Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Νόσος Crohn και η αντιμετώπιση της με AERO VITAMINS!!Πάντα στις πιο καλές τιμές από το pharnaboots!!

Πώς η νόσος του Crohn σταματά την απορρόφηση βιταμινών; Αντιμετωπίστε την με AERO VITAMINS!

Έχει διαπιστωθεί ότι μια σειρά από ασθένειες μπορούν να οδηγήσουν σε μια δυσκολία απορρόφησης των θρεπτικών στοιχείων από το πεπτικό σύστημα μας. Μια από τις πιο γνωστές ασθένειες που μπορεί να υπάρξουν είναι η νόσος του Crohn, η οποία είναι μία πάθηση στην οποία το τοίχωμα ενός ή περισσοτέρων τμημάτων του πεπτικού συστήματος πρήζεται, ερεθίζεται και φουσκώνει.  Αυτό το πρήξιμο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και την στένωση του πεπτικού σωλήνα σε αυτό το σημείο. Τα προσβεβλημένα από Crohn τμήματα μπορεί να είναι από λίγα εκατοστά εντέρου ή και μεγαλύτερα τμήματα αυτού.  Η νόσος του Crohn δεν είναι μια μολυσματική ασθένεια και δεν μπορεί να μεταδοθεί από έναν ασθενή σε ένα υγιές άτομο, ενώ μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία ακόμα και σε παιδιά, ενώ η συχνότητα εμφάνισης είναι πιο αυξημένη σε γυναίκες από ότι στους άνδρες.

Τα συμπτώματα που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει έχοντας την νόσο του Crohn ποικίλουν ανάλογα με το σημείο που έχει προσβληθεί, η φλεγμονή που μπορεί να προκληθεί σε μέρος του εντέρου από την  νόσου Crohn συνήθως παράγει κοιλιακούς πόνους και διάρροια, αν και κάποιες φορές εξαιτίας της στένωσης του εντέρου μπορεί να προκληθεί εμετός και δυσκοιλιότητα.  Η διάρροια είναι πιθανό να συνοδεύεται και από αιμορραγία, για τους ασθενείς που πάσχουν από νόσο του Crohn του παχέως εντέρου.  Είναι σημαντικό επίσης ότι οι ασθενείς που ήδη πάσχουν από την νόσο  του Crohn συχνά νοιώθουν κουρασμένοι και έχουν έντονα τα σημάδια του λήθαργου και μπορεί να έχουν και πυρετό. Συχνά μπορεί κάποιος από του πάσχοντες από νόσο του Crohn να έχει φλεγμονές που επηρεάζουν τα μάτια, το δέρμα, το στόμα, τις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη.  Συνήθως  ένα ακόμα σύμπτωμα που εμφανίζεται στους ανθρώπους είναι ένα κόκκινο χρώμα στην περιοχή των ματιών ενώ μπορεί κάποιος να αισθανθεί και πόνο.

Ενώ όταν τα σημάδια της νόσου είναι έντονα μπορεί να υπάρξει πρήξιμο στις αρθρώσεις, συχνότερα στα γόνατα, λόγω της συσσώρευσης υγρού στα σημεία αυτά, ενώ μπορεί κάποιος να εμφανίσει απλά πόνο τις αρθρώσεις χωρίς όμως ταυτόχρονα να υπάρχει και πρήξιμο.

aero vitamins,superfoods,υπερτροφές,power foods,helthy foods
Πολλές φορές σε ασθενείς με νόσο Crohn έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί να υπάρξει μια δυσαπορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από την περιοχή αυτή του πεπτικού σωλήνα και να είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.  Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε στην δημιουργία μιας σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή σπρέι για το στόμα με την επωνυμία AERO VITAMINS™, που βοηθούν στις καλύτερη διανομή των βιταμινών στο σώμα μιας και παρακάμπτεται η πεπτική οδός.




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ AERO VITAMINS !!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 22830 25979 
ΚΑΙ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου