Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού EUBIAS!!Επιδρά θετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα και την υγεία των ματιών!

 

Superfoods Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού EUBIAS

Εκχύλισμα Σπόρων Σταφυλιού: Super-φυσική δράση ρισβερατρόλης και ανθοκυανιδών!
Οι ευεργετικές για τον οργανισμό ουσίες που περιέχονται στα σταφύλια είναι η ρισβερατρόλη, ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν τα φυτά για την άμυνά τους, και κάποιες άλλες φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως οι πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή. Η ρισβερατρόλη και τα υπόλοιπα αντιοξειδωτικά συστατικά φαίνεται από εργαστηριακές έρευνες ότι μπορούν να καταστέλλουν τη σύνθεση ελευθέρων ριζών, προσφέροντας έτσι μέγιστη αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό. Τελευταίες έρευνες έχουν αποδείξει τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει η ρισβερατρόλη στην καλή υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης. Ταυτόχρονα, πολύ σημαντική θεωρείται η θετική επίδραση που έχουν οι προανθοκυανιδίνες στην συνολική υγεία των ματιών.
H ρισβερατρόλη και οι προανθοκυανιδίνες επιδρούν θετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα και την υγεία των ματιών
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 67551/20-10-2008
Προσφορά pharmaboots από 12,89 μόνο 9,21

Διατροφική αξία του σταφυλιού
Το σταφύλι αποκαλείται 'ευτυχές δημιούργημα της φύσης'. Τα 100 γραμμάρια σταφυλιών αποδίδουν 80kcal. Είναι τροφή πλούσια σε κάλιο και βιταμίνες Α, Β και C, ενώ η φλούδα τους περιέχει το πολύτιμο φυτικό συστατικό ρεσβερατρόλη.
Επίσης, περιέχουν:
  • Φλαβονοειδή, γνωστά και ως βιταμίνη Ρ, τα οποία εκτός από καρδειοπροστατευτική δράση, χρησιμοποιούνται στη θεραπεία διαφόρων λοιμώξεων.
  • Κουερσιτίνη: προστατεύει τον οργανισμό από καρδιαγγειακές παθήσεις και από καρκίνο.
Ευεργετικές δράσεις – ιδιότητες του σταφυλιού
Tο σταφύλι ενισχύει επίσης τα επίπεδα οιστρογόνων, μάχεται τα μικρόβια, αυξάνει την απορρόφηση ψευδαργύρου, με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη επούλωση των πληγών, την καλύτερη γεύση και όσφρηση, πέψη, σεξουαλική ικανότητα, πρόληψη της αρτηριακής υπέρτασης, αναστολή υπερτροφίας του προστάτη.
Eπίσης πιο συγκεκριμμένα έχει:
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: αναστέλλουν την απελευθέρωση της ισταμίνης και της προσταγλανδίνης, οι οποίες είναι υπέυθυνες για τη φλεγμονή.
  • Αντιαλλεργική δράση: οι πάσχοντες από αλλεργία αναφέρουν σημαντική ανακούφιση με τη χρησιμοποίηση του εκχυλίσματος σταφυλιού.
  • Αντιελκωτική δράση:Τα βιοφλαβονοειδή βοηθούν στην επούλωση των ελκών μειώνοντας την έκκριση ισταμίνης.
  • Προστατευτική δράση: 1-2 ποτηράκια κόκκινο κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων έχει προστατευτικό αποτέλεσμα κατά της καρδιακής νόσου. Τα βιοφλαβονοειδή προστατεύουν το κυτταρικό DNA από την οξειδωτική καταστροφή.
  • Βελτιωτική δράση: άτομα που λαμβάνουν βιοφλαβονοειδή συχνά αναφέρουν βελτιωμένη πνευματική διαύγεια.
Συμπερασματικά, η φύση μερίμνησε για το σταφύλι να αποτελεί ένα συνδυασμό ιδιοτήτων γεύσης και υγείας. 
Πηγές: www.nutrimed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου