Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Gehwol τα πάντα για την καλή υγεία των ποδιών!!!!προσφορά όλα τα προϊόντα!!!


Μια ιστορία 135 χρόνων, που συνεχίζεται...

Ο φαρμακοποιός Eduard Gerlach αναλαμβάνει το 1868 στο Lubbecke της Βεστφαλίας το κατάστημα του πατέρα του, δημιουργώντας μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία και σήμερα, με το εμπορικό σήμα GEHWOL, ταυτίζεται διεθνώς με την ολοκληρωμένη φροντίδα ποδιών. Με το πέρασμα του χρόνου και με τη βιομηχανοποίηση της παραγωγής, η GEHWOL κατέστησε τη φροντίδα των ποδιών προσιτή σε μεγάλα στρώματα του πληθυσμού και έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας γενικότερης φιλοσοφίας για τη φροντίδα ποδιών. Ο απόλυτος προσανατολισμός στην ποιότητα, σε συνδυασμό με καινοτομικές εφαρμογές και σε συνεργασία με ανθρώπους ειδικούς στη φροντίδα των ποδιών οδήγησαν την GEHWOL στην κορυφή! Με συνέπεια, πελατοκεντρική φιλοσοφία και καινοτομίες, η επιχείρηση αντιμετωπίζει σήμερα δυναμικά τις προκλήσεις του ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενώ χάρη στις σύγχρονες μονάδες έρευνας που διαθέτει και τις τεχνολογίες παραγωγής που εφαρμόζει, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Τα δραστικά προϊόντα της GEHWOL θεωρούνται μοναδικά στο χώρο τους, αφού η βάση της σύνθεσής της αποτελείται από φυσικά συστατικά.

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει !

Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία!
    

Χρήσιμες Συμβουλές

Ελέγχετε καθημερινά τα πόδια σας. Δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να νιώσετε έντονη ενόχληση. Λίγα λεπτά καθημερινά φτάνουν για να εντοπίσετε πιθανά σκασίματα, φουσκάλες, εκδορές, πρήξιμο. Ένα καθρεφτάκι θα σας φανεί χρήσιμο, αν δεν καταφέρνετε να σκύψετε για να ελέγξετε το κάτω μέρος του ποδιού.

Πλένετε καθημερινά τα πόδια σας, το βράδυ πριν τον ύπνο, ώστε να απομακρύνετε μικρόβια και ακαθαρσίες από τη διάρκεια της ημέρας.

Αφεθείτε στην ευεργετική απόλαυση ενός ποδόλουτρου. Σας προσφέρει χαλάρωση, καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, προετοιμάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια σας για την ενυδάτωση.
          
Διατηρείτε το δέρμα των ποδιών απαλό και ενυδατωμένο. Απλώστε πλούσια ενυδατική κρέμα σε όλο το πόδι δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο πέλμα, το οποίο έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εντατική φροντίδα.
          
Χρησιμοποιήστε ελαφρόπετρα ώστε να μαλακώσετε τα σκληρά σημεία του δέρματός σας, και ταυτόχρονα να επιτρέψετε στην κρέμα να διεισδύσει περισσότερο.

Απαλλαχθείτε από την κακοσμία & τον ιδρώτα. Χρησιμοποιείτε πούδρα, ιδίως αν τα πόδια σας ιδρώνουν πολύ. Ο συνδυασμός ιδρώτα και βακτηρίων (ή και μυκήτων) που βρίσκονται μέσα στα υποδήματα αποτελεί τη βασική αιτία της κακοσμίας των ποδιών αλλά και των υποδημάτων σας.
        
Περπατήστε ή ασκηθείτε καθημερινά. Το περπάτημα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε υγιή το σώμα και τα πόδια σας. Επιλέγετε ασκήσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την προφύλαξη από κράμπες όπως η κυκλική περιστροφή των αστραγάλων, ή η μετατόπιση του βάρους πρώτα στα δάχτυλα και μετά στις φτέρνες.

Φροντίζετε τα νύχια των ποδιών & των χεριών σας.Κόβετε (προσεκτικά) & λιμάρετε συχνά τα νύχια σας με ειδικά εργαλεία περιποίησης νυχιών. Μια επίσκεψη σε ποδοαισθητικό(για πεντικιούρ-μανικιούρ) θα σας προσφέρει πιο ολοκληρωμένη, σωστή περιποίηση. 

Επιλέγετε τα υποδήματά σας με προσοχή. Είναι καθοριστικό για την υγεία των ποδιών σας. Πολλά προβλήματα ποδιών ξεκινούν από το ότι επιλέγουμε ακατάλληλα παπούτσια. Φροντίζετε το μέγεθος και η εφαρμογή να είναι κατάλληλα ώστε να μην πιέζουν σε καμία περίπτωση τα πόδια σας και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα να τους επιτρέπει να αναπνέουν και να αερίζονται. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο ύψος των τακουνιών, το οποίο αν είναι ψηλότερο ή χαμηλότερο από το ιδανικό επιβαρύνει σημαντικά τα πέλματα. Βασικός μας γνώμονας στην επιλογή υποδημάτων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι οι επιταγές της μόδας, αλλά η καλή εφαρμογή και η άνεση! Αν νιώθετε ενόχληση, πόνο στο πέλμα ή στο κότσι, αναζητήστε τα Αντιπιεστικά-Προστατευτικά επικαλύμματα της GEHWOL για την προστασία των ποδιών σας στα σημεία πίεσης.

Προσοχή: Μην αφαιρείτε μόνοι σας τους κάλους, για να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις! Εάν η περίπτωση είναι δύσκολη, επισκεφθείτε ειδικό ποδίατρο για την αφαίρεση τους. Επιλέξτε ειδικευμένα προϊόντα GEHWOL για την φροντίδα τους και Αντιπιεστικά Επικαλύμματα -Έμπλαστρα κάλων GEHWOL για την προστασία των δακτύλων σας στα σημεία πίεσης.

Χαρίστε στα πόδια σας ένα καταπραϋντικό μασάζ με κρέμα ή βάλσαμο ειδικής σύνθεσης, που θα ανακουφίσει τις πρησμένες γάμπες σας και θα αναζωογονήσει τα πόδια σας μετά από μια κουραστική μέρα.
         
Συνειδητοποιήστε ότι κάθε ηλικία έχει διαφορετικές ανάγκες φροντίδας. Σε νεαρές ηλικίες είναι καλό να προσέχετε την καταπόνηση που μπορεί να προκαλέσουν στα πόδια σας έντονες αθλητικές δραστηριότητες. Στις μεγαλύτερες ηλικίες είναι καλό να λάβετε υπόψιν ότι η υγεία των ποδιών σχετίζεται άμεσα με την επιβάρυνση των μυών αλλά και του κυκλοφορικού συστήματος που συχνά εμφανίζονται μετά τη μέση ηλικία, γι’ αυτό και είναι ακόμη πιο απαραίτητη η συστηματική φροντίδα, η οποία θα προφυλάξει την καλή υγεία των άκρων σας.

Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

http://www.youtube.com/v/Iw131Eue8d8?version=3&autohide=1&autohide=1&feature=share&autoplay=1&showinfo=1&attribution_tag=eS6r03J76mVrdlijrjHrow

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ GEHWOL ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 22830 25979
ΚΑΙ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ!!!!
http://www.pharmaboots.gr/48_1c233/GehWol







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου