Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ AERO POLIVIT βιταμίνες σε μορφή spray !!!!βρίσκουμε τις βιταμίνες που συμβάλλουν στην ομορφιά!

Ποιες βιταμίνες συμβάλλουν στην ομορφιά;

συμπληρωμα διατροφης
Κατά την διάρκεια της ζωής μιας  γυναίκας  η εξωτερική της εμφάνιση θα αλλάξει πάρα πολλές φορές.  Στόχος κάθε γυναίκας είναι η διατήρησης μιας υγιούς εμφάνισης.  Μπορεί η χρήση διάφορων καλλυντικών κρεμών να βοηθά σε αυτή τους την προσπάθεια αλλά πολλές φορές δεν είναι αρκετό μόνο αυτό.  Είναι σημαντικό για την διατήρηση της υγιούς εμφάνισης σας να υπάρχει μια εσωτερική πληρότητα  από βιταμίνες, είτε από μια ισορροπημένη διατροφή είτε με την λήψη των βιταμινών και των θρεπτικών στοιχείων μέσα από ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής.  Τα θρεπτικά συστατικά αυτά βοηθούν πέραν από την υγιή εμφάνιση και στην διατήρηση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού.

βιταμινες
Μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες που μπορεί κάποιος να προσλάβει είναι η Βιταμίνη Α.  Η βιταμίνη αυτή είναι υπεύθυνη για την διατήρηση της σφριγηλότατης του δέρματος καθώς βοηθά και στην ελαστικότητα του.  Είναι αναγκαία για την ανάπλαση του δέρματος, αφού συμβάλλει στη παραγωγή του κολλαγόνου και στην ανανέωση των κυττάρων.  Μια έλλειψη από αυτή την βιταμίνη μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνιση ξηροδερμίας.  Ενώ είναι σημαντική για την αντιμετώπιση των ρυτίδων καθώς και για την μείωση των κηλίδων του δέρματος.

Η επόμενη σημαντική βιταμίνη που είναι απαραίτητη για μια πιο υγιή εμφάνιση είναι η Βιταμίνη Ε, καθώς  διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν τα  κύτταρα του οργανισμού.  Ένα χαρακτηριστικό που μπορεί κανείς προσάψει στην συγκεκριμένη βιταμίνη είναι ότι επιβραδύνει τα σημάδια φθοράς του χρόνου, συμβάλλει στη διατήρηση των υγιών ιστών της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα τη βοηθά να έχει ομοιόμορφη και σφριγηλή όψη.

Εξίσου σημαντική με τις παραπάνω βιταμίνες είναι και η βιταμίνη C καθώς και αυτή συμβάλει στην παραγωγή αλλά και τη διατήρηση του κολλαγόνου, της πρωτεΐνης δηλαδή που δίνει στην επιδερμίδα δομή, τόνωση και ελαστικότητα.   Είναι μια από τις κυριότερες αντιοξειδωτικές βιταμίνες και αποτελεί ασπίδα στην οξείδωση των ελευθέρων ριζών, επιβραδύνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων και τις καταστροφής των υγιών κυττάρων.

Ενώ τέλος η Βιταμίνη Β3, γνωστή και ως Νιασίνη, αυξάνει  την παραγωγή λιπαρών οξέων, βασικά συστατικά του εξωτερικού προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.   Έχοντας πλέον ενισχύσει τον εξωτερικό φραγμό της επιδερμίδας, το δέρμα είναι σε καλύτερη θέση να διατηρούν την υγρασία, ενώ βοηθά σημαντικά σε περίπτωση ξηροδερμίας και όταν υπάρχει ερεθισμός του δέρματος.  Τέλος ένα ακόμα όφελος που μπορεί να λάβει κανείς όταν λαμβάνει την συγκεκριμένη βιταμίνη είναι ότι αναστέλλει τη μεταφορά της χρωστικής ουσίας στα κύτταρα του δέρματος, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις καφέ κηλίδες.

Όλες αυτές οι βιταμίνες που είναι σημαντικές τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες μπορούν να προσληφθούν μέσα από ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που της περιέχει στις κατάλληλες ποσότητες.  Το AERO POLIVIT™ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σπρέι για το στόμα που μπορεί να κάνει την παράδοση όλων αυτών των βιταμινών καθώς και άλλων μέσα από ένα απλουστευμένο τρόπο παράδοσης.

AERO POLIVIT™ βιταμίνες σε μορφή spray

AERO POLIVIT™ βιταμίνες σε μορφή spray

AERO POLIVIT™ βιταμίνες σε μορφή spray; Πλέον ναι, τέλος στα προβλήματα λήψης.
Το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής εκατομμυρίων Μικρο-σταγονιδίων σε μορφή spray για απορρόφηση από το στόμα είναι γεγονός. Αποτελεί μια ευρεσιτεχνία και καινοτομία της κορυφαίας εταιρίας του κλάδου, της SUPERFOODS™:
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ.
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ.
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (90% ΣΕ 20 ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ)
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (900%ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΛΑ)
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ)
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΡΟ)
·         ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ.
·         ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΗΜΕΡΕΣ-ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ.
Τα συστατικά που εμπεριέχονται στο AERO POLIVIT™ δεν αλλοιώνονται από τα γαστρικά υγρά.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!!
ΑΠΟ 22,88 ΜΟΝΟ 16,29!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου