Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κρόκος ,το φυσικό αντικαταθλιπτικό!Προσφορά Superfoods Κρόκος Eubias!

Κρόκος, το φυσικό αντικαταθλιπτικό.
Τα βασικά ενεργά συστατικά του είναι η κροκίνη, η κροκετίνη, η σαφρανάλη, και η πικροκροκίνη των οποίων οι ευεργετικές δράσεις έχουν πιστοποιηθεί με επιστημονικές μελέτες.

Έχει αντιθρομβωτική, αντιγηραντική, τονωτική, αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση.

Βοηθά στη βελτίωση της όρασης, στην καλύτερη πέψη και στη μείωση της αρτιριακής πίεσης.

Βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία και ιδιαίτερα τη μνήμη, την επιδερμίδα με ακμή, μειώνει τη χοληστερίνη, ανακουφίζει από την ένταση, από της ενοχλήσεις κατά την οδοντοφυία, και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο κρόκος είναι πολύ καλή πηγή μαγνησίου, καλίου, βιταμίνης C,μαγγανίου, λυκοπενίου, ζεαξανθίνης, βιταμινών του συμπλέγματος Β και καροτενίων.

Άλλα κόλπα….Έχει αφροδισιακές ιδιότητες.

Οι αφροδισιακές του ιδιότητες φαίνεται να οφείλονται στην κροκίνη και όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν πιο πικάντικη τη σεξουαλική τους ζωή, ο κρόκος μπορεί να συμβάλλει σε αυτό.

Αντλήστε δύναμη από τη φύση με ΚΡΟΚΟ της SUPERFOODS.

Superfoods Κρόκος Eubias™120mg 50 κάψουλες

Βελτιώνει τις Εγκεφαλικές Λειτουργίες

ΚΡΟΚΟΣ
Ο κρόκος είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά δώρα της φύσης, γνωστός και με τις ονομασίες ζαφορά και σαφράν. Οι ιδιότητες του κρόκου, είναι γνωστές από την αρχαιότητα στους Έλληνες, καθώς τον χρησιμοποιούσαν για να καταπολεμήσουν την αϋπνία και τα δυσάρεστα αποτελέσματα του μεθυσιού. Πλέον σύγχρονες έρευνες δείχνουν πως βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, ιδιαίτερα τη μνήμη, ενώ δημιουργεί αίσθηση ευεξίας χάρη στην κροκίνη, κύριο συστατικό του κρόκου. Η κροκίνη ανήκει στα καροτένια. Η ποιότητά του κρόκου των SUPERFOODS είναι εξαιρετική.
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 61473/02-09-2011
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Pharmaboots από 23,18 μόνο 17,33!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου