Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Προσφορά aero vitamins !!!!Οι πολύτιμες βιταμίνες που κάνουν την εμμηνόπαυση πιο ανώδυνη.


Aero Vitamins από τη Superfoods!
Aero polivit 13,3mg

Πάντα σε προσφορά !!! -30% έκπτωση
online αγορές 
τηλεφωνικές παραγγελίες
2283025979

Η Εμμηνόπαυση στις Γυναίκες! Οι πολύτιμες βιταμίνες που την κάνουν πιο ανώδυνη!

Κόπωση, κατάθλιψη, πονοκέφαλος, αϋπνίες, ταχυκαρδίες, διαταραχές στην έμμηνο ρύση, υπερβολική ένταση με ξέσπασμα νεύρων, εξάψεις, εφιδρώσεις σηματοδοτούν την έναρξη της εμμηνόπαυσης σε μια γυναίκα. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδυάσει τη διακοπή της περιόδου με την έναρξη της τρίτης ηλικίας καθώς πλέον σταματά η αναπαραγωγική διαδικασία. Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσιολογική κατάσταση από την οποία περνούν όλες οι γυναίκες. Ο όρος εμμηνόπαυση χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις αλλαγές που εμφανίζονται πριν, αλλά και μετά τη διακοπή της εμμήνου ρύσεως, που σηματοδοτεί και την αλλαγή στην γυναικεία ζωή και σε όλη την ψυχολογική κατάσταση μιας γυναίκας. Οι ωοθήκες σταματούν να παράγουν οιστρογόνα, τα οποία είναι ομάδα ορμονών, που υπολογίζεται ότι επιδρούν σε 300 διαφορετικούς ιστούς του σώματος. Αυτή η απότομη πτώση των οιστρογόνων είναι και η αιτία για τις αλλαγές στον γυναικείο οργανισμό και για τις ψυχολογικές μεταβολές. Κάθε γυναίκα γεννιέται με ένα συγκεκριμένο αριθμό ωαρίων, που αποθηκεύονται στις ωοθήκες. Η εμμηνόπαυση προκαλείται όταν οι ωοθήκες δεν παράγουν πια ένα ωάριο κάθε μήνα και η περίοδος σταματά, πράγμα το οποίο είναι μη αναστρέψιμο.

Παρόλα αυτά, τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μπορούν να είναι πιο ομαλά και οι συνέπειες από την εμμηνόπαυση να είναι λιγότερο επώδυνες για τις γυναίκες, όταν λάβουμε μια σειρά από βιταμίνες. 

Βιταμίνη Ε


Όλο και περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν ότι η λήψη της βιταμίνης Ε βοηθά ιδιαίτερα την γυναίκα που είναι στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, γιατί επιδρά έμμεσα στην ρύθμιση των ορμονών, περιορίζοντας έτσι τις εξάψεις και την ξηρότητα του κόλπου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη βιταμίνη συμβάλλει και στην προστασία του καρδιοαγγειακού της συστήματος, αφού, ως γνωστόν, η γυναίκα αμέσως μετά την εμμηνόπαυση γίνεται πιο ευάλωτη στις καρδιοπάθειες ενώ δεν είναι και λίγες εκείνες οι γυναίκες στις οποίες αυξάνεται τόσο το σωματικό τους βάρους όσο και τα επίπεδα χοληστερόλης.

Βιταμίνες Β6 και Β9


Έρευνες έχουν δείξει ότι σημαντική βοήθεια προσφέρει και η βιταμίνη Β6, γνωστή και ως πυριδοξίνη, καθώς και η βιταμίνη Β9, το γνωστό σε όλους μας φολικό οξύ. Οι συγκεκριμένες βιταμίνες μειώνουν τα επίπεδα ομοκυστεϊνης στον οργανισμό, ένα αμινοξύ που φυσιολογικά υπάρχει και έχει συσχετιστεί με τη στεφανιαία νόσο και τα εγκεφαλικά επεισόδια, των οποίων η πιθανότητα αυξάνεται στην εμμηνόπαυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου