Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Το Έλαιο Ιπποφαούς και Ορισμένες Ιδιότητές του!!ΠΡΟΣΦΟΡΑ Superfoods Ιπποφαές Eubias™ Σταγόνες 30 ml

Το Έλαιο Ιπποφαούς και Ορισμένες Ιδιότητές του

Το Ιπποφαές είναι ένα από τα αρχαιότερα φυτά της Γής καθώς κάνει την εμφάνιση του πριν την εποχή των παγετώνων. Έχει την μορφή θάμνου και φύεται στην περιοχή της Ευρασίας. Τα θηλυκά φυτά παράγουν καρπούς με πορτοκαλοκίτρινο χρώμα σε διάμετρο 6-9mm, οι οποίοι είναι πλούσιοι σε έλαιο. Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει το φυτό είναι η πλούσια περιεκτικότητα του σε ωφέλιμα συστατικά, στον καρπό περιέχονται 190 θρεπτικά συστατικά. Από μελέτες έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι μόνο ότι το φυτό περιέχει όλες αυτές τις πολύτιμες ουσίες για την ανθρώπινη υγεία, αλλά το ότι οι συγκεντρώσεις και ο συνδυασμός των θρεπτικών στοιχείων που υπάρχουν, έχουν γίνει ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη στον ανθρώπινο οργανισμό.


Οι Ιδιότητες του Φυτού
Μελέτη που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό ‘’Journal of the Science of Food and Agriculture’’ το 2008 δείχνει ότι το εκχύλισμα από το φυτό Ιπποφαές μπορεί αν προσφέρει ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες. Ενώ οι τανίνες, οι κατιχίνες, η βιταμίνη Ε, τα φλαβονοειδή και το σαλικυλικό οξύ που βρίσκονται στον καρπό βοηθούν στην μείωση της φλεγμονώδους αντίδρασης καθώς και στην απορρόφησης των ελευθέρων ριζών.

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι το Ιπποφαές είναι αποτελεσματικό στην μείωση της γνωστικής εξασθένησης , ενώ βοηθά στην θεραπεία της δυσκινησίας. Η δυσκινησία είναι μια εκφυλιστική νευρολογική πάθησης που αφορά κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με έρευνα από το ‘’Medical Science Monitor’’.
Παράλληλα, οι ενώσεις κατά του έλκους σε συνδυασμό με τα φυσικά αντιφλεγμονώδη που περιέχονται σε έλαιο του φυτού κάνουν το Ιπποφαές να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γαστρεντερικές ενοχλήσεις, καθώς το έλαιο προσφέρει επουλωτικές ιδιότητες τόσο στο στομάχι όσο και στο γαστρεντερικό σωλήνα, βοηθώντας ταυτόχρονα στην μείωση των επιδράσεων από επιβλαβή μικρόβια.
Ενώ, το άσθμα, ο χρόνιος βήχας και άλλες διαταραχές της αναπνοής έχει αποδεδειχθεί ότι μπορούν να εξομαλυνθούν με την χρήση του εκχυλίσματος από το φυτό Ιπποφαές.

Αναφορές:
• Wikipedia.org
• Care2.com
• Livestrong.com


Image

Superfoods Ιπποφαές Eubias™ Σταγόνες 30 ml


Πλέον το αγαπημένο σας προϊόν Ιπποφαές Eubias™ κυκλοφορεί και σε μπουκαλάκι με έλαιο, έτσι ώστε να το χρησιμοποιούν όλοι όσοι θέλουν να το βάζουν μέσα σε χυμό, νερό ή οποιαδήποτε τροφή. Το Ιπποφαές Eubias™ σε σταγόνες αποτελεί ένα Original προϊόν με πιστοποιημένη προέλευση και την εγγύηση των Superfoods™.
Super-δυναμική συμβολή στην πνευματική και σωματική σας απόδοση!
Το Ιπποφαές Eubias™ είναι συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας με έλαιο φρούτων Ιπποφαές. Περιέχει 15 και πλέον αντιοξειδωτικές ουσίες, λιπαρά οξέα Ω3, Ω6, Ω9 και Ω7, στερόλες και φλαβονοειδή, τις περισσότερες βιταμίνες, όλα τα αμινοξέα, πλήθος μετάλλων και ιχνοστοιχείων, καροτένιο, λυκοπένιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη και πολλά άλλα συστατικά που το καθιστούν την κορυφαία τροφή στον κόσμο, με σημαντική συμβολή στην υγεία του οργανισμού.
• Λαμπερά μαλλιά, νύχια και δέρμα
• Ενέργεια και ευεξία
• Όλες τις ωφέλειες των λιπαρών Ω οξέων
• Καροτένια για την ακτινοβολία
• Φυτοστερόλες που βοηθούν στη μάχη κατά της χοληστερόλης
Οδηγίες για την καλλυντική χρήση: Μετά τον καθαρισμό του πρόσωπου και του λαιμού, με 4-6 σταγόνες λάδι από Ιπποφαές και κάντε απαλό μασάζ για περίπου 30 δευτερόλεπτα . Αφήστε το να απορροφηθεί (διάρκεια απορρόφησης από το δέρμα 20-30 λεπτά). Καλύτερη ώρα χρήση πριν τον ύπνο
Οδηγίες χρήσεις ως διατροφική συμπλήρωμα: Ρίχνουμε 4-6 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, χυμό, στο φαγητό η απευθείας στο στόμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου