Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οι ιδιότητες του ασβεστίου!!Superfoods ασβέστιο Ca™

 Οι Ιδιότητες Του Ασβεστίου
Το ασβέστιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Μεγάλες ποσότητες ασβεστίου χάνονται είτε μέσω από τα ούρα είτε μέσω του ιδρώτα, ενώ μπορεί να αποβάλλεται συνεχώς και ως συστατικό των νυχιών και των τριχών.  Το ασβέστιο είναι ένα στοιχείο το οποίο ο οργανισμός από μόνος του δεν έχει την ικανότητα να το παράγει για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η λήψη του μέσω της διατροφής και μέσω συμπληρωμάτων διατροφής.  Αν η ποσότητα ασβεστίου που λαμβάνουμε δεν είναι επαρκής τότε ο οργανισμός έχει την ιδιότητα να απορρόφα ασβέστιο από τις μεγαλύτερες αποθήκες που διαθέτει ,δηλαδή τα οστά.  Η ημερήσια ποσότητα πρόσληψης ασβεστίου για έναν ενήλικα κυμαίνεται στα 1000mgr.  Το ασβέστιο πέραν από την δημιουργία και την διατήρηση γερών οστών διαθέτει και ορισμένες άλλες ιδιότητες.
Αντιγηραντικές Ιδιότητες
Το ασβέστιο έχει την ικανότητα να βοηθά τα κύτταρα του οργανισμού να λειτουργούν σωστά.  Η λήψη του έχει την ιδιότητα να επιβραδύνει τα καταστροφικά συμπτώματα της γήρανσης στα κύτταρα.  Ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προστατέψει από τις βλαβερές συνέπειες της υψηλής αρτηριακής πίεσης, καθώς αυξάνεται η ηλικία.
Δράση κατά Χοληστερόλης
Το ασβέστιο έχει την ικανότητα να αποκλείει κατά ένα μέρος την απορρόφηση των κορεσμένων λιπών από την γαστρική οδό.  Αν ο οργανισμός αποβάλλει αυτά τα λιπαρά δεν μπορούν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης να αυξηθούν στο αίμα.
Ανάπτυξη Κυττάρων εγκεφάλου
Το ασβέστιο φαίνεται μα επιδρά θετικά στην ανάπτυξη των κυττάρων του εγκεφάλου από τα πρώτα στάδια της ζωής τους, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009  στο περιοδικό «Progress in Brain Research», ενώ παράλληλα έχει την ικανότητα να βοηθά στην ρύθμιση της ανάπτυξης των νευρώνων του εγκεφάλου.  Για αυτό τον λόγο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη η πρόσληψη ασβεστίου.

Superfoods ασβέστιο Ca™ 50 κάψουλες


Το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο μέταλλο στο ανθρώπινο σώμα και αποτελεί περισσότερο από το 1,5% του συνολικού σωματικού του βάρους. Περίπου το 99% του σωματικού ασβεστίου εντοπίζεται στα οστά, ενώ το υπόλοιπο 1% βρίσκεται στα μαλακά μόρια.
Το ασβέστιο εμπλέκεται στο σχηματισμό των οστών και των δοντιών. Επίσης, είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των μυών και των νεύρων. Το ασβέστιο πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Φαρμακοποιού, Ιατρού, διατροφολόγου σας.
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Ναμήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS !!!
ΑΠΟ 14,64 ΜΟΝΟ 10,42!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου