Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ AERO VITAMINS !!! Λύση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης!


Aero Vitamins από τη Superfoods!

Πάντα σε προσφορά !!! -30% έκπτωση
online αγορές 
τηλεφωνικές παραγγελίες
2283025979

Η δυσκολία στην κατάποση λόγω της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης! Την λύση δίνουν τα AERO VITAMINS™!



Σχεδόν όλοι κάποια στιγμή στην ζωή μας έχουμε νοιώσει μία καούρα και καμιά φορά αυτή να ανεβαίνει στο λαιμό μας, λόγω των στομαχικών οξέων που επιστρέφουν στον οισοφάγο. Η καούρα μπορεί να είανι απλά το αποτέλεσμα της κακής πέψης της τροφής. Παρόλα αυτά η συχνή εμφάνιση καούρας μπορεί να ελλοχεύει  σοβαρά προβλήματα τα οποία να απαιτούν ιατρική φροντίδα. Οι συχνές ή συνεχείς καούρες είναι σύμπτωμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης (GERD).
Η τροφή που λαμβάνουμε κατεβαίνει στον οισοφάγο και φτάνει σε μια μυϊκή βαλβίδα που χωρίζει το κάτω τμήμα του οισοφάγου και το στομάχι. Αυτή η βαλβίδα, η οποία ονομάζεται  κάτω οισοφαγικός σφιγκτήρας, ανοίγει επιτρέποντας στην τροφή να περάσει στο στομάχι και μετά ξανακλείνει. 

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα αυτή η βαλβίδα να μην κλείσει ερμητικά, και έτσι τα στομαχικά οξέα να επιστρέψουν στο κάτω τμήμα του οισοφάγου με αποτέλεσμα την εμφάνιση συχνών καουρών, αυτή είναι και η διαδικασία της παλινδρόμησης οξέων. Ταυτόχρονο υπάρχει και η πιθανότητα το οξύ να επιστρέψει στο άνω οισοφαγικό τμήμα. Αυτή η συνεχής παλινδρόμηση των οξέων μπορεί να προκαλέσει τον ερεθισμό των εσωτερικών τμημάτων του οισοφάγου προκαλώντας του φλεγμονή, καθώς τα τμήματα του δεν είναι κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν την διαρκεί έκθεση σε οξέα. Αν το φαινόμενο διαρκέσει για αρκετό καιρό, η φλεγμονή μπορεί να στενέψει ή να διαβρώσει τον οισοφάγο, προκαλώντας αιμορραγία ή δυσκολία στην κατάποση. 

Αυτή η δυσκολία στη κατάποση ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε στην δημιουργία των AEROVITAMINS™ μια σειρά από βιταμίνες που είναι σε μορφή σπρέι για το στόμα, κατά την εφαρμογή του οποίου αποφεύγεται η γαστρική οδός και το στομάχι.

ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΑ AERO VITAMINS

Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής  που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, και τα βότανα άμεσα στο σώμα. 

• Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρο-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του σώματος μας. 

• Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση είναι ασθένεια που μπορεί να παρατηρηθεί σε κάθε ηλικία, ακόμα και στα παιδιά ή τα βρέφη. Ωστόσο, η GERD είναι συχνότερη σε άτομα άνω των 40 ετών. Περισσότερα από τα μισά άτομα με την ασθένεια είναι από 45 έως 64 ετών. Η αντιμετώπιση της πρέπει να είναι άμεση καθώς με το πέρας του χρόνου τα σημάδια είναι πιο έντονα και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερα προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου