Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Superfoods Acai berry !!!! Προσφορά από 22,27 μόνο 16,23 !!!!!!Super απόδοση καθημερινά!!!!


Ποιος είναι ο ρόλος των συστατικών του acai berry?
Το acai berry είναι ένα είδος μούρου ,μικρό, στρογγυλό, με σκούρο μοβ χρώμα,  μεγέθους 25 mm,το οποίο προέρχεται από τους φοίνικες acai από τα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής. .Είναι παρόμοιο στην εμφάνιση, αλλά μικρότερο από ένα σταφύλι και με λιγότερο πολτό, καθώς οι σπόροι του αποτελούν το 80% του φρούτου.  Το acai berry είναι χρήσιμο για την αντιμετώπιση μιας ποικιλίας προβλημάτων εξαιτίας της ποσότητας σε θρεπτικά στοιχεία που περιέχει.
Τα μούρα acai είναι γνωστά για την υψηλή τους περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, αλλά παράλληλα διαθέτουν και μια μεγάλη ποσότητα σε βιταμίνες, αμινοξέα, ηλεκτρολύτες, ωμέγα λιπαρά, πρωτεΐνες, και βιταμίνες Α,Β1,Ε.  Οι φυλές του Αμαζονίου, που βρίσκονται κοντά σε αυτά τα μούρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα  έχουν χρησιμοποιήσει ως θεραπεία για προβλήματα υγείας που αφορούν την σεξουαλική λειτουργία, την αϋπνία και μια ποικιλία δερματικών παθήσεων .  Οι βιταμίνες που περιέχονται λέγεται ότι ενισχύουν την μνήμη, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται ο χρόνος επούλωσης μιας πληγής, αυξάνεται η ενέργεια, προωθείται η απώλεια βάρους και βοηθούν ώστε να έχουμε καλύτερη όραση.  Πρόσθετα οφέλη από την περιεκτικότητα σε βιταμίνες είναι η μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, η ανακούφιση από την ζαλάδα και τους πονοκεφάλους, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν και στην διατήρηση της χοληστερόλης σε χαμηλά επίπεδα.
Επίσης το μούρο acai είναι πλούσιο σε φώσφορο που είναι ζωτικής σημασίας για τον σχηματισμό γερών οστών και δοντιών, σύμφωνα με την MedlinePlus.  Έχει ένα βασικό ρόλο στην διασφάλιση ότι το σώμα χρησιμοποιεί σωστά τα λίπη και τους υδατάνθρακες που προσλαμβάνουμε από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε.  Ενώ έχει την δυνατότητα ο φώσφορος να βοηθά το σώμα να σχηματίζει πρωτεΐνες σωστά ,εξασφαλίζοντας στα κύτταρα και στους ιστούς του σώματος την σωστή ανάπτυξη.  Ενώ η διατήρηση του  βοηθά την καρδιά να έχει ένα κανονικό ρυθμό στον χτύπο της και τα νεφρά να λειτουργούν καλύτερα.
‘Ένα άλλο συστατικό που διαθέτει το acai berry  είναι το κάλιο, ένα μεταλλικό στοιχείο με σημαντικές λειτουργίες, καθώς  εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία των οργάνων και των κυττάρων του οργανισμού μας.  Το κάλιο παίζει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην λειτουργία του σώματός μας.  Σύμφωνα με την MedlinePlus βοηθά στην διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας στο σώμα μας κα κρατά την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδίας, ενώ παράλληλα  βοηθά στο δημιουργία του μυϊκού συστήματος μας.
ΚΑΙ Η SUPERFOODS ''ΜΙΛΑΕΙ'' ΓΙ'ΑΥΤΟ !!!!!! 
Super- απόδοση καθημερινά!

Το Acai Berry είναι ένα μικρό φρούτο από τα δάση του Αμαζονίου, με πολλές και ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Περιέχει, σε υψηλά επίπεδα, σίδηρο, ασβέστιο και υδατάνθρακες, θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν στο μέγιστο την ενέργεια και την αντοχή, ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βοηθώντας στη συνολικά καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Στη Βραζιλία, το χαρακτηρίζουν ως ένα καύσιμο υψηλής απόδοσης για κάθε δραστηριότητα και κυρίως για τη σεξουαλική! Επιπλέον, η πυκνή σύνθεση του Acai Berry σε αντιοξειδωτικά, ω-λιπαρά οξέα, ίνες, αμινοξέα και βιταμίνες έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, αποτρέπει τις βλάβες των κυττάρων και προστατεύει από ασθένειες και παθήσεις. 
Μια 100% φυσική λύση για καθημερινή υγεία και απόδοση που προτείνεται και σε όσους επιθυμούν να μειώσουν το βάρος τους.
 
Για υψηλή απόδοση σε κάθε δραστηριότητα
ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ!!!!!! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου