Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Προσφορά Superfoods Aero Εχινάτσια !!Ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σπρέι για το στόμα.

Aero Vitamins από τη Superfoods!

AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ ™  SPRAY
  
Πάντα σε προσφορά !!! -30% έκπτωση
online αγορές 
τηλεφωνικές παραγγελίες
2283025979

Υδραστίδα και Εχινάκεια! Ένας συνδυασμός θαυματουργός!

ΤΟ ΦΥΤΟ ΥΔΡΑΣΤΙΔΑ
Η υδραστίδα είναι ένα πολυετές φυτό με καταγωγή από την οικογένεια των φυτών Ranunculaceae, και βρίσκεται κυρίως στην περιοχή Νοτιοανατολικά του Καναδά και στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως και η Εχινάκεια, η υδραστίδα είναι ένα δυνατό φυσικό αντιβιοτικό. Χρησιμοποιείται για ιώσεις και μολύνσεις από βακτήρια. Η βερβερίνη και τα συναφή αλκαλοειδή της υδραστίδας έχουν πιστωθεί για την αντιμικροβιακή δράση της. 
 
Η υδραστίδα χρησιμοποιείται συχνά ως θεραπεία πολλαπλών χρήσεων, και πιστεύεται ότι διαθέτει πολλές διαφορετικές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται τοπικά ως αντιμικροβιακό, επίσης λαμβάνεται για την ενίσχυση της πέψης. Οι μορφές στις οποίες μπορεί κάποιος να βρει την υδραστίδα είναι σε αλοιφή, σε δισκίο, μορφή βάμματος ή ως χύμα σκόνη. Η χρήση της υδραστίδας όμως δεν περιορίζεται σε αυτές τις μορφές καθώς μπορεί κανείς να την βρει να χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τις επιδράσεις άλλων φαρμακευτικών βοτάνων με τα οποία είναι αναμεμειγμένη.
 
ΤΟ ΦΥΤΟ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ
Η χρήση της για την αντιμετώπιση ασθενειών επεκτείνεται σε ένα ευρύ φάρμα καθώς είναι ένα ισχυρό αντιμικροβιακό, ένα ήπιο αντιφλεγμονώδη, και ένα τονωτικό χώνευσης. Οι στυπτικές του ιδιότητες το καθιστούν χρήσιμο για την αντιμετώπιση προβλημάτων του λαιμού, του στομάχου και του κόλπου, όταν οι ιστοί αυτοί είναι έχει διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους φλεγμονή ή έχουν μολυνθεί, για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος του λαιμού η υδραστίδα μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την Εχινάκεια καθώς η Εχινάκεια ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ η υδραστίδα περιέχει βερβερίνη, μια αντιβακτηριακή ένωση.
 
Το AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ™ είναι ένα προϊόν το οποίο διαθέτει στην σύνθεσή του τόσο την Εχινάκεια όσο και την υδραστίδα. Ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σπρέι για το στόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου