Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Super αδυνάτισμα!!super τιμές!! Από 65,80 μόνο 53,16!!! ''Η μέθοδος των τριών''

Η Μέθοδος Των Τριών
Μοναδικό Αδυνάτισμα με SuperFoods™
Η Μέθοδος Των Τριών™…..μια ωραία ιστορία αδυνατίσματος



... Θέλω και πρέπει να αδυνατίσω…..ναι φέτος θα βάλω τα δυνατά μου!

Κάπως έτσι ξεκινάμε κάθε άνοιξη την προσπάθεια αδυνατίσματος, καθώς μας πιάνουν οι πρώτες ζέστες, αρχίζουμε να βγάζουμε από πάνω μας τα πανωφόρια που κρύβουν επιμελώς τα παραπανίσια κιλά μας….και διαπιστώνουμε πως δεν μπορούμε να φορέσουμε τα ωραία μπλουζάκια με τα μπράτσα και την κοιλίτσα έξω, ούτε και τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια μας. Βέβαια η μεγάλη αγωνία μας είναι πως θα κυκλοφορήσουμε στην παραλία το καλοκαίρι με μαγιό και γιατί όχι πως θα φλερτάρουμε όταν δεν θα νιώθουμε όμορφα με το σώμα μας.

Έτσι χωρίς να το θέλουμε ξαφνικά μας δημιουργείται ένα άγχος το οποίο δεν μας αφήνει να χαρούμε τις πιο ωραίες στιγμές του χρόνου, το οποίο φεύγει μόνο όταν έρθει πάλι το φθινόπωρο….

Γιατί όμως να αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει αυτή την ωραία περίοδο?
Γνωρίζετε πως υπάρχουν φυτικά συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε και μάλιστα με ασφαλή τρόπο?
Ποια είναι αυτά?

Τα Superfoods δημιούργησαν την μοναδική βοήθεια για αδυνάτισμα που λέγεται Μέθοδος Των Τριών™ και περιλαμβάνει την λήψη τριών διαφορετικών συμπληρωμάτων με ξεχωριστές ιδιότητες το καθένα ώστε να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για να χάσουμε σωστά βάρος θα πρέπει 1. να μειώσουμε τις θερμίδες που λαμβάνουμε, 2. να κάψουμε το λίπος που έχουμε συσσωρεύσει στο σώμα και 3. να διώξουμε τις λιπόφιλες τοξίνες που απελευθερώνονται από την καύση του λίπους ώστε να μην πάθουμε τοξίνωση και ταυτόχρονα να ξεμπλοκάρουμε τον μεταβολισμό.
 
Η Μέθοδος Των Τριών
 
Βήμα πρώτο
Μειώνουμε τις θερμίδες
 Βήμα πρώτο
Λαμβάνουμε τρεις φορές την ημέρα πρωί/μεσημέρι/βράδυ από μια κάψουλα του προϊόντος Hoodia Namibia’s. Πάντα μια ώρα πρίν το φαγητό. Το Hoodia έχει την ικανότητα να κόβει το αίσθημα της πείνας με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε έως και 1.500 θερμίδες λιγότερες ανά ημέρα.



Καίμε το λίπος
Βήμα δεύτερο
Λαμβάνουμε τρεις φορές την ημέρα πρωί/μεσημέρι/βράδυ από μια κάψουλα του προϊόντος Acai Berry Eubias. Πάντα αμέσως μετά το φαγητό. Το Acai θεωρείται το φυτό με την καλύτερη λιπο - διαλυτική ικανότητα με αποτέλεσμα λαμβάνοντας το να καίτε το συσσωρευμένο λίπος.



Βελτιώνουμε το μεταβολισμό!

 Βήμα τρίτο
Λαμβάνουμε δυο φορές την ημέρα μεσημέρι/βράδυ 500mg (μισό γραμμάριο) του προϊόντος Ζεόλιθος Θράκη powder ή τρία δισκία πρωί/μεσημέρι/βράδυ του προϊόντος Ζεόλιθος Θράκη 350mg. Αμέσως μετά το φαγητό. Ο ζεόλιθος έχει την ικανότητα να δεσμεύει τις λιπόφιλες τοξίνες που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους και γενικά τις τοξίνες με αποτέλεσμα να λειτουργεί καλύτερα ο οργανισμός και ο μεταβολισμός.


Σημαντικό
Την δίαιτα με την Μέθοδο Των Τριών™ Superfoods θα την κάνετε έως ότου φθάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν και τα προϊόντα είναι ασφαλή θα πρέπει κάθε τρεις μήνες να κάνετε ένα διάλλειμα τριών εβδομάδων τουλάχιστον.

Οι παραπάνω δράσεις των φυτών και του ζεόλιθου υποστηρίζονται από μελέτες και χιλιάδες μαρτυρίες.

Super αδυνάτισμα σε Super τιμές

Μόνο 52,50 από 65,80
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου