Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ganoderma & Στρες...Superfoods Ομανίτους™ 350mg!!!!

Ganoderma & Στρες
Το Ganoderma lucidum, επίσης γνωστό και ως μανιτάρι Reishi ή Ling Zhi, στην Κίνα καλείται το μανιτάρι της αθανασίας. Έχει ως σκοπό  να βοηθήσει το σώμα να αντιμετωπίσει τόσο την σωματική όσο και πνευματική καταπόνηση. Το βότανο αυτό μπορεί να έχει παρενέργειες και αλληλεπίδραση με άλλα βότανα , καθώς και ορισμένα φάρμακα, όπως η αντιπηκτική βαρφαρίνη και τα φάρμακα χοληστερόλης, έτσι θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη χρήση του.
Αναγνώριση
Το Ganoderma είναι γνωστό ως προσαρμογόνο, το οποίο το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center ορίζει ως μια ουσία που βοηθά το σώμα για την καλύτερη αντιμετώπιση του στρες, είτε πρόκειται για σωματικό ή για το ψυχικό.  Ένα ακόμα γνωστό προσαρμογόνο, για παράδειγμα, είναι το Ginseng, το οποίο οι άνθρωποι παίρνουν για να αποκρούσουν και να αναρρώσουν από τα κρυολογήματα και τη γρίπη και να βελτιώσουν την ψυχική και σωματική απόδοση τους.
Λειτουργία
Το Ganoderma ανακουφίζει από την κούραση και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το οποίο με τη σειρά του καταπολεμά σωματική καταπόνηση  με διάφορους τρόπους, σύμφωνα με το Herbal Remedies by Asa Hershoff and Andrea Rotelli.  Αυξάνει τα Τ κύτταρα και ενισχύει την παραγωγή της ιντερλευκίνης 2, δύο σημαντικοί παράγοντες της ανοσοποιητικής ανταπόκρισης.  Οι πολυσακχαρίτες στο Ganoderma είναι τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνοι για την παράγωγη των Τ κυττάρων και της ιντερλευκίνης 2, αναφέρει ο LS Lei, επικεφαλής συγγραφέας μελέτης του 1995 που δημοσιεύθηκε στο Acta Pharmaceutica Sinica.  Μαζί με β-γλυκάνη πολυσακχαρίτες της, το Ganoderma περιέχει ουσίες που ονομάζονται triterpenes που είναι ενεργά συστατικά στο μανιτάρι, σύμφωνα με το Memorial Sloan Kettering Cancer Κέντρο στη Νέα Υόρκη.
Οφέλη
Το Ganoderma μπορεί να βοηθήσει στην ανακουφίσει της σωματικής καταπόνησης, λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του.  Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία των κυττάρων σας από τις ελεύθερες ρίζες.  Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1995 στο Journal of Ethnopharmacology  διαπιστώθηκε  ότι το Ganoderma βοηθά στην προστασία του οργανισμού κατά των ελευθέρων ριζών, καθώς και στην ηπατική βλάβη.  Από τους τρεις τύπους του Ganoderma που μελετήθηκαν, Ganoderma lucidum, Ganoderma formosanum και Ganoderma neo – japonicum, το Ganoderma formosanum ήταν το πιο αποτελεσματικό, σύμφωνα με την επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης JM Lin.  Το Ganoderma μπορεί επίσης να προστατεύει από το άγχος καταστροφής από την ακτινοβολία, σημειώνετε από τους  Hershoff και Rotelli.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Όσο για το ψυχολογικό στρες, το Ganoderma μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα του άγχους, της αϋπνίας και της κατάθλιψης, σύμφωνα με τους Hershoff και Rotelli.  Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2005 στο Journal of Medicinal Food διαπίστωσε ότι είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση των συμπτωμάτων της νευρασθένειας, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από νευρική εξάντληση.  Η μελέτη διαπίστωσε ότι το Ganoderma βελτίωσε σημαντικά το αίσθημα της ευεξίας, αλλά και στην  μείωση του αισθήματος της κόπωσης, λέει ο επικεφαλής συγγραφέας W. Tang.

Superfoods Ομανίτους™ 350mg


Super-ενίσχυση του ανοσοποιητικού!
Το προϊόν Ομανίτους™ περιέχει το Ganoderma Lucidum ή Reishi, ένα εδώδιμο μανιτάρι γνωστό για τα θαυματουργά του οφέλη στον οργανισμό. Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και έχει χαρακτηριστεί ως το πιο ωφέλιμο προσαρμογόνο βότανο της φύσης.
Η ονομασία του έχει Ελληνική προέλευση, από τις λέξεις γάνος=λαμπερός και derma=δέρμα, ενώ ονομάζεται και «μανιτάρι των Θεών», λόγω της χρήσης του στα αρχαία χρόνια σε αυτοκράτορες και βασιλιάδες. Περιέχει πολλά ενεργά μικροσυστατικά, όπως στερόλες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και άλλα πολλά, τα οποία επιδρούν θετικά στο ανοσοποιητικό και καρδιαγγειακό σύστημα, στα επίπεδα της χοληστερίνης και της γλυκόζης στο αίμα, καθώς και στην εμμηνόπαυση, την υπέρταση και υπόταση, στις αλλεργίες κ.α.
 Με ενεργά μικροσυστατικά που ωφελούν πολλαπλά τον οργανισμό!
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 58443/6-8-2009
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!!!
ΑΠΟ 38,13 ΜΟΝΟ 28,34!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου