Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Οι Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες του Acai berry !!!Superfoods Acai berry eubias!! Μακράν το καλύτερο!!

Το φρούτο Acai berry, γνωστό και με την ονομασία Euterpe oleracae, είναι ένα μικρό μπλε φρούτο του δάσους του Αμαζονίου.  Το φρούτο Acai berry έχει παρουσιάσει μεγάλη αντιοξειδωτική ικανότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό μας.  Είναι γνωστό ως το φρούτο με μια από τις υψηλότερες περιεκτικότητες σε αντιοξειδωτικά καθώς από αυτό μπορεί κανείς να λάβει δέκα φορές μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που περιέχεται στα κόκκινα σταφύλια και στο μύρτιλλο.  Επίσης σημαντική είναι και η περιεκτικότητα του σε λιπαρά οξέα και φυτικές στερόλες.
Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες
Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Agricultura land Food Chemistry παρατηρήθηκε ότι τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που υπάρχουν στο Acai berry, έδειξαν μια σημαντική ικανότητα στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των βλαβερών αποτελεσμάτων που μπορεί να έχουν αυτές στον οργανισμό μας.  Η ίδια μελέτη απέδειξε ότι το Acai berry έχει την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση από πολλά τρόφιμα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.  Η βοήθεια που προσφέρει στην εξάλειψη των ελευθέρων ριζών έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαφόρων καρδιακών παθήσεων.  Τα αιμοφόρα αγγεία είναι τα μέρη του ανθρώπινου σώματος που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στο οξειδωτικό στρες που μπορεί να προκληθεί από τις ελεύθερες ρίζες, τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.  Επιπλέον οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να καταστρέψουν το DNA, τις μεμβράνες των κυττάρων και τις πρωτεΐνες, ενώ είναι και αυτές που βοηθούν στον θάνατο τον κυττάρων. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται στο φρούτο Acai berry βοηθούν στο να αντιστραφούν όλες αυτές οι αρνητικές συνέπειες.
Παράλληλα, τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται στο φρούτο Acai berry βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες και τις χημικές ουσίες που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό μας.  Αυτή η απομάκρυνση έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη υγεία και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

Superfoods Acai Berry EUBIAS™ 300 mg 50 κάψουλες

Super- απόδοση καθημερινά!
Το Acai Berry είναι ένα μικρό φρούτο από τα δάση του Αμαζονίου, με πολλές και ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Περιέχει, σε υψηλά επίπεδα ασβέστιο και υδατάνθρακες, σίδηρο και άλλα θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν στο μέγιστο την ενέργεια και την αντοχή, ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βοηθώντας στη συνολικά καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Στη Βραζιλία, το χαρακτηρίζουν ως ένα καύσιμο υψηλής απόδοσης για κάθε δραστηριότητα και κυρίως για τη σεξουαλική! Επιπλέον, η πυκνή σύνθεση του Acai Berry σε αντιοξειδωτικά, ω-λιπαρά οξέα, ίνες, αμινοξέα και βιταμίνες έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, αποτρέπει τις βλάβες των κυττάρων και προστατεύει από ασθένειες και παθήσεις. Μια 100% φυσική λύση για καθημερινή υγεία και απόδοση που προτείνεται και σε όσους επιθυμούν να μειώσουν το βάρος τους.
Για υψηλή απόδοση σε κάθε δραστηριότητα Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 61471/02-09-2011 50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.

acai berry
ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το pharmaboots 
Από 22,27 μόνο 16,23!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου