Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Υγρό φακών επαφής B&L Renu Multiplus.Από 10,80 μόνο 8,49 !!!




Bausch & Lomb renu multiplus multi-purpose solution 360ml

Διάλυμα Πολλαπλών Χρήσεων Για Μαλακούς Φακούς Επαφής
Xαρακτηριστικά
  • Hydranate: Eνσωματωμένο σύστημα απομάκρυνσης πρωτεϊνών
  • Απολυμαίνει δραστικά τους φακούς επαφής
  • Περιλαμβάνει poloxamine για καθαρισμό και άνεση
  • Συμβατό με φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης

Πλεονεκτήματα
  • Εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστό πρωτεϊνικό καθαρισμό, όταν χρησιμοποιείται καθημερινά
  • Περιέχει DYMED, παρέχοντας ανώτερη απολυμαντική δράση (υπερβαίνει την διαδικασία ISO stand alone log reduction values) εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά μικροοργανισμούς στους φακούς
  • Περιέχει poloxamine, απομακρύνοντας λιπίδια και περιβαλλοντολογικές εναποθέσεις, για καθαρότερη όραση και ενισχυμένη ενυδάτωση
  • Συμβατό με όλους τους μαλακούς φακούς επαφής, συμπεριλαμβανομένων και αυτών σιλικόνης υδρογέλης

Ένα στείρο, ισότονο διάλυμα που περιέχει boric acid, edetate disodium, sodium borate και sodium chloride; DYMED® (polyaminopropyl biguanide) 0.0001%, HYDRANATE* (hydroxyalkylphosphonate) 0.03%, poloxamine 1%.
Καθαρίζει, ελευθερώνει και αφαιρεί συγκεντρώσεις μεμβράνης πρωτεϊνών και άλλων εναποθέσεων από τους μαλακούς φακούς επαφής.
Καταστρέφει τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς στην επιφάνεια των φακών. Ξεπλένει, αποθηκεύει και λιπαίνει.
Ενδείξεις:
Το Διάλυμα Πολλαπλών Χρήσεων ReNu MultiPlus® της BAUSCH & LOMB ενδείκνυται για χημική απολύμανση (χωρίς χρήση θερμότητας), καθημερινό καθαρισμό, καθημερινή αφαίρεση πρωτεϊνών , λίπανση, ξέβγαλμα και αποθήκευση όλων των μαλακών φακών επαφής, όπως σας συνιστά ο εφαρμοστής σας.

Χρήση:
Πάντοτε να σαπουνίζετε και να ξεπλένετε τα χέρια σας πριν πιάσετε τους φακούς σας. Οι φακοί πρέπει να καθαρίζονται διεξοδικά, να ξεπλένονται και να εμβαπτίζονται μέσα στο υγρό κάθε φορά που τους βγάζετε μετά τη χρήση τους για να τους απολυμάνετε. Για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την απομάκρυνση των πρωτεϊνών καθημερινά, ακολουθήστε αυτά τα απλά στάδια. Αυτή η καθημερινή διαδικασία προτείνετε από την Bausch & Lomb για υγιή και άνετη εμπειρία εφαρμογής των φακών επαφής:
Στάδιο 1: Βάλτε 3 σταγόνες ReNu MultiPlus Διάλυμα Πολλαπλών Χρήσεων σε κάθε πλευρά των φακών επαφής και απαλά τρίψτε για 10 δευτερόλεπτα κάθε πλευρά
Στάδιο 2: Ξεπλύνετε σχολαστικά κάθε πλευρά των φακών για 5 δευτερόλεπτα με ReNu MultiPlus Διάλυμα Πολλαπλών Χρήσεων.
Στάδιο3: Τοποθετήστε τους καθαρούς φακούς στη θήκη τους και γεμίστε με φρέσκο με ReNu MultiPlus Διάλυμα Πολλαπλών Χρήσεων. Αφήστε τους εμβαπτισμένους στη θήκη για τουλάχιστον 4 ώρες. Να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε φρέσκο διάλυμα - ποτέ να μην ξαναχρησιμοποιείτε το ίδιο διάλυμα. Πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες του ειδικού εφαρμοστή σας. Βασισμένος επάνω στην δική σας εξατομικευμένη χημεία των δακρύων σας και το πρόγραμμα εφαρμογής των φακών σας ο εφαρμοστής σας μπορεί να σας συστήσει συμπληρωματικά προϊόντα ή διαδικασίες. Ο εφαρμοστής σας μπορεί επίσης να σας προτείνει μια εναλλακτική διαδικασία χωρίς το στάδιο του τριψίματος των φακών σας. Εάν το κάνει, να καθαρίζετε, να απολυμαίνετε και να απομακρύνετε τις πρωτείνες καθημερινά χωρίς το στάδιο του τριψίματος, ακολουθώντας το τάδιο 3 και Στάδιο 3 μόνο, όπως περιγράφονται παραπάνω.
Εάν τυχόν παραμείνουν υπολείμματα στον φακό σας μπορείτε να τον ξεβγάλετε με ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution. Αδειάστε το ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution της BAUSCH & LOMB από τη θήκη των φακών σας και ξεπλύντε την με φρέσκο υγρό ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution. Αφήστε τη θήκη να στεγνώσει στον αέρα χωρίς να βάλετε τα καπάκια. Οταν στεγνώσει βάλτε τα καπάκια. Η θήκη σας είναι πλέον έτοιμη για χρήση
Μπορείτε να φυλάξετε τους φακούς σας χωρίς να ανοίξετε τη θήκη και να είναι έτοιμοι για χρήση, για διάστημα έως και 30 ημέρες το πολύ. Εάν αποθηκεύετε τους φακούς σας για μεγαλύτερη χρονική περιόδο, θα πρέπει να τους καθαρίζετε και να τους απολυμαίνετε με φρέσκο ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution κάθε 30 ημέρες πριν από κάθε χρήση.
Προειδοποιήσεις & Προφυλάξεις:
• Πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας φακών επαφής που σας συνέστησε ο εφαρμοστής σας. μη τήρηση των αυτών των οδηγιών μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση σοβαρών μολύνσεων στα μάτια σας.
• Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν χειριστείτε τους φακούς σας.
• Πετάξτε από τη θήκη των φακών σας το ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution της BAUSCH & LOMB μετά από κάθε χρήση.
• Εάν είστε αλλεργικός σε οποιοδήποτε συστατικό αυτού του προϊόντος, μην το χρησιμοποιείτε.
• Πετάξτε το υπόλοιπο διάλυμα έξι μήνες μετά από το άνοιγμα του φιαλιδίου.
• Να το χρησιμοποιείτε πριν την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία και στο μπουκάλι.
• Μην ακουμπάτε το στόμιο του φιαλιδίου σε καμία επιφάνεια ή στο μάτι σας διότι υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του διαλύματος ή αιτία τραυματισμού του ματιού σας.
• Ποτέ να μην ξαναχρησιμοποιείτε το ίδιο υγρό δεύτερη φορά.
• Μην χρησιμοποιείτε καμία φαρμακευτική αγωγή για τα μάτια σας σε συνδυασμό με το υγρό αυτό, εκτός και εάν βρίσκεστε υπό ιατρική επίβλεψη.
• Μην χρησιμοποιείτε το ReNu MultiPlus Multi-Purpose Solution της BAUSCH & LOMB με θερμική μέθοδο απολύμανσης.
• Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Προσοχή: Εάν εμφανιστεί ερεθισμός ή υπερβολική δακρύρροια φαινόμενα που επιμένουν ή αυξάνονται, ή αν διαταραχθεί η όραση, διακόψτε τη χρήση του υγρού και συμβουλευτείτε αμέσως τον εφαρμοστή σας.
360 ml Περιέχει θήκη φακών επαφής

ΕΥΚΟΛΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ INTERNET Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ!!!!
http://www.pharmaboots.gr/49_1p626/Bausch-&-Lomb-renu-multiplus-multi-purpose-solution-360ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου