμό. Επίσης αποτελεί καλό συστατικό για μια αθλητική διατροφή αφού περιέχει 8 από τα 9 βασικά αμινοξέα. Η έντονη άσκηση καταστρέφει τις πρωτεΐνες στον οργανισμό καθιστώντας την αναπλήρωσή τους πολύ σημαντική. Μέσω του υδρολυμένου κολλαγόνου επιτυγχάνεται λήψη πρωτείνης έως 97%. Επίσης περιέχει γλυκίνη και αργινίνη, δύο από τα 3 βασικά της κρεατίνης, μόριο του οποίου η παρουσία στον οργανισμό παίζει σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια της άσκησης, παρέχοντας ενέργεια στον οργανισμό και βελτιώνοντας την αθλητική απόδοση.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ & ΛΙΠΟΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ
Ο ύπνος διαιρείται σε φάσεις και επίπεδα και είναι πολύ σημαντικός διότι βάση της ποιότητάς του καθορίζεται η νεότητα και η ηλικία. Η επαναδόμηση των ιστών γίνεται κατά τη διάρκεια του επιπέδου 3 της φάσης REM. Κατά τη διάρκεια της φάσης REM το σώμα μετατρέπει το διαθέσιμο κολλαγόνο και τα άλλα θρεπτικά συστατικά σε νέους ιστούς.
Η σύνθεση του νέου κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος συνήθως πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, από τις 1.00 π.μ. περίπου μέχρι τις 4.οο τα χαράματα. Εν συνεχεία, το νέο κολλαγόνο χρησιμοποιείται σε διάφορες λειτουργίες του σώματος. Για τη μετατροπή που υφίσταται το κολλαγόνο, το σώμα χρειάζεται ενέργεια και εν τη απουσία σακχάρων και υδατανθράκων την ενέργεια αυτή την παίρνει από το σωματικό λίπος. Αυτό απαιτεί μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα ενέργειας. ΄Οσο μεγαλύτερη ποσότητα κολλαγόνου διαθέτει ο οργανισμός, τόση μεγαλύτερη ενέργεια καταναλώνει στη μετατροπή του και άρα τόσες περισσότερες θερμίδες καίει. Ο αριθμός των θερμίδων που καίμε είναι ανάλογος της αποτελεσματικότητας του μηχανισμού του μεταβολισμού. Αντίθετα, όσο πιο μικρή είναι η αποτελεσματικότητα του μηχανισμού τόσο πιο μικρός είναι και ο αριθμός των θερμίδων που καίμε στην παραπάνω διαδικασία.
Το σώμα παράγει κολλαγόνο κάθε μέρα, αλλά η παραγωγή του μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου και η διαθέσιμη ποσότητά του γρήγορα γίνεται ανεπαρκής. Η ανάγκη για την ενίσχυση του οργανισμού είναι επιτακτική. Έτσι κατά τη διάρκεια του ύπνου, όλοι κάνουμε καύσεις & χάνουμε βάρος ανάλογα πάντα και με το κολλαγόνο που διαθέτουμε

http://www.pharmaboots.gr/49_1p370/Collagen-power-pro-active-liquid-lemoni-500ml

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΑΠΟ 12,96 ΜΟΝΟ 9,60 !!!Super-τονωτική σύνθεση για μέγιστη ενέργεια στη ζωή σας!




ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS !!!!! ΑΠΟ 12,96 ΜΟΝΟ 9,60 !!!!
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ!!!! http://www.pharmaboots.gr/49_1p10/-Superfoods-ADRENALINA%E2%84%A2-350mg-30-kapsoyles
Super-τονωτική σύνθεση για μέγιστη ενέργεια στη ζωή σας!
Το Adrenalina™ είναι ένα 100% φυτικό σκεύασμα πολυβιταμινών και ταυτόχρονα ένα μίγμα βοτάνων, όπως το προσαρμογόνο Panax ginseng και το εκχύλισμα σκόρδου, φυτά με ευεργετικές και τονωτικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Οι βιταμίνες A, C, E, που περιέχει συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και το Q10 στην έγκαιρη τροφοδότησή του με μεγάλα αποθέματα ενέργειας. ΤοAdrenalina™ αποτελεί το ιδανικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για όσους έχουν έντονες σωματικές δραστηριότητες και υψηλές ενεργειακές ανάγκες, καθώς τονώνει τον οργανισμό, διατηρώντας συνεχώς την ενέργειά του στο μέγιστο επίπεδο, και απαλλάσσει αποτελεσματικά από την κόπωση και την κούραση.
Ανεξάντλητη πηγή φυσικής ενέργειας!

Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.

Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 1022/8-1-2010
30 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
ΕΥΚΟΛΗ ΟΝ LINE Η ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Superfoods Χώνεψης!!ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ!!!!

Επιλέξτε το στη πιο καλή τιμή από το pharmaboots!!!
Εύκολη αγορά,άμεση παράδοση!! http://www.pharmaboots.gr/49_1p718/-Superfoods-Xonepshs%E2%84%A2--50-kapsoyles
Το προιόν Χώνεψης αποτελείται από εκχύλισμα του φυτού Αχίλλειας.


Είναι ένα αρωματικό, πικρό, τονωτικό, χωνευτικό φυτό, το οποίο καθαρίζει το αίμα.. Είναι ορεκτικό και χρήσιμο για κουρασμένους και καταπονημένους ανθρώπους. Έχει σπασμολυτικές, στυπτικές, ηρεμιστικές, αντιαλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιαιμορραγικές, αντιφλογιστικές, επουλωτικές, παυσίπονες ιδιότητες. Η Αχιλλέα καθαρίζει το αίμα, διαστέλλει τα αγγεία του αίματος, είναι υποτασικό, εμμηναγωγό, αντιπυρετικό, αυξάνει την εφίδρωση, την διούρηση, την έκκριση της χολής, και βοηθάει στην δυσπεψία. Είναι αντιοξειδωτική και απομακρύνει τυχόν τοξίνες από τον οργανισμό. 


Θεωρείται το βότανο που η μητέρα φύση έχει χαρίσει στις γυναίκες, αφού καλμάρει πολλές γυναικολογικές ανωμαλίες όπως δυσμηνόρροια δηλαδή έντονοι πόνοι περιόδου, αμηνόρροια, διαταραχές στην εμμηνόπαυση και σπασμούς της μήτρας. Είναι ρυθμιστικό της περιόδου και μειώνει την έντονη αιμορραγία της περιόδου.

Είναι αντισπασμωδική, σπασμολυτική γι’ αυτό και χρησιμοποιείται σε αέρια, νευρικούς σπασμούς, αλλά και στο άσθμα, την κολίτιδα και άλλες νευρικές γαστροπάθειες, που χρειάζονται τη χαλάρωση των εσωτερικών λείων μυών. 

Χορηγείται στην ατονία του πεπτικού συστήματος. 

Έχει παυσίπονες ιδιότητες και μαλακώνει τους πόνους αρθριτικών και ρευματισμών. 

Είναι αντιπυρετική και ιδανική σε κρυολογήματα, γρίπη, καταρροή, βήχα. Διεγείρει την εφίδρωση και σφίγγει τους εσωτερικούς βλεννογόνους της μύτης και του λαιμού, μειώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την έκκριση της βλέννας. 

Είναι διουρητική, καθαρίζει τα νεφρά και την ουρήθρα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ακράτεια ούρων των παιδιών και δίνεται σε κάψουλες που έχουν μέσα τους σκόνη Αχιλλέας. 

Αυξάνει την έκκριση της χολής με αποτέλεσμα να δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για την κανονική λειτουργία του συκωτιού και γι’ αυτό βοηθάει στην πέψη λιπαρών τροφών. 

Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και γι’ αυτό χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις κιρσών, φλεβίτιδας και αιμορροΐδων. Έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες και βοηθάει ενάντια στην υπέρταση. Είναι προληπτική ενάντια στις θρομβώσεις και στην αρτηριοσκλήρυνση και ισχαιμία. 



Η Αχιλλέας είναι στυπτική, αιμοστατική δηλαδή σταματάει τις εξωτερικές αιμορραγίες και είναι επουλωτικό για πληγές, αλλά και εσωτερικές αιμορραγίες, όπως των πνευμόνων, του στομάχου, των εντέρων, της μήτρας, και των νεφρών. 

Κάνει καλό στο λιπαρό δέρμα και το καθαρίζει σε βάθος, θεραπεύει πολλές δερματοπάθειες, ακμή, έρπη, φλεγμονές δέρματος, καλόγηρους, αλλεργίες, φαγούρα, λειχήνες. Θεραπεύει ραγάδες της θηλής του μαστού, ραγάδες των χεριών. Θεραπεύει τις αιμορροΐδες και τις ανακουφίζει.
 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ!!!!!

Superfoods Ιπποφαές eubias !!! προσφορά από 24,02 μόνο 17,80 !!!!!



Επιλέξτε το !!!!

Εύκολη αγορά ! άμεση παράδοση ! και πάντα με τη καλύτερη τιμή!!!!!!
Αγοράζω πάντα από το pharmaboots!!!!
http://www.pharmaboots.gr/49_1p23/-Superfoods-Ippofaes-Eubias%E2%84%A2-350mg-50-kapsoyles


Ιπποφαές Eubias™ Το κορυφαίο φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, Πολλαπλής Χρήσης™
Το Ιπποφαές EUBIAS™ είναι συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας με έλαιο φρούτων Ιπποφαές. Περιέχει 15 και πλέον αντιοξειδωτικές ουσίες, λιπαρά οξέα Ω3, Ω6, Ω9 και Ω7, στερόλες και φλαβονοειδή, τις περισσότερες βιταμίνες, όλα τα αμινοξέα, πλήθος μετάλλων και ιχνοστοιχείων, καροτένιο, λυκοπένιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη και πολλά άλλα συστατικά που το καθιστούν την κορυφαία τροφή στον κόσμο, με σημαντική συμβολή στην υγεία του οργανισμού. Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 350mg έλαιο φρούτων Ιπποφαές.
• Λαμπερά μαλλιά, νύχια και δέρμα
• Ενέργεια και ευεξία
• Όλες τις ωφέλειες των λιπαρών Ω οξέων
• Καροτένια για την ακτινοβολία
• Φυτοστερόλες που βοηθούν στη μάχη κατά της χοληστερόλης
Με 190 και πλέον φυσικά συστατικά που χαρίζουν υγεία και ευεξία!
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 11965/22-2-2008
50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.
Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Ιπποφαές.....μια ωραία ιστορία.
Τέσσερα χρόνια κλείνουν τον Μάρτη του 2012 που κυκλοφορεί το ιπποφαές στην Ελλάδα, τέσσερα γεμάτα χρόνια, γεμάτα προκλήσεις, αγώνα και συγκινήσεις για το προϊόν.
Προϊόν πολυμελετημένο, ακίνδυνο, εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αποτελεσματικό.....και κυρίως πολλαπλής χρήσης™.
Ίππος + φάες = άλογο λαμπερό και όχι <<αυτό που τρώει το άλογο>> ή δεν <<βγαίνει από το άλογο>>, είναι απλά ένα φυτό, θάμνος, από τους αρχαιότερους στην γη.
Το ιπποφαές...
• Το ιπποφαές περιέχει στο σύνολό του, αρμονικά, 190 και πλέον θρεπτικά συστατικά.
• Περιέχει σχεδόν το σύνολο των καροτένιων που χρειάζεται για να λειτουργεί ο οργανισμός, περίπου 50.
• Στην σύνθεσή του περιέχονται σχεδόν στο σύνολό τους οι βιταμίνες.
• Είναι μοναδικό στην συγκέντρωση του σε λιπαρά οξέα, περιέχει Ω3, Ω6, Ω7, Ω9.
• Περιέχει φυτοστερόλες, και ιδιαίτερα την β-σιτοστερόλη που είναι πολύ πιο ισχυρή στην διάσπαση της χοληστερίνης από την χολίνη που δημιουργεί ο οργανισμός.
• Λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.
• Δίνει ενέργεια και ευεξία.
• Προσφέρει ισχυρή αντιοξείδωση.
• Λόγω της β-σιτοστερόλης μπορεί να λειτουργήσει κατά της χοληστερίνης.
• Συντρέχει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος
• Λόγω των καροτένιων είναι χρήσιμο κατά της ακτινοβολίας, των εγκαυμάτων, της γήρανσης, των πληγών και της ωχρά κηλίδας.
• Τέλος, τα λιπαρά οξέα του βοηθούν το δέρμα, τον εγκέφαλο, μειώνουν τα τριγλυκερίδια και βελτιώνουν την λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Εάν τρυπήσετε την κάψουλα του ιπποφαούς με μια καρφίτσα, μπορείτε να την πιέζετε ελαφρά και να βγάζετε λίγο έλαιο. Με αυτό μπορείτε να κάνετε επάλειψη σε ρυτίδες, πανάδες, εγκαύματα και πληγές.*****
Το Ιπποφαές Eubias™ σήμερα.... είναι το κορυφαίο φυτικό συμπλήρωμα διατροφής πολλαπλής χρήσης στην Ελλάδα. Έχει δώσει νέα πνοή στους αγρότες. Έχει βοηθήσει εκατοντάδες Έλληνες στην βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού.
υ.γ. 1. Η πρώτη εισαγωγή και φύτευση φυτών ιπποφαούς στην Ελλάδα έγινε το 2007 από την εταιρεία μας στα Αχούρια της Εύβοιας.
υ.γ. 2. Πριν δημιουργηθεί το Ιπποφαές Eubias™ δεν υπήρχε καμία αναφορά για το φυτό στην Ελλάδα, ούτε καν στο διαδύκτιο.
υ.γ. 3. Προσοχή! Για να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει μια κάψουλα Ιπποφαούς Eubias™ πρέπει να καταναλώσετε εκατοντάδες κιλά φρέσκων καρπών του φυτού. Εάν είναι αποξηραμένοι, χωρίς την μέθοδο της λυοφίλισης, τότε πρέπει να καταναλώσετε πολύ περισσότερα κιλά.
υ.γ. 4. Προσοχή! Τα φύλλα του ιπποφαούς είναι εξαιρετικά αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις ιδιότητες του καρπού.
υ.γ. 5. 1000 κιλά σπόρων ιπποφαούς (όχι καρπών) βγάζουν 1 κιλό έλαιο ιπποφαούς που περιέχει τοΙπποφαές Eubias™.
υ.γ. 6. Προσοχή! Ο χυμός ιπποφαούς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει ή να προσφέρει τα οφέλη του ελαίου ιπποφαούς που περιέχεται στις κάψουλες. Ένα λίτρο χυμού βγαίνει από μερικά κιλά καρπών ιπποφαούς.
υ.γ. 7. Η μοναδική ανάλυση του ελαίου ιπποφαούς έχει γίνει μόνο για το Ιπποφαές Eubias™.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Superfoods Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS!!!ΠΡΟΣΦΟΡΑ από 12,89 μόνο 9,55!!!!

     


Εύκολη αγορά πάντα στη πιο καλή τιμή!!!!
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!
http://www.pharmaboots.gr/49_1p16/-Superfoods-Kapsoyles-Kanelas-Extra-EUBIAS™-110mg-50-kapsoyles

Κανέλα ευωδιασμένη και εφοδιασμένη με ευεργετικότητα!!!Superfoods Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS


Ιστορικό-Περιγραφή
Η κανέλα είναι ένα καρύκευμα που λαμβάνεται από το φλοιό του φυτού Cinnamomum zeylanicum, ένα δέντρο που είναι γηγενές στη Σρι Λάνκα και καλλιεργείται τώρα σε διάφορες άλλες τροπικές χώρες. Είναι συχνά συγκεχυμένο με ένα προϊόν που παράγεται από τοCinnamomum  aromaticum, το οποίο έχει μια παρόμοια γεύση και ιατρικές ιδιότητες με την κανέλαCinnamomum zeylanicum. Και τα δύο καρυκεύματα είναι ευρέως διαθέσιμα στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους Αιγυπτίους μαζί με άλλα καρυκεύματα στο βαλσάμωμα και στη μουμιοποίηση των νεκρών τους λόγω, αντιβακτηριακών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της που βοηθούν στη συντήρηση των οργανισμών. Έχει χρησιμοποιηθεί στην  παραδοσιακή ιατρική για να θεραπεύσει ποικίλες ασθένειες συμπεριλαμβανομένων του κρυολογήματος και των προβλημάτων πέψης, ως άρωμα, και για τα κρασιά ως πρόσθετα αρωματικών ουσιών. Σήμερα χρησιμοποιείται πρώτιστα ως αρωματική ουσία για τη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων και ως μοντέρνο καρύκευμα στον καφέ. Το έντονο ιατρικό ενδιαφέρον, εντούτοις, έχει υποκινηθεί από την ανακάλυψη για τα   αντιδιαβητικά  της αποτελέσματα. Το θρεπτικό περιεχόμενο της κανέλας αφορά στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά όπως καφεϊκό οξύ, κουμαρικόοξύ, επικατεχίνη, ισοβγενόλη, προ-ανθοκυανιδίνες, σαφρόλη βανιλίνη
πολυφαινόλες, κινναμική αλδεΰδη και σαλικυλικά οξέα και στο ότι  είναι μια μεγάλη πηγή μαγνησίου, σίδηρου και ασβεστίου χωρίς να υπολείπετε και σε φυτικές ίνες.

Η αντιδιαβητική της δράση
Αμερικανικοί επιστήμονες έχουν υποστηρίξει ότι ένα κουταλάκι του γλυκού της κανέλας ημερησίως μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την αρχή του διαβήτη. Το κοινό καρύκευμα θα μπορούσε να βοηθήσει τα εκατομμύρια των πασχόντων διαβήτη τύπου ΙΙ, που είναι ο μη ινσουλινοεξαρτώμενος διαβήτης. Ο διαβήτης τύπου ΙΙ αναπτύσσεται συνήθως σε μεσήλικες και είναι υπεύθυνος για τον πρόωρο θάνατο 100 εκατομμύριων  ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κάθε έτος. Ο τύπος ΙΙ διαβήτης αναγκάζει τα κύτταρα του παγκρέατος να χάσουν τη δυνατότητά τους να εκκρίνουν την απαραίτητη ινσουλίνη, μια ορμόνη που είναι επιφορτισμένη με το  να αφαιρεί την υπερβολική γλυκόζη κατά την  κυκλοφορία του αίματος. Εάν η γλυκόζη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στο αίμα, η κούραση, το βάρος-απώλεια και η θολωμένη όραση είναι μερικά από τα προκύπτοντα συμπτώματα. Σε ακραίες περιπτώσεις αυτό μπορεί να οδηγήσει στην τύφλωση, τις καρδιακές παθήσεις και τον πρόωρο θάνατο.  Το στοιχείο αυτό της ευεργετικότητας της κανέλας δημοσιεύτηκε από τη μονάδα  γεωργικής έρευνας  του Πανεπιστημίου του Μέρυλαντ δημοσιεύθηκε αρχικά τον Αύγουστο του 2000 στο περιοδικό New Scientist και  έγινε σε πειραματόζωα. Στην συνέχεια έγιναν και άλλες δοκιμές  και  οι ερευνητές ήταν βέβαιοι ότι η κανέλα θα είχε την ίδια δραματική επίδραση στη μείωση της αυξημένη γλυκόζης και σε ανθρώπους. Την σκυτάλη στην έρευνα την πήρε μια Γαλλο-Αμερικανή ομάδα όπου διαπίστωσαν και την ευεργετική δράση της κανέλας ως αντιοξειδωτικό. Στη μελέτη υποστηρίχθηκε ότι η κανέλα  είναι πολύ ευεργετική κατά μεταβολικές διαταραχές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Με επικεφαλής την Δρ Anne-Marie Roussel από το Πανεπιστήμιο Joseph Fourier στη Γαλλία και την ομάδα της, υποστηρίχθηκε ότι λόγω των ενεργών συστατικών της, η κανέλα και τα εκχυλίσματα της θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή ενός ατόμου, ως τακτική συνήθεια αφού αυξάνει τη φυσική ασπίδα άμυνας του οργανισμού και τη δύναμή της για την καταπολέμηση της οξείδωσης και ελεύθερες ρίζες.
Βέβαια η μεταβολική διαταραχή δεν αναφέρεται μόνο σε ένα πρόβλημα υγείας ή ασθένειας, αλλά σε μια σειρά από ασθένειες και επακόλουθα περιλαμβάνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και τα υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων τα οποία μπορεί να προκαλέσουν καρδιαγγειακές παθήσεις, όπως  και η παχυσαρκία την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ο Δρ Ρίτσαρντ Άντερσον από το Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας που συνεργάστηκε στη παραπάνω μελέτη επεσήμανε το γεγονός ότι η κανέλα είναι πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό εναντίον όλων διαταραχών που υπάρχουν στο μεταβολικό σύνδρομο, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικές ουσίες: «Αυτή η μελέτη μας λέει ότι οι δραστικές ουσίες που βρέθηκαν το εκχύλισμα κανέλας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ασθενειών αυτών με την παροχή προστασίας των κυττάρων από επιβλαβή οξείδωση».
Έλεγχος λιπιδίων
Η κανέλα έχει μια ισχυρή επίδραση στα αυξημένα επίπεδα λιπιδίων του αίματος.  Οι ίδιες κλινικές δοκιμές που αναφέρθηκαν στο προηγούμενο εδάφιο έδειξαν επίσης ότι οι τύπου ΙΙ διαβητικοί που πήραν ποσότητες κανέλας ως ένα γραμμάριο καθημερινά για περισσότερο από 40 ημέρες διαπίστωσαν μια ουσιαστική βελτίωση στα επίπεδα λιπιδίων του αίματός τους.  Επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης μειώθηκαν από 13% έως  26 %, τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων επίσης μειώθηκαν μεταξύ 23 % και 30 %, ακόμη και τα επίπεδα LDL κυμάνθηκαν μεταξύ 10 % και 24 %. 
Άλλες δράσεις της κανέλλας
Στην Αρθρίτιδα που είναι μια χρόνια φλεγμονή η κανέλα φαίνεται να έχει  αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο και δυσκαμψία των μυών και των αρθρώσεων. Σε μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, σε ασθενείς δίνονταν μισό κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας σε συνδυασμό με μία κουταλιά της σούπας μέλι κάθε πρωί πριν το πρωινό αυτό είχε μια σημαντική ανακούφιση στον πόνο της αρθρίτιδας μετά από μία εβδομάδα, και θα μπορούσε ο ασθενής να περπατήσει χωρίς πόνο τουλάχιστον για  ένα μήνα. Η αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση είναι επίσης διαπιστωμένη. Σε εργαστηριακές δοκιμές, η ανάπτυξη ζυμών που ήταν ανθεκτικές στα  συνήθως χρησιμοποιούμενα φάρμακα όπως σκευάσματα φλουκοναζόλης σταμάτησε όταν χρησιμοποιήθηκαν εκχυλίσματα κανέλλας. Μελέτες έχουν δείξει ότι το αιθέριο έλαιο της  κανέλας και τα εκχύλισμα έχουν αντιμυκητιακές, αντιβακτηριακές  και αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Η κανέλα έχει βρεθεί να είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των  κολπικών μολύνσεων του γένους Candida, Ακόμη έχει χρησιμοποιηθεί για το βακτήριο του έλκους του πυλωρού του στομάχου αλλά και κατά των ψειρών. Η κανέλα έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της διάρροιας και άλλων προβλημάτων του πεπτικού συστήματος.
Ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου και μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξαιρετική τροφή του εγκεφάλου. Η έρευνα διαπίστωσε τη βελτίωση της μνήμης και την εκτέλεση ορισμένων καθηκόντων κατά το μάσημα τσίχλας με γεύση κανέλας, ή απλά μυρίζοντας την κανέλα Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ενώ εργαζόταν σε έναν υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ένα πρόγραμμα με αυξημένες απαιτήσεις και διαδικασίες προσοχής, χρήσης εικονικής μνήμης, αναγνώρισης και οπτικής-ταχύτητας, παρουσίασαν σημαντική βελτίωση και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της εργασίας τους. Έτσι οι ερευνητές  ενθαρρυμένοι από τα αποτελέσματα αυτά έχουν αρχίσει έρευνες για την ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας σε ηλικιωμένους  αλλά σε άτομα με εκφυλιστικές νευρολογικές ασθένειες.
Ασφάλεια στη χρήση
Δεδομένου ότι η κανέλα μπορεί να χαμηλώσει το σάκχαρο του  αίματος, οι διαβητικοί πρέπει να ελέγχουν το επίπεδο σακχάρου στο αίματός τους για να αποφύγουν την υπογλυκαιμία. Με προσοχή στη  λήψη της κανέλας σε ποσότητες υψηλότερες από εκείνες που βρίσκονται κανονικά στα τρόφιμα. Η κανέλα περιέχει επίσης χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν το συκώτι, έτσι εάν υπάρχει κάποια ασθένεια στο συκώτι ή λαμβάνονται κάποια φάρμακα που μπορούν να βλάψουν το συκώτι, θα πρέπει να συμβουλευόμαστε το γιατρό μας ή τον κλινικό μας διατροφολόγο πριν καταναλώσουμε μεγάλες ποσότητες κανέλας.

♣Ο Δρ Γεώργιος Ζακυνθινός είναι Αν Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Καλαμάτας
Αποποίηση
Αυτό το  κείμενο δεν προορίζεται για τη διάγνωση, θεραπεία ή πρόληψη Οι δηλώσεις αυτές είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις του γιατρού ή αναγνωρισμένο επαγγελματία στον τομέα της υγείας.

ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ  !!!!!!  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS
ΑΠΟ 12,89 ΜΟΝΟ 9,55 !!!

ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!Superfoods ilios ΠΡΟΣΦΟΡΑ 17,77 MONO 12,65 !!!





ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Επιστήμονες υποστηρίζουν πως δύο στους τρεις Βρετανούς δεν χρησιμοποιούν αντηλιακές κρέμες, διότι θεωρούν πως τα σύννεφα θα τους προστατέψουν από τον ήλιο. Σύμφωνα με σχετική μελέτη του βρετανικού Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο, το 65% περίπου των Βρετανών, δεν χρησιμοποιούν αντηλιακή προστασία, όταν βγαίνουν στις παραλίες.
Η μελέτη έχει κεντρικό σύνθημα “ Τα σύννεφα δεν μας προστατεύουν” και κύριος στόχος της, είναι να αντιληφθεί ο κόσμος πως οι βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας, συνεχίζουν τη “δουλειά” τους ακόμα και όταν δε λάμπει ο ήλιος. Η  διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου, Anne Jackson, υπογραμμίζει πως τα στατιστικά στοιχεία είναι ανησυχητικά, μιας και δείχνουν πως ο αριθμός των Βρετανών, που παραμελούν την προστασία τους από την υπεριώδη ακτινοβολία, είναι αρκετά μεγάλος. Στη συνέχεια τονίζει πως η άγνοια για τους κινδύνους είναι εκτεταμένη.

Οι ακτίνες UVA και UVB, ουσιαστικά σχίζουν τα σύννεφα και είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος. Η αντηλιακή προστασία σώζει ζωές και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Πρέπει να κατανοήσουμε τους κινδύνους της ακτινοβολίας και να προστατευτούμε από αυτήν”, υποστήριξε η Jackson.
 Πηγή: «Το Θέμα»
Superfoods ilios™ 50 κάψουλες
Μοναδική Σύνθεση Φυτών
Η έντονη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τους θερινούς μήνες αυξάνει τις ανάγκες για φυσική προστασία των κυττάρων του δέρματος και την εν γένη καλύτερη «θωράκιση» του οργανισμού.

Τα θρεπτικά συστατικά στα οποία επικεντρώνονται οι περισσότερες μελέτες, που εξετάζουν την διατροφική προστασία του δέρματος από τις δυσμενείς επιδράσεις των ακτινών UV-A και UV-B, είναι χωρίς αμφιβολία τα καροτενοειδή.

Τα συστατικά αυτά φαίνεται να εμφανίζουν «φωτοπροστατευτική» δράση, και να δρουν ουσιαστικά σε περιπτώσεις διαταραχών της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος.

Lamberts Cranberry complex powder 100gr!!!από 25,55 μόνο 19,42 !!!

Παίρνουμε την υγεία σας σοβαρά!



To εκχύλισμα Cranberry είναι ευρέως γνωστό για τα ευεργετικά του αποτελέσματα στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Το εκχύλισμα Cranberry είναι πικρό στη γεύση με αποτέλεσμα σε πολλά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά να προστίθεται ζάχαρη, αποδίδοντας έτσι πολλές θερμίδες.
Στη Lamberts το Cranberry λαμβάνεται από φρέσκους ώριμους καρπούς (cranberries), οι οποίοι, στην αρχή, πλένονται καλά και απολυμαίνονται για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων συστατικών. Εν συνεχεία ο χυμός που παράγεται από την επεξεργασία των καρπών, τρέπεται σε συνθήκες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας σε σκόνη. Το τελικό στάδιο παραγωγής περιλαμβάνει τον ψεκασμό της σκόνης με ξηρό αέρα οδηγώντας στην Παρασκευή του τελικού προϊόντος που δεν περιέχει ζάχαρη. Η όλη διαδικασία παρασκευής του σκευάσματος διασφαλίζει την δραστικότητα του τελικού προϊόντος και την δυνατότητα χορήγησης σε άτομα που ακολουθούν δίαιτες με συγκεκριμένους θερμιδικούς περιορισμούς.
To cranberry της Lamberts αναμιγνύεται με ένα σύμπλεγμα υδατάνθρακα (Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες) το οποίο είναι γλυκαντικό, εύκολα διαλυτό υλικό και εκχειλίζεται από τη ρίζα αντιδιού .
Οι Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των βακτηριδίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, τα οποία καταπολεμούν τα παθογόνα βακτήρια.
Δοσολογία5 με 10 γραμμάρια την ημέρα.5 γραμμάρια αντιστοιχούν σε 1 κουταλάκι του γλυκού.
Αδειάστε τη σκόνη σε κρύο νερό ή χυμό φρούτων και ανακατέψτε. Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια χρήση, και περιοδικά όπως και όταν εσείς επιθυμείτε.  
Αλλεργίες: Καμία
Προφυλάξεις:Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία.
Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως. 
Ρόζ διαλυτή σκόνη χωρίς προσθήκη ζάχαρης..
Κάθε 5γραμμάρια αποδίδουν: Vitamin C 60mg, Cranberry Powder  2470mg,Fructo-Oligosaccharides 2470mg
Συστατικά:Cranberry Juice Concentrate Powder, Fructo-Oligosaccharides and vitamin C.
Κατάλληλο για χορτοφάγους

Εύκολη αγορά,μοναδική τιμή !! 
http://www.pharmaboots.gr/49_1p244/Lamberts-Cranberry-complex-powder-100gr

Maca από την Superfoods ... Τιμή προσφοράς από 20,44 μόνο 15,10 !!! Super-αφροδισιακή δράση!

Η θρεπτική αξία του Maca και η συμβολή του στη σεξουαλική δραστηριότητα!

To φυτό Maca

του Δρ Γεωργίου Ζακυνθινού*
Το Maca είναι ένα γογγύλι  που μοιάζει με το γνωστό μας ραπανάκι  που αναπτύσσεται στα υψίπεδα των Άνδεων στα  βουνά του Περού. Έχει μια μοναδική σύνθεση θρεπτικών στοιχείων σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες και αυτό γιατί κατέχει τις ενώσεις εκείνες  που υποστηρίζουν μια  ενισχυμένη σεξουαλική λειτουργία. Η χημική ανάλυση της ρίζας του αποκαλύπτει την παρουσία βιολογικά ενεργών αρωματικών γλυκοζινολιτών, οι  οποίοι έχουν τις φημισμένες αφροδισιακές ιδιότητες
Η θρεπτική αξία
Η θρεπτική αξία της ξηρής ρίζας maca είναι υψηλή, μοιάζοντας με εκείνων των δημητριακών όπως ο αραβόσιτος, το ρύζι, και ο σίτος. Περιέχει 60-75% υδατάνθρακες, 10-14%πρωτεϊ’νες, 8,5% ίνες, και  2,2% λιπίδια. Η πρωτεΐνη του maca υπάρχει κυρίως υπό μορφή πολυπεπτιδίων και αμινοξέων (συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσών αργινίνης , σερίνης, ιστιδίνης, ασπαρτικού οξέος, γλουταμινικού οξέος, γλυσίνης, βαλίνης, φαινυλαλανίνης, τυροσίνης, και θρεονίνης.
Εκατό γραμμάρια ξηρής ρίζας περιέχoυν περίπου 250 mg ασβεστίου, 2 gr καλίου, και 15 mg σιδήρου καθώς και σημαντικές ποσότητες λιπαρών οξέων (συμπεριλαμβανομένων των λινολενικού, παλμιτικού, και ελαϊκού). Το Maca περιέχει στερόλες (περίπου 0,05% έως 0.1%) άλλα και βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Εκτός από την αναφερόμενη  πλούσια περιεκτικότητα σε θρεπτικά στοιχεία περιέχει βιταμίνη B1, βιταμίνη B2, βιταμίνη B12, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο, αλκαλοειδή, τανίνες, και σαπωνίνες.
Αποτελέσματα χημικών αναλύσεων ανέδειξαν και  την παρουσία βιολογικά ενεργών αρωματικών ισοθειοκυανών  μια ομάδα ουσιών που βρίσκεται στα σταυρανθή λαχανικά όπως είναι τα λάχανα, τα κουνουπίδια και τα μπρόκολα. Τόσο η  χημική ανάλυση όσο και οι ερευνητικές εργασίες  παρουσιάζουν ότι η ρίζα του maca περιέχει τη χημική ουσία  αποκαλούμενη p-methoxybenzyl,isothiocyanate – η οποία έχει φημισμένες αφροδισιακές ιδιότητες. Τουλάχιστον τέσσερα αλκαλοειδή είναι επίσης παρόντα αλλά δεν έχουν ποσοτικοποιηθεί  ακόμα.
Η φρέσκια ρίζα του maca περιέχει και γλυκοζινολίτες  σε ποσοστό 1%περίπου. Οι γλυκοζινολίτες    βρίσκονται σε πολλά φυτικά είδη στην οικογένεια των Σταυρανθών λαχανικών και  τεκμηριωμένα λειτουργούν προληπτικά απέναντι στον καρκίνο.
Mάκα και σεξουαλική δραστηριότητα

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του maca για τη σεξουαλική λειτουργία και τη γονιμότητα μπορούν να εξηγηθούν απλά από την υψηλή συγκέντρωσή σε πρωτεϊνες και σε ζωτικής σημασίας θρεπτιές ουσίες. Η ξηρά ρίζα του maca περιέχει περίπου 10% πρωτεΐνη όπως αναφέρθηκε  υπό μορφή κυρίως αμινοξέων.
Είναι γνωστό ότι τα αμινοξέα (οι δομικές μονάδες των πρωτεϊνών) είναι απαραίτητα στη διατροφή και για πολλές συνδυαστικές λειτουργίες στο σώμα μας συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών λειτουργιών και της γονιμότητας. Τα αμινοξέα απαιτούνται για να δομούν  τους νευροδιαβιβαστές όπως η ντοπαμίνη και nor-αδρεναλίνη. Αυτές οι ουσίες διαβιβάζουν τα σήματα στο νευρικό σύστημα και διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στο στάδιο της σεξουαλικής διέγερσης και στη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σύμφωνα με έγκυρες μελέτες. Τα κύρια αμινοξέα που οι νευροδιαβιβαστές αυτοί απαιτούν, περιλαμβάνουν τη φαινυλαλανίνη, την τυροσίνη και την ιστιδίνη (και τα τρία βρίσκονται σε καλή % περιεκτικότητα στο maca).  Επιπλέον περιέχει το αμινοξύ αργινίνη που θεωρείται ότι μπορεί να  βοηθήσει στην παραγωγή νιτρικού οξειδίου που λειτουργεί ευεργετικά στην αρσενική ανικανότητα, και για το οποίο το maca αποτελεί μια σημαντική πηγή. Η Ιστιδίνη  επίσης βρίσκεται στη ρίζα maca σε υψηλά ποσά. Αυτό το αμινοξύ διαδραματίζει έναν συχνά-αγνοημένο αλλά σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών. Μια πρόσθετη υπέρ-σεξουαλική επίδραση της ιστιδίνης όπως επίσης και της αργινίνης μπορεί να βοηθήσει στην αγγειοδιαστολής και αύξηση της ροής αίματος στα όργανα και των δύο φύλων. Στην περίπτωση του Μάκα και όπως αναφέρθηκε είναι πλούσιο και σε ψευδάργυρο συμπληρώνοντας το παζλ της επάρκειας θρεπτικών στοιχείων και ενώσεων που επιδρούν ευεργετικά στην σεξουαλική ζωή αφού είναι γνωστός και ο ρόλος του ψευδαργύρου σε αυτή.
Σήμερα, η ξηρά ρίζα maca αλέθεται για να κονιρτοποιηθεί  και διατείθεται  σε κάψουλες  ως συμπλήρωμα διατροφής  και πωλείται:
  • σαν φυσική πηγή θρεπτικών ουσιών (αμινοξέα, μέταλλα, κ.λπ….)
  • για να περιορίσει τα προβλήματα γονιμότητας και των δύο φύλων
  • για να υποστηρίξει τη στυτική λειτουργία
Αποποίηση: Το άρθρο αυτό δεν αποτελεί συμβουλή υγείας και έχει εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα.
*Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Καλαμάτας
Βιβλιογραφία
  1. Balick M. J., R. Lee. Maca: From Traditional Food Crop to Energy and Libido Stimulant. Alternative Therapies Mar/Apr 2002; 8(2) 96-98.
  2. Cicero, A. F., Bandieri E, Arletti R. «Lepidium meyenii Walp. improves sexual behaviour in male rats independently from its action on spontaneous locomotor activity. J. Ethnopharmacol. 2001 May; 75 (2-3):225-259.
  3. Cicero, A. F.,S. Piacente, A. Plaza, E. Sala, R. Arletti and C. Pizza. Hexanic Maca extract improves rat sexual performance more effectively than methanolic and chloroformic Maca extracts. Andrologia 2002, Jun;34(3):177-179.
  4. Comhaire FH, Mahmoud A. The role of food supplements in the treatment of the infertile man. Reprod Biomed Online. 2003;7(4):385-391. PMID: 14656398
  5. Cui B, Zheng BL, He K, Zheng QY. Imidazole alkaloids from Lepidium meyenii. J Nat Prod. 2003 Aug;66(8):1101-3. PMID: 12932133
  1. Dini, A., et al.; Chemical composition of Lepidium meyenii. Food Chemistry 49 (1994): 347-349.
  1. Heffernan KS, et Al. L-Arginine as a Nutritional Prophylaxis Against Vascular Endothelial Dysfunction With Aging J Cardiovasc Pharmacol Ther 2010 15(1):17-23.
  2. Gonzales GF, Ana Ruiz, Carla Gonzales, Leon Villegas, Amanda Cordova. Effect of Lepidium meyenii (maca) roots on spermatogenesis of male rats. Asian J. Androl. 2001 Sep;3(3):231-233
  3. Gonzales GF, Amanda Cordova, Carla Gonzales, Arturo Chung, Karla Vega, Arturo Villena.Lepidium meyenii (Maca) improved semen parameters in adult men. Asian J. Andrologia 2001 Dec; 3(4):301-303.
  4. Gonzales GF, A. Cordova, K. Vega, A. Chung, A. Villena, C. Gonez and S. Castillo. Effect of Lepidium meyenii (MACA) on sexual desire and its absent relationship with serum testosterone levels in adult healthy men. Andrologia 2002 Dec;34(6):367-372.
  5. Gonzales GF, Rubio J, Chung A, Gasco M, Villegas L., Effect of alcoholic extract of Lepidium meyenii (Maca) on testicular function in male rats. Asian J Androl. 2003 Dec; 5(4):349-52.
  6. Gonzales GF, Gasco M, Cordova A, Chung A, Rubio J, Villegas L., Effect of Lepidium meyenii (Maca) on spermatogenesis in male rats acutely exposed to high altitude (4340 m). J Endocrinol. 2004 Jan;180(1):87-95. PMID: 14709147
  7. Lasker George F., Jason H.Maley, and Philip J. Kadowitz A Review of the Pathophysiology and Novel Treatments forErectile Dysfunction Advances in Pharmacological Sciences Volume 2010, Article ID 730861.
  8. Melnyk John P, Massimo F. Marcone Aphrodisiacs from plant and animal sources—A review of current scientific literature. Food Research International 2011
  9. National Research Council (USA). Maca. National Research Council. Lost crops of the Incas: little-known plants of the Andes with promise for worldwide cultivation. 1989 National Academy Press: Washington, D.C. ISBN-0-309-04264-X pp.57-65
  10. Muhammad I, Zhao J, Dunbar DC, Khan IA. Constituents of Lepidium meyenii ‘maca’. Phytochemistry 2002 Jan;59(1):105-10.
  11. Ochoa, Carlos . Maca (Lepidium meyenii Walp.; Brassicaceae): A nutritious root crop of the central Andes. Economic Botany. 55(3). July-September, 2001. 344-345.
  12. Oshima M, Gu Y, Tsukada S., Effects of Lepidium meyenii Walp and Jatropha macrantha on blood levels of estradiol-17 beta, progesterone, testosterone and the rate of embryo implantation in mice. J Vet Med Sci. 2003 Oct;65(10):1145-6.
  13. Piacente S, Carbone V, Plaza A, Zampelli A, Pizza C. Investigation of the tuber constituents of maca (Lepidium meyenii Walp.). J Agric Food Chem. 2002 Sep 25;50(20):5621-5.
  14. Quiros, C. et al., Physiological Studies and Determination of Chromosome Number in Maca, Lepidium meyenii. Economic Botany 1996; 50(2): 216-223.
  15. Tellez MR, Khan IA, Kobaisy M, Schrader KK, Dayan FE, Osbrink W. Composition of the essential oil of Lepidium meyenii (Walp). Phytochemistry. 2002 Sep;61(2):149-55.
  16. Toledo, J; et al. Genetic variability of Lepidium meyenii and other Andean Lepidium species (Brassicaceae) assessed by molecular markers. Annals of Botany 1998 82:523-530.
  17. Zheng BL, H K, Kim CH, Rogers L, Shao Y, Huang ZY, Lu Y, Yan SJ, Qien LC, Zheng QY. «Effect of a lipidic extract from Lepidium meyenii on sexual behavior in mice and rats.» Urology 2000 Apr;55(4): 598-602

Εύκολη αγορά,άμεση παράδοση,μοναδική τιμή!!!!!! επιλέξτε το!!!!!