Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤOΥ ΒΑΡΟΥΣ!Superfoods σπιρουλίνα gold eubias!

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

Superfoods Σπιρουλίνα Gold EUBIAS

Μόνο 10,90 από 15,25 !!! αγορά από το παρακάτω link http://www.pharmaboots.gr/49_1p24/-Superfoods-Spiroylina-Gold-EUBIAS%E2%84%A2-300mg-180-diskia ή και τηλεφωνικά στο 22830 25979 !!!! Άμεση παράδοση!!!!!
Η Σπιρουλίνα είναι μια μονοκύτταρη, μικροσκοπική πρασινομπλέ άλγη, ενώ είναι μια από τις πρώτες μορφές ζωής στον πλανήτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Spirulina World. Η Σπιρουλίνα θεωρείται μια ‘’υπερτροφή’’ λόγω του  μεγάλου αριθμού των θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών, ουσιώδη λιπαρά οξέα, βιταμίνες Β, Ε, και χλωροφύλλη.   Η Σπιρουλίνα τυπικά καταναλώνεται στην σύγχρονη διατροφή σε μορφή δισκίου, κάψουλας, και σε μορφή σκόνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός προγράμματος απώλειας βάρους.
Υψηλή Περιεκτικότητα σε Θρεπτικά Συστατικά
Συχνά, όταν αισθάνεστε πεινασμένοι, το σώμα δημιουργεί αυτή την αίσθηση διότι ψάχνει  να καλύψει τις ανάγκες του σε θρεπτικά συστατικά.  Όταν λαμβάνουμε τρόφιμα με ‘’φτωχή’’ ποιότητα συχνά ο εγκέφαλος θα προκαλέσει την όρεξη ώστε να προσπαθήσει να βρει αυτό που θέλει σύμφωνα με το Spirulina World.  Η Σπιρουλίνα θα αυξήσει τη συγκέντρωση των θρεπτικών ουσιών στο σώμα και μπορεί να μειώσει την πείνα.
Υψηλή Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες
Λαμβάνοντας Σπιρουλίνα τακτικά είανι ιδανικό για την οικοδόμηση των μυών ή όταν γίνονται δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.  Η Σπιρουλίνα περιέχει μέχρι και 70% πρωτεΐνη, ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας, καθώς επίσης και τα 8 απαραίτητα για τον οργανισμό αμινοξέα.  Η θρεπτική απορροφητικότητα της πρωτεΐνης από την Σπιρουλίνα είναι 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή από το βόειο κρέας, σύμφωνα με το  ChorellaFactor.com.  Η εύπεπτη πρωτεΐνη σε συνδυασμό με ένα υγιές πρόγραμμα άσκησης, θα βοηθήσει στην οικοδόμηση της μυϊκής μάζας και θα βοηθήσει το σώμα αν κάψει περισσότερες θερμίδες κατά την διάρκεια της ημέρας.
Μειωμένες Θερμίδες
Η Σπιρουλίνα προμηθεύει μόνο με 3.9 με θερμίδες τον οργανισμό για κάθε γραμμάριο πρωτεΐνης σε σύγκριση με το βόειο κρέας το οποίο προμηθεύει με 65 θερμίδες για κάθε γραμμάριο πρωτεΐνης, σύμφωνα με το Natural Ways.com.  Ένα δισκίο 500 mg Σπιρουλίνας έχει μόνο 2 θερμίδες.  Η τακτική κατανάλωση Σπιρουλίνας θα δώσει μια καλή μερίδα των καθημερινών θρεπτικών αναγκών, χωρίς καμιά θερμιδική συνέπεια.
Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα
Η Σπιρουλίνα είναι μια πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και  GLA ή γ-λινολενικό οξύ, λέει τοChorellaFactor.com.  Η μεγαλύτερη συγκέντρωση της GLA έχει βρεθεί στο μητρικό γάλα, καθώς αυτό χρησιμεύει για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού.  Το GLA μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στα επίπεδα της ινσουλίνης.  Αυτό βοηθά στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης υδατανθράκων και ως συνέπεια βοηθά στη μείωση του βάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου