Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το guarana και οι ευεργετικές ξανθίνες του!Superfoods Γκουαρανά EUBIAS ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!


Το guarana και οι ευεργετικές ξανθίνες του
Το φυτό και η παράδοσηΤο γκουαρανά είναι ένα αναρριχώμενο φυτό ιθαγενές του Αμαζονίου και έχει πάρει το όνομα του από την περιοχή Γκουαρανί. Βοτανικά πρόκειτε για ένα φυτό τύπου αμπέλου με επιστημονικό όνομα Paullinia cupana. Είναι αρκετά δημοφιλές στην Βραζιλία αφού αποτελούσε πρώτη ύλη ενός παραδοσιακού ιδιόμορφου ψωμιού που έφτιαχναν οι κάτοικοι της περιοχής Γκουαρανί από τους αλεσμένους καρπούς του. Οι καρποί του έχουν ένα ιδιόμορφο σχήμα και χρώμα θυμίζοντας βολβό οφθαλμού. Σύμφωνα με την παράδοση το φυτό είναι θεόσταλτο που προέκυψε από ενταφή οφθαλμών μικρού παιδιού που δολοφονήθηκε από αντίπαλη φυλή των γκουαρανί του Αμαζονίου προκύπτοντας έτσι ένα ευεργετικό για τους ντόπιους φυτό που αφού εξημερώθηκε καλλιεργείτε πλέον συστηματικά. Οι καρποί του περιέχουν σημαντική ποσότητα καφείνης σημαντικά περισσότερη από εκείνη που περιέχεται σε αντίστοιχου βάρους καρπών καφέ.
Τα συστατικά του
Στα συστατικά του γκουαρανά συγκαταλέγεται η ξανθίνη, μια φυτοχημική ουσία με τα παράγωγά της, τη θεοβρωμίνη και τη θεοφυλλίνη. Και οι δύο αυτές ουσίες έχουν διεγερτική και αναζωογονητική δράση. Άλλα παράγωγα είναι οι μεθυλοξανθίνες, φυτοχημικές ουσίες που περιέχουν άζωτο και είναι σε θέση να διεγείρουν το μυϊκό σύστημα και να ξεπεράσουν την αίσθηση της κούρασης. Ευεργετικές είναι και οι περιεχόμενες τανίνες που ευνοούν την έκκριση αδρεναλίνης και ακόμη οι πολυφαινόλες που λειτουργούν ως αντιοξειδωτικές ουσίες εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και συντελούν στην αντιγήρανση. Το γκουαρανά χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα με σκοπό την αύξηση της αθλητικής απόδοσης και επίδοσης, σε φυτικά χάπια αδυνατίσματος και χάπια με σκοπό τη διακοπή της όρεξης.
Ευεργετικότητα-Χρήση
Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί:
• από άτομα που βρίσκονται σε καταστάσεις εξάντλησης αφού καταπολεμάει το αίσθημα της εξάντλησης και την κακή διάθεση και σε περίοδο ανάρρωσης.
• Σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται σε εργασίες έντασης γνώσης και απαιτούν, εγρήγορση και προσοχή, καθότι ευνοεί τις γνωστικές λειτουργίες της προσοχής και της μνήμης.
• Για όσους επιδίδονται σε έντονη σωματική άσκηση, καθότι αποτελεί αποτελεσματικό καρδιοτονωτικό και αυξάνει τις αντοχές στο αίσθημα κούρασης.
• Συστήνετε σε περίπτωση διάρροιας, χάρη στις στυπτικές του ιδιότητες.
• Χρήσιμο σε περίπτωση παχυσαρκίας καθότι περιορίζει το αίσθημα της πείνας χωρίς να επιφέρει τη χαρακτηριστική εξάντληση μιας υποθερμιδικής δίαιτας.
• Έχει αναφερθεί δε και ως εξισορροποιητής του νευρικού συστήματος
Γενικά η αναζωογονητική δράση του γκουαρανά οφείλετε στην περιεκτικότητα του και στην καφεΐνη που περιέχει και που αποδίδετε ελεγχόμενα στον οργανισμό μας και έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά κατά
• Πονοκεφάλων , ημικρανίας
• Ρευματισμούς
• Υπέρτασης
• Υπογλυκαιμίας
• Παχυσαρκίας
• Νευραλγίας
• Αρτηριοσκλήρωσης
• Θρόμβωσης
Συμβουλευτική προειδοποίηση
Επειδή περιέχει καφεΐνη είναι απαραίτητη η συζήτηση με το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν ξεκινήσετε το guarana εάν έχετε
• προβλήματα καρδιάς ή υψηλή πίεση αίματος,
• ασθένεια νεφρών,
• υπερθυρεοειδισμό ή
• συχνές ανησυχίες ή νευρικές αναταραχές.
• Και οπωσδήποτε θα πρέπει να αποφεύγεται κατά την κύηση και τον θηλασμό

Superfoods Γκουαρανά EUBIAS™ 210mg 50 κάψουλες


Super-σωματική τόνωση!
Το Γκουαρανά είναι το ιερό φυτό των Ινδιάνων του Αμαζονίου, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως τροφή ή φάρμακο, για να αντιμετωπίσουν τη σωματική κόπωση, τους πόνους και τον πυρετό, αλλά και ως δροσιστικό ποτό, για να ανταπεξέλθουν στη φοβερή ζέστη και την υγρασία. Το προϊόν Γκουαρανά EUBIAS™ αποτελεί το ιδανικό φυσικό τονωτικό για τον οργανισμό, καθώς, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα του φυτού σε καφεΐνη, αναπτύσσει ισχυρή αναζωογονητική δράση που δεν βλάπτει. Επιπλέον, το Γκουαρανά, ως φυτό, περιέχει θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη, ουσίες με διεγερτική δράση, τις μεθυλοξανθίνες, οργανικές ουσίες που διεγείρουν το μυϊκό σύστημα και εξαφανίζουν την αίσθηση της κούρασης, τις τανίνες που ευνοούν την έκκριση αδρεναλίνης και τις πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνουν τη γήρανση. Ενδείκνυται και για όσους θέλουν να χάσουν βάρος.
Φυσικό τονωτικό με αναζωογονητική δράση
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 61469/02/09/2011 50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS !!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 22830-25979
ΚΑΙ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ MONO ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου