Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Super τροφή το ρόδι!!!!ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ρόδι eubias με αντιοξειδωτική ισχύ!!!

Αντιοξειδωτικά επίπεδα στο Ρόδι
Τα ρόδια είναι μια λεγόμενη «σούπερ τροφή» που έχει καλλιεργηθεί από τους αρχαίους ακόμα χρόνους.  Τα ρόδια βρίσκονται σε ακατέργαστη μορφή, σε χυμό και σε εκατοντάδες προϊόντα από καραμέλες έως  μπάρες πρωινού.
Ρόδι
Τα ρόδια είναι εγγενές στην βόρεια Ινδία, αλλά καλλιεργούνται παντού από την Κίνα και τη Μέση Ανατολή έως στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια.  Τα ρόδια έχουν μια κίτρινη, κόκκινη ή ροζ σκληρή  κρούστα.  Στο εσωτερικό του βρίσκονται διαφανής σάκοι γεμάτοι με έναν χυμώδη πολτό και τους σπόρους που ονομάζονταιarils Οι arils μπορούν να καταναλωθούν άμεσα ή να εξαχθούν για το χυμό τους.
Ορισμός των αντιοξειδωτικών
Η επιβράδυνση και η πρόληψη του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες είναι μεταξύ των ρόλων των αντιοξειδωτικών.  Τα αντιοξειδωτικά λειτουργούν για την επισκευή ή την πρόληψη ζημιών στα κύτταρα του σώματός μας.  Φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί και δημητριακά ολικής αλέσεως περιέχουν ποικίλες ποσότητες αντιοξειδωτικών.
Επίπεδα αντιοξειδωτικών στο Ρόδι
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ ανέπτυξε μια βάση δεδομένων για την αντιοξειδωτική ικανότητα των φρούτων, των λαχανικών, των μπαχαρικών και  των ξηρών καρπών, που κατατάσσει τα τρόφιμα όσον αφορά την ικανότητα απορρόφησης του οξυγόνου ή Otac.   Ένα φλιτζάνι χυμού ροδιού περιέχει 5923 μικρογραμμομόρια Trolox Equivalent, ή ΤΕ, ανά 100 g.  Το ΤΕ είναι μια μέτρηση της αντιοξειδωτικής ισχύος. Με βάση ένα τυπικό μέγεθος, ο χυμός ροδιού κατατάσσεται πέμπτος  πίσω από την σοκολάτα, τους καρπούς σαμπούκου, τα μήλα της ποικιλίας  Red Delicious και τα μήλα Granny Smith.  Η αντιοξειδωτική ικανότητα του χυμού ροδιού είναι παρόμοια με αυτή από τα δαμάσκηνα, την μαύρη σοκολάτα και το κόκκινο κρασί.
Άλλα θρεπτικά συστατικά στα ρόδια
Τα ρόδια είναι περισσότερο γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.   Ωστόσο, παρέχουν πολλά πρόσθετα βασικά θρεπτικά συστατικά.  Μισό φλιτζάνι aril , σπόρων και χυμού παρέχει 72 θερμίδες, 1 g λίπους και περίπου 1.5 g πρωτεΐνης.  Όπως συμβαίνει με πολλά φρούτα και λαχανικά, το ρόδι είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών ως καρπός, παρέχοντας 3,5 g ανά 1 /2 φλιτζάνι.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χυμός ροδιού παρέχει μόνο 0,2 γρ. φυτικών ινών, ετσι οι σπόροι είναι η κύρια πηγή φυτικών ινών.  Τα ρόδια παρέχουν μικρές ποσότητες βιταμινών C, E και K.  Επιπλέον, τα ρόδια περιέχουν μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο.

Superfoods Ρόδι Eubias™ 350mg 50 κάψουλες


Super-καλή καρδιά!
Ρόδι: Εδώ και 5000 χρόνια, οι καρποί του ροδιού καταναλώνονται ως θρεπτικός χυμός αναζωογόνησης του οργανισμού. Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, η πλούσια σύνθεση του χυμού του ροδιού σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που αποδεδειγμένα παρουσιάζουν καρδιοπροστατευτική δράση, όπως οι πολυφαινόλες, οι βιταμίνες, οι ανθοκυανιδίνες και οι τανίνες, μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν προβλήματα και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Επιπλέον, το ρόδι περιέχει ένα ισχυρό φυτοχημικό στοιχείο, το γαλλικό οξύ, το οποίο φαίνεται να αναπτύσσει αντιιογενείς, αντιμυκητιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτική καταστροφή. Το έλαιο ροδιού αποτελεί ένα δυναμωτικό σύμμαχο, για τη ζωτικότητα του οργανισμού και την καλή καρδιαγγειακή λειτουργία.
Βάζει το «καλό κόκκινο» στη ζωή σας
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 61486/02-09-2011 50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Ναμήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS -30% ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΈΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 2283025979
ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!
ΑΠΟ 25,93 ΜΟΝΟ 18,79 !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου