Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Super-αίσθηση ηρεμίας!Προσφορά αλόη βέρα SuperFoods από 21,66 μόνο 15,79!!!!


Superfoods Αλόη Βέρα EUBIAS™ 300 mg 50 κάψουλες

Super-αίσθηση ηρεμίας!
Η Αλόη Βέρα, ενώ εξωτερικά μοιάζει με κάκτο, στην πραγματικότητα ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών, συγγενεύοντας με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σπαράγγι. Οι εσωτερικοί της χυμοί παρέχουν έναν πλούσιο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, η συνδυασμένη δράση των οποίων, συγκρινόμενη με τη μεμονωμένη επίδρασή τους, αποδεικνύεται πολύ πιο ευεργετική τόσο για τον οργανισμό, όσο και για την εμφάνιση του δέρματος. Χάρη στα μοναδικά αυτά χαρακτηριστικά της, η Αλόη Βέρα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού κατά διαφόρων εξωτερικών παραγόντων και του άγχους, προσφέροντας μια γενική αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας. Επιπλέον, λόγω της σύστασής της από θρεπτικά στοιχεία, συμβάλλει στην ενίσχυση των επιθηλίων ιστών κατά των τραυματισμών, καθώς και στην επούλωσή τους, αλλά και στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. 
Με σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες!!!!
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ!!!!! ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!! http://www.pharmaboots.gr/49_1p4/-Superfoods-Aloh-Vera-EUBIAS%E2%84%A2-300-mg-50-kapsoyles

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ 
Η αλόη βέρα ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών συγγενεύοντας με το σκόρδο και το κρεμμύδι κι ας μοιάζει εξωτερικά με κάκτο.

Έχει μεγάλη ικανότητα να αναγεννά τα κύτταρα.

Δρα ως δυνατό επουλωτικό για κάθε τραύμα είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, και επιτρέπει την πολύ γρήγορη επούλωση (μέχρι και 50%) χωρίς να σχηματίζονται χηλοειδή, αφού ανασυνθέτει τους ιστούς χωρίς να εμποδίζει το οξυγόνο να φτάνει στο τραύμα.

Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ, που βρίσκεται σε πολλά συστατικά της αλόης, σε συνδυασμό με το μαγνήσιο που επίσης περιέχεται στην αλόη, έχει αναισθητικό αποτέλεσμα. 

Η αλόη έχει επίσης και καταπραϋντική δράση ακριβώς γιατί περιέχει φυσικά αναλγητικά που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και την ικανότητα να διεισδύουν στις πιο βαθιές στιβάδες του δέρματος, κάτι που καθιστά την αλόη αποτελεσματικό φάρμακο κατά του πόνου.

Λόγω της ευρείας αντιμικροβιακής δράσης της, μειώνει την ασηψία των εγκαυμάτων, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα μόλυνσής τους.

Τέλος δρα στο μηχανισμό των προσταγλανδινών, μέσω του οποίου τα κύτταρα διατηρούν την ακεραιότητά τους.

Εξάλλου, η περιεκτικότητα της αλόης σε ασβέστιο, κάλιο και κυτταρίνη τη βοηθά να δημιουργεί στα τραύματα ένα δίχτυ από ίνες που προστατεύουν τα αιμοπετάλια, συμβάλλοντας στην πήξη και την επούλωσή τους.

Είναι γνωστό ότι η αλόη βέρα επιταχύνει τη διαδικασία θεραπείας των εγκαυμάτων και ενεργοποιεί την ανάπτυξη των υγιών κυττάρων του δέρματος.

Ωστόσο, διάφορες έρευνες έχουν αποδείξει ότι η αλόη προκαλεί τόσο γρήγορα την αναζωογόνηση του οργανισμού, που νέα κύτταρα της επιδερμίδας συγκεντρώνονται γύρω από την πάσχουσα περιοχή χωρίς να δημιουργείται κρούστα ή ουλή.

Το σώμα εξακολουθεί να παράγει μια προστασία παρόμοια με την κρούστα, αλλά αυτή δεν έχει χοντρή και τραχιά υφή. Κάτω από αυτήν βρίσκεται ένας υγιής δερματικός ιστός και όχι κερατινοποιημένος ιστός ούτε ιστός ουλής.

Η Αλόη χαρακτηρίζεται ως το φυτό της ευεξίας.

http://www.pharmaboots.gr/49_1p4/-Superfoods-Aloh-Vera-EUBIAS%E2%84%A2-300-mg-50-kapsoyles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου