Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

SUPERFOODS Χρυσή ρίζα Rhodiola ...Τρεφόμαστε σωστά,αποβάλουμε το στρες!!!ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!

Πως μπορεί η Χρυσή Ρίζα να προστατεύσει την καρδιά?
Ιστορία
Η Χρυσή Ρίζα ή διαφορετικά Rhodiola rosea είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια καθώς  ο γιατρός Διοσκουρίδης αφιέρωσε πολλές σελίδες έρευνας για τις θαυματουργικές ιδιότητές της.   Ένα πραγματικά ένα αξιοθαύμαστο βότανο που όμως δεν είναι γνωστό όπως θα έπρεπε σήμερα.  Αν και ο Διοσκουρίδης  χρησιμοποίησε πρώτος αυτό το θαυματουργό φυτό, η χρήση του συνδέθηκε με τους Σκανδιναβούς και τους  Ρώσους.  Σουηδοί ερευνητές, παραδείγματος χάριν, θεωρούν ότι οι Βίκινγκς χρησιμοποιούσαν τακτικά την Rhodiola.  Ενώ για πρώτη φορά χαρακτηρίστηκε από Ρώσους επιστήμονες ως ένα από τα πιο σημαντικά προσαρμογόνα φυτά, εξαιτίας της δυνατότητάς της να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορους  χημικούς, βιολογικούς και φυσικούς παράγοντες άγχους.
Η Χρυσή Ρίζα είναι ένα φυτό της οικογένειας Crassulaceae που μεγαλώνει σε ψυχρές περιοχές του κόσμου όπως είναι το μεγαλύτερο μέρος της Αρκτικής , τα βουνά της Κεντρικής Ασίας και σε περιοχές της Ευρώπης με μεγάλο υψόμετρο όπως είναι οι Άλπεις και τα Καρπάθια Όροι.  Το φυτό Χρυσή Ρίζα είναι ένα πολυετές φυτό που αναπτύσσεται σε περιοχές μέχρι και 2280 μέτρα υψόμετρο, ενώ οι  βλαστοί του φυτού  μπορεί να φθάσουν  έως τα 35 εκατοστά σε ύψος.
Ιδιότητες
Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει περίπου 140 χημικές ενώσεις σε όλα τα τιμήματα του φυτού.  Ιδιαίτερα οι ρίζες του φυτού  περιέχουν φαινόλες, rosavin, rosarin, οργανικά οξέα, τερπενοειδή, phenolcarbonic οξέα και παράγωγά τους, φλαβονοειδή, antrachinones  και αλκαλοειδή.
Η Χρυσή Ρίζα διαθέτει ορισμένες καταπραϋντικές, καρδιοπροστατευτικές, τονωτικές  και ενδυναμωτικές ιδιότητες.  Πολλές είναι οι μελέτες που δείχνουν την δράση που έχει στα καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται ή επιδεινώνονται από το στρες.  Η δράση αυτή οφείλεται στην ικανότητα της στο να μειώνει το ποσό των κατεχολαμινών και τα κορτικοστεροειδή που απελευθερώνονται από τα επινεφρίδια κατά τη διάρκεια του στρες. Η μη ομαλή  παρουσία αυτών των ορμονών του στρες έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης, τα επίπεδα καλίου, ενώ βοηθά παράλληλα και στην  αυξήσει των παραγόντων κινδύνου για καρδιακή νόσο.  Η Χρυσή Ρίζα μπορεί ταυτόχρονα να μειώσει τα επιβλαβή λιπίδια του αίματος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των κινδύνων για καρδιακές παθήσεις.   Βοηθά στην απορρόφηση του ενδοκυτταρικού ασβεστίου στην καρδιά προωθώντας έτσι μεγαλύτερες δυνατότητες για τη σύσπαση των μυών της καρδιάς.  Ενώ τέλος έχει την δυνατότητα να βοηθά στην καλύτερη ρύθμιση του ρυθμού της καρδιάς καθώς μια ιδιότητα της είναι να εξουδετερώνει τις καρδιακές αρρυθμίες.

Superfoods Χρυσή Ρίζα Rhodiola™ 250mg 30 κάψουλες

Τρεφόμαστε σωστά. Αποβάλουμε το Στρες!

Η χρυσή ρίζα (Rhodiola, Rhodiola rosea) έχει κατηγοριοποιηθεί ως προσαρμογόνο από Ρώσους ερευνητές, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι έχει την ικανότητα να αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες.
Η Rhodiola κατέχει ιδιότητες οι οποίες βοηθούν τα άτομα να αντιμετωπίζουν κάποιες καθημερινές καταστάσεις. Οι έρευνες καταδεικνύουν την χρησιμότητά της στους πνεύμονες το νευρικό σύστημα και σε περιπτώσεις ατονίας (μείωση της απόδοσης στην εργασία, δυσκολία στον ύπνο, μειωμένη όρεξη, ευερεθιστικότητα, υπέρταση, κεφαλαλγίες & κόπωση), που προκύπτουν από έντονη φυσική ή πνευματική καταπόνηση.
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 2283025979
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,18 ΜΟΝΟ 10,40 !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου