Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Superfoods Ρόδι Eubias™ 350mg 50 κάψουλες!!Super καλή καρδιά!!!!

Super-καλή καρδιά!
Εδώ και 5000 χρόνια, οι καρποί του ροδιού καταναλώνονται ως θρεπτικός χυμός αναζωογόνησης του οργανισμού. Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, η πλούσια σύνθεση του χυμού του ροδιού σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που αποδεδειγμένα παρουσιάζουν καρδιοπροστατευτική δράση, όπως οι πολυφαινόλες, οι βιταμίνες, οι ανθοκυανιδίνες και οι τανίνες, μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν προβλήματα και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Επιπλέον, το ρόδι περιέχει ένα ισχυρό φυτοχημικό στοιχείο, το γαλλικό οξύ, το οποίο φαίνεται να αναπτύσσει αντιιογενείς, αντιμυκητιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτική καταστροφή. Το έλαιο ροδιού αποτελεί ένα δυναμωτικό σύμμαχο, για τη ζωτικότητα του οργανισμού και την καλή καρδιαγγειακή λειτουργία. 
Βάζει το «καλό κόκκινο» στη ζωή σας
 Προσφορά από 25,93 μόνο 18,79!!!
Του Γεωργίου Ζακυνθινού Αν Καθηγητή Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Καλαμάτας¨
Το ρόδι είναι ένα φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ο χυμός του φρούτου,είναι πλούσιός σε ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ, τανίνες, φυτικές ίνες, κάλιο και βιταμίνη C  που σύμφωνα με την βιβλιογραφία βοηθά τον οργανισμό να ξεπεράσει ασθένειες, όπως καρδιακές παθήσεις, αρθρίτιδα, την υπέρταση, κά. Χάρη στις αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβηχικές, στυπτικές, επουλωτικές και αντιδιαρροϊκές του ιδιότητες, ο χυμός του ροδιού χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς εδώ και αιώνες χωρίς να υπείρχε και η  κατάλληλη επιστημονική τεκμηρίωση. Όλοι έχουμε ακούσει και βέβαια υπάρχουν ερευνητικά δεδομένα  ότι το κόκκινο κρασί και το πράσινο τσάι μπορούν να προστατεύουν τον οργανισμό και να έχει σε καλή υγεία την καρδιά του αλλά προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι ο χυμός ροδιού έχει τρεις φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κρασί και το πράσινο τσάι. Πρόσφατα αποτελέσματα Ισραηλινών ερευνητών αναφέρονται επίσης στην ευεργετικότητα του χυμού του Ροδιού τονίζοντας ότι μπορεί να μειώσει τις επιπλοκές κατά την διαδικασία της αιμοκάθαρσης. Ο χυμός του Ροδιού σύμφωνα με παλιότερες εργασίες χρησιμοποιείτε για να μειώσει την αρτηριακή πίεση την χοληστερόλη και για το πλούσιο αντιοξειδωτικό του δυναμικό. Σε μια νέα όμως μελέτη όπως διαπίστωσαν Ερευνητές από την Δυτική Γαλλιλαία και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Χαϊάφα  ο χυμός του Ροδιού μείωσε τις φλεγμονές και γενικά η νοσηλεία τους είχε ποιοτικά χαρακτηριστικά, δηλαδή λιγότερες επιπλοκές και φλεγμονές αλλά και καλύτερης απόκρισης των αιμοκαθαρτόμενων ασθενών. Σε 101 ασθενείς σε αιμοκάθαρση χορηγούνταν  χυμός ροδιού σε πρόγραμμα συνεδριών. Η χορήγηση γίνονταν κάθε τρεις ημέρες ανά εβδομάδα κατά την έναρξη κάθε συνεδρίας και για ένα χρόνο. Οι ασθενείς παρουσίασαν νοσηλευτική κατάσταση χωρίς επιπλοκές και χωρίς προβλήματα φλεγμονών. Οι ερευνητές σημείωσαν ότι η χορήγηση ροδιού σε αιμοκαθαρτόμενους ασθενείς θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια ασφαλή περιεκτικότητα σε αυτό καλίου. Η παραπάνω κλινική έρευνα και μελέτη είναι σε συνέχεια μιας σειράς άλλων μελετών που τονίζουν την ευεργετικότητα του χυμού του ροδιού και τα οφέλη του σε σχέση με τα καρδιαγγειακά επεισόδια που οφείλονται στην πίεση του αίματος και στο υψηλό λιπιδαιμικό προφίλ.
ΠΗΓΕΣ Αμερικανική Νεφρολογική Εταιρεία Νοέμβριος 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου