Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Super-φυτική τροφή με χλωροφύλλη για ισχυρή αντιοξείδωση!Από 19,06 μόνο 14,06

ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ
 
Η χλωρέλλα είναι ένας τύπος άλγης που μεγαλώνει μέσα σε φρέσκο και καθαρό νερό. Ολόκληρο το φυτό χρησιμοποιείται για την κατασκευή συμπληρωμάτων διατροφής καθώς επίσης και στην δημιουργία φαρμάκων. Είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης, υδατανθράκων, περιέχει όλες τις βιταμίνες B, καθώς επίσης και τις βιταμίνες C και E,όπως και αμινοξέα.
Αποβολή Βαρέων Μετάλλων
Η χλωρέλλα είναι μια εξαιρετική πηγή για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του σώματός μας, από μέσα και έξω. Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα αποτοξινωτικά για τον οργανισμό μας καθώς έχει την ιδιότητα να μας προστατεύει από τις τοξίνες. Εξαιτίας της χλωροφύλλης που περιέχει επιταχύνει την κάθαρση του αίματος και μας προσφέρει μια γενικότερη αποτοξίνωση. Ενώ παράλληλα διαθέτει την μοναδική ικανότητα να δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα όπως είναι ο ψευδάργυρος, ο μόλυβδος και το κάδμιο, γι’αυτό είναι και γνωστή και ως ’’ καθαριστής ΄΄ βαρέων μετάλλων καθώς τα απομακρύνει από την οδό του εντέρου. Τα βαρέα μέταλλα σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορούν να δηλητηριάσουν τον οργανισμό μας καθώς δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε διότι βρίσκονται παντού γύρω μας, στο νερό, στο χώμα, στις τροφές, στον αέρα. Επειδή δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό μας, η συσσώρευσή τους μπορεί να προκαλέσει χρόνιους πονοκεφάλους.
Αντιγήρανση
Η υψηλότερη πηγή χλωροφύλλης στον κόσμο είναι η χλωρέλλα. Έτσι όταν την καταναλώνουμε στην ουσία λαμβάνουμε μια τεράστια δόση από το ευεργετικό ‘’αίμα’’ των φυτών, την χλωροφύλλη. Μακροπρόθεσμα αυτό μπορεί να μας προσφέρει μια εξαιρετική αντιγηραντική δράση , καθώς μας βοηθά να θέσουμε γερές βάσεις μακροζωίας.
Αναφορές:
  • Herb-and-diet.blogspot.gr
  • Webmd.com
  • Mednutrition.gr
  • Dietplus.gr
  • Alttherapy.blogspot.gr
Αγοράστε εύκολα και φθηνά!
http://www.pharmaboots.gr/49_1p13/-Superfoods-Xlorella-EUBIAS™-350mg-50-kapsoyles
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου