Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Superfoods Στέβια… για αδυνάτισμα και όχι μόνο.


 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS
 

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 22830 25979
7,40 5,45

Η στέβια είναι ένα θαμνοειδή βότανο που κατάγεται από τη Νότια Αμερική και περιλαμβάνει 240 είδη. Είναι ένα φυσικό υγιεινό και ωφέλιμο γλυκαντικό χωρίς θερμίδες.
Είναι 300-400 φορές πιο γλυκιά από την ζάχαρη, αλλά χωρίς καθόλου θερμίδες και γι' αυτό θεωρούνταν η ζάχαρη του μέλλοντος, αλλά τώρα είναι πλέον η ζάχαρη του παρόντος.
Η στέβια ταυτόχρονα όμως έχει και πολλές άλλες ευεργετικές για τον άνθρωπο ιδιότητες, που οφείλονται στη χημική σύσταση της και στις πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει.
Μερικές από αυτές είναι:
Απώλεια βάρους
Η στέβια είναι ένα φυσικό γλυκαντικό με μηδέν θερμίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει τα τεχνητά γλυκαντικά και την ζάχαρη. Εντάσσοντας στη διατροφή μας τη στέβια θα μας βοηθήσει να χάνουμε κιλά και να τα διατηρούμε απολαμβάνοντας τις γλυκιές της ιδιότητες χωρίς να προσλαμβάνουμε περιττές θερμίδες.
Διουρητικές ιδιότητες
Βοηθάει σημαντικά στην καταπολέμηση της κατακράτησης των υγρών. Η Στέβια περιέχει γλυκοζίτες στεβιόλης που δίνουν τη γλυκιά γεύση και μεταβολίζονται πλήρως από τον οργανισμό.
Τονωτικές ιδιότητες
Η στέβια επίσης λειτουργεί ως τονωτικό και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας ειδικά σε περίοδο που ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διατροφής.
Καρκίνος
Η στέβια περιέχει ένα ιδιαίτερο ένζυμο που βρίσκεται στα φύλλα της το superoxide dismutast που σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Διαβητικοί
Η κατανάλωση της στέβιας έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μπορεί να καταναλωθεί από τους διαβητικούς σε μια ελεγχόμενη διατροφή.
Οδοντική Υγεία
Η στέβια σε αντίθεση με τη ζάχαρη δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη της τερηδόνας. Δεν προκαλεί φθορά των δοντιών και βοηθάει στην καταπολέμηση και την πρόληψη της πλάκας καθώς καταστρέφει το βακτήριο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία της οδοντικής πλάκας.
Υψηλή αρτηριακή πίεση
Έρευνες έχουν δείξει ότι η στέβια μπορεί να μειώσει την υψηλή αρτηριακή πίεση η οποία συνδέεται σε ορισμένα άτομα με αυξημένο άγχος και ευερεθιστότητα.
Σε μια διετής μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε κινέζους ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση διαπιστώθηκε ότι η λήψη 500mg στέβιας τρεις φορές ημερησίως είχαν σημαντικές βελτιώσεις στην αρτηριακή πίεση και στην ποιότητα ζωής.
Οστεοπόρωση
Σε έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι η κατανάλωση στέβιας μπορεί να συμβάλει στην απορρόφηση του ασβεστίου στο σώμα και στη βελτίωση της οστικής πυκνότητας.
Φτιάχνουμε ένα ρόφημα με το βότανο alfalfa (που επίσης έχει ευεργετικές ιδιότητες στην αρθρίτιδα) και στέβια δυο έως τρεις φορές την ημέρα.
Δερματικά προβλήματα
Η στέβια έχει αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθάει στην αντιμετώπιση και πρόληψη πολλών δερματικών προβλημάτων όπως ακμή, ουλές, εξανθήματα, έκζεμα, δερματίτιδα, φαγούρα, σκασμένα χείλη και ρυτίδες.
Επιπλέον η στέβια τονώνει το ανοσοποιητικό, ενισχύει την καρδιαγγειακή λειτουργία, προλαμβάνει την παχυσαρκία, χαρίζει ψυχική υγεία και συμβάλει στη μείωση του καπνίσματος και στη χρήση αλκοόλης. Τέλος με την κατανάλωση στέβιας αντί ζάχαρης αποφεύγουμε τις βλάβες στην υγεία, που προκαλεί η υπερκατανάλωση ζάχαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου