Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

NEW SUPERFOODS!!!!!! NEW GENERATION !!!!!!

Και η Ελληνική εταιρεία των SuperFoods δηλώνει :

Αναζήτηση και εξέλιξη για μια καλύτερη διατροφή! Για μια ποιοτικότερη ζωή! Η φύση είναι γεμάτη «θησαυρούς» και στην Astra Medical Hellas Superfoods αναζητάμε συνεχώς εκείνους που μπορούν να επιδράσουν θετικά και αποτελεσματικά στην υγεία μας. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων και η εξέλιξη της διατροφής αποτελούν βασικές αρχές της λειτουργίας μας, που τις επιτυγχάνουμε σε συνεργασία με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά και με ειδικούς διατροφολόγους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα νέα μας προϊόντα έρχονται κατευθείαν από τη φύση, προσφέροντας πρωτοποριακές και άμεσες λύσεις στη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Μαζί τους και όλη η ομάδα Pharmaboots επιλέγει να διαλέγει τα καλύτερα για όλους εσάς!!!


Σίδηρος mellon


Εξαιρετικά πλούσιο σε Σίδηρο, Εκχύλισμα Συσαμίου & Βιταμίνη C!


Το προϊόν αποτελεί συνδυασμό της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας σιδήρου για τον οργανισμό και εκχυλίσματος σουσαμιού. Το σουσάμι αποτελεί μία από τις πλουσιότερες τροφές σε σίδηρο και αντιοξειδωτικών συστατικών.


Οι σημαντικότερες λειτουργίες του σιδήρου οφείλονται στην ιδιότητά του να συνδέεται και να αποσυνδέεται με το οξυγόνο. Η σημαντικότερη πρωτεΐνη για τη μεταφορά του οξυγόνου από τους πνεύμονες σε όλο το σώμα είναι η αιμοσφαιρίνη, που στο κέντρο της έχει ένα άτομο σιδήρου.  Η βιταμίνη C μπορεί να αυξήσει την απορρόφηση του σιδήρου έως και 72%, γιατί μετατρέπει τον τρισθενή σίδηρο σε δισθενή, δημιουργώντας ένα απορροφήσιμο σύμπλεγμα.
Από 15,25 ευρώ..... μόνο 11,30 ευρώ
 

Κόκκινο Τριφύλλι™


Περιέχει ισοφλαβόνες για την περίοδο της εμμηνόπαυσης!


Το εθνικό λουλούδι της Δανίας.

Το Kόκκινο Tριφύλλι (Red Clover) λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σε ισοφλαβόνες  χρησιμοποιείται από άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης. Οι ισοφλαβόνες είναι γνωστές για την φυσική μείωση των συμπτωμάτων της.


Το κόκκινο τριφύλλι εκτός από τις ισοφλαβόνες περιέχει και κουμαρίνη γνωστή για την αντιπηκτική της ιδιότητα.

Να αποφεύγεται η χρήση του από άτομα που δεν πρέπει να λαμβάνουν φυτοοιστρογόνα, ισοφλαβόνες και  κουμαρίνη.
Από 12,35 ευρω μόνο........ 8,99 ευρω
http://www.pharmaboots.gr/49_1p34/Superfoods-Kokkino-Trifylli%E2%84%A2-60mg-50-kapsoyles





Χρυσή Ρίζα Rhodiola


Τρεφόμαστε σωστά. Αποβάλουμε το Στρες!


Η χρυσή ρίζα (Rhodiola, Rhodiola rosea) έχει κατηγοριοποιηθεί ως προσαρμογόνο από Ρώσους ερευνητές, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι έχει την ικανότητα να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες.

Η Rhodiola  κατέχει ιδιότητες οι οποίες βοηθούν τα άτομα να αντιμετωπίζουν κάποιες καθημερινές καταστάσεις. Οι έρευνες καταδεικνύουν την χρησιμότητά της στους πνεύμονες το νευρικό σύστημα και σε περιπτώσεις ατονίας (μείωση της απόδοσης στην εργασία, δυσκολία στον ύπνο, μειωμένη όρεξη, ευερεθιστικότητα, υπέρταση, κεφαλαλγίες & κόπωση), που προκύπτουν από έντονη φυσική ή πνευματική καταπόνηση


Από 14,18 ευρω ..... μόνο 10,40 ευρω

http://www.pharmaboots.gr/12_1/Search/1/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%20%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1


Super Lax™ with Senna


Η senna βοηθάει όσους έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας.


Η λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Cassia angustifolia (Κασσία η στενόφυλλη) ή Cassia senna (Κασσία η σέννα). Το συναντούμε με τα ονόματα Σέννα, Κασσία, Συναμική, φύλλα Αλεξάνδρειας ή φύλλα Αιγύπτου.

Καλλιεργείται σε Ινδία και τις χώρες γύρω από την Ερυθρά θάλασσα. Η ονομασία φύλλα Αλεξάνδρειας βγήκε γιατί το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για εκατονταετίες ήταν ο κύριος κόμβος μεταφοράς του.

Στην Ευρώπη, η χρήση των φύλλων της Σέννα διαδόθηκε μόνο κατά το τέλος του Μεσαίωνα.

Στη σύγχρονη ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί από την δεκαετία του 50 ως καθαρτικό.

Το βότανο αυτό χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας
Από 9,15 ευρώ...... μόνο 6,80 ευρώ

http://www.pharmaboots.gr/49_1p36/Superfoods-Super-Lax%E2%84%A2-with-Senna-360mg-30-kapsoyles



Λεκιθίνη EUBIAS™


Κομψή σιλουέτα


Η λεκιθίνη είναι μια λιπαρή ουσία που παράγεται από το συκώτι και συντίθεται από χολίνη. Είναι επίσης παρούσα σε μερικά τρόφιμα.

Η λεκιθίνη πήρε την ονομασία της από την ελληνική λέξη για τον κρόκο του αυγού (λέκι-θος). Αποτελείται από φωσφατιδυλοχολίνες, οι οποίες είναι μια ομάδα φωσφολιπιδίων που το καθένα παράγεται από γλυκερόλη, φώσφορο, χολίνη και δύο λιπαρά οξέα που ποικίλουν κάθε φορά.

Η λεκιθίνη είναι μια πολύ πλούσια πρωταρχική πηγή χολίνης και χρησιμοποιείται πολύ από άτομα που επιθυμούν απώλεια βάρους.
Από 8,54 ευρώ ....... μόνο 6,30 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου