Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εχινάτσια! Tο φυτό που προστατεύει από την γρίπη και τις ιώσεις!Προσφορά Superfoods Aero Εχινάτσια spray!!

Εχινάτσια! Tο φυτό που προστατεύει από την γρίπη και τις ιώσεις!

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει την ιδιότητα να καταπολεμά τους ξένους εισβολείς που εισέρχονται στο σώμα μας.  Είναι μια σειρά από κύτταρα, ιστούς και όργανα που σκοπό έχουν να αναγνωρίσουν και να καταστρέψουν τις επιβλαβείς ουσίες που εισβάλουν στον οργανισμό μας.  Σκοπός του είναι η υπεράσπιση της υγείας μας και για αυτό το λόγο είναι αναγκαία η στήριξή του.  Η Εχινάτσια είναι ένα φυτό που μπορεί να προσφέρει μεγάλα οφέλη στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Η Εχινάτσια είναι ένα ιθαγενές φυτό της Βόρειας Αμερικής που η χρήσης του είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια καθώς οι Ινδιάνοι την χρησιμοποιούσαν ως πανάκεια για όλες τις ασθένειες.

Από τον 19ο αιώνα η χρήση του φυτού μεταφέρεται και στην Ευρώπη, ενώ τα τελευταία χρονιά πολλές είναι και οι μελέτες που έχουν γίνει για την επίδρασή της στον οργανισμό μας.  Η Εχινάτσια είναι ένα φυτό πλούσιο σε χημικές ουσίες όπως είναι οι πολυσακχαρίτες, τα φλαβονοειδή, τα αλκαμίδια και το καφεϊκό οξύ.  Είναι ένα βότανο με χαρακτηριστικές αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.  Η χρήση της Εχινάτσιας είναι κυρίως για την τόνωση του ανοσοποιητικού και του λεμφικού συστήματος καθώς έχει την ιδιότητα να ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις λοιμώξεις όπως είναι η γρίπη και το κρυολόγημα ενώ χρησιμοποιείται και για την καταπολέμηση φλεγμονών και μολύνσεων.  Είναι αποτελεσματική τόσο για τα βακτήρια όσο και για τους ιούς, ενώ είναι γνωστή και για την χρήση της στις λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού όπως είναι η λαρυγγίτιδα και η αμυγδαλίτιδα.

Το προϊόν AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ™ είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να προσφέρει την ενίσχυση που χρειάζεται το ανοσοποιητικό σύστημα για την αντιμετώπιση όλων των λοιμώξεων του αναπνευστικού και εναντίον της γρίπης κατά τους χειμερινούς μήνες που είναι πιο έντονη η εμφάνιση τους.



ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!!!
ΑΠΟ 22,12 ΜΟΝΟ 15,75!!!



Superfoods Aero Εχινάτσια 13,3 mg

νέο

AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ ™


AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ ™  SPRAY

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ, ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ, ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ

Ενισχύστε το Ανοσοποιητικό και δράστε άμεσα ενάντια στο κρυολόγημα, στην γρίπη και τις άλλες ιώσεις με το Aero Echinacea™ spray. Περιέχει εκχύλισμα από το φυτό Εχινάτσια αλλά και εκχύλισμα από το φυτό Goldenseal, βιταμίνη Ε, στέβια και σκόρδο. Όλα τα παραπάνω σε μια μοναδική γεύση που δημιουργήθηκε από μέλι και λεμόνι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ECHINACEA


 ta4stadia


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ™ SPRAY

Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, και τα βότανα άμεσα στο σώμα.

•   Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρό-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του σώματος μας.
•   Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑΣ

1. Έχει τον καλύτερο τρόπο λήψης διατροφικών συστατικών.
2. Μπορεί να το δώσετε σε έναν άρρωστο που δεν έχει δυνάμεις να καταπίνει.
3. Δεν καταπίνετε κάψουλες ή αυτά που επικαλύπτουν τα δισκία.
4. Δίνει άμεσα ενέργεια και δύναμη.
5. Τα χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (στο γραφείο, στο ποδήλατο, στο αυτοκίνητο, στην άθληση κ.α.).
6. Απορροφάτε κατά 90% σε 20 μόλις λεπτά.
7. Απορροφάτε 900% πιο γρήγορα από τις κάψουλες.
8. Αποτελεί τον νέο τρόπο λήψης των θρεπτικών συστατικών.
9. Χρησιμοποιεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία.
10. Θεωρείται το πιο φιλικά για τον οργανισμό.


SIGKRISI PINAKAS


“Μέσα από του στόματος ψεκασμού, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν κατευθείαν μέσα στο σώμα και στη συνέχεια, στη ροή του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΤΟ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ
Η Βόρεια Αμερική είναι η Γή καταγωγής αυτού του φυτού που χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι Sioux της Ντακότα για να θεραπεύουν τις πληγές τους. Το ονόμαζαν “ρίζα φιδιού” και το θεωρούσαν ικανό να τους προστατεύει από όλα τα κακά. Οι λευκοί άποικοι έμαθαν από τους ντόπιους τις φαρμακευτικές ιδιότητες αυτού του φυτού, σύμφωνα με καταγραφές από το 1700. Αργότερα οι Ευρωπαίοι βοτανολόγοι το ονόμασαν Εχινάτσια από την αρχαία ελληνική λέξη “εχίνος” λόγο του σφαιρικού και αγκαθωτού σχήματος ανάμεσα στα άνθη, που θυμίζει θαλάσσιο αχινό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ

Η Εχινάτσια είναι πολυετές φυτό, ύψους 30 – 150cm, με απλό στέλεχος, φύλλα ωοειδή ή λογχοειδή, ρίζες πασσαλώδεις (κύρια ρίζα) ατρακτοειδής, με άνθη μεγάλες μαργαρίτες που έχουν χρώμα μοβ, ροζ ή λευκό ανάλογα με την ποικιλία. Το γένος Echinacea αποτελείται από 9 είδη και δύο ποικιλίες. Τα είδη που παρουσιάζουν φαρμακευτικό ενδιαφέρον είναι η Echinacea Angustifolia (Narrow – leaved Purple Coneflower)-με στενά φύλλα, και η Echinacea Purpurea (Common Purple Coneflower)-με φύλλα ωοειδή και η Echinacea Pallida (Pale Purple Coneflower)-με λευκά άνθη.
Η Εχινάτσια χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά για τη θεραπεία πληγών, εγκαυμάτων, κρυολογημάτων, στον πονόλαιμο, πονόδοντο, στα τσιμπήματα εντόμων και σε διάφορες περιπτώσεις δηλητηριάσεων όπως αυτών που οφείλονταν σε τσιμπήματα φιδιών.

ΧΡΗΣΗ

Η ικανότητα του να θεραπεύει πολλές διαφορετικές ασθένειες έκαναν το συγκεκριμένο φυτό να θεωρείται πανάκεια (θεραπεία επί πάσας νόσου).
Η συνδυαστική δράση πολλών δραστικών ουσιών αυτού του φυτού το καθιστούν ικανό να ενδυναμώνει τις άμυνες του οργανισμού μας, αυξάνοντας τη παραγωγή μακροφάγων και λεμφοκυττάρων, ειδικών αντισωμάτων για την προστασία του οργανισμού μας από παθογόνα βακτήρια και τοξικές ουσίες. Η αμυντική αυτή δράση ενισχύεται από την αντισηπτική, αντιική και βακτηριοστατική ικανότητα, που δίνουν ιδιαίτερη αξία σε αυτό το φυτό και το καθιστούν κατάλληλο στην αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος όπως και για τη πρόληψη επιδημιών της γρίπης. Σε όλα αυτά προστίθενται η αντιφλεγμονώδης δράση, επουλωτική, και η προστασία του δέρματος.

ΠΡΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΦ  75354 01/10/2013
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!!!
ΑΠΟ 22,12 ΜΟΝΟ 15,75!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου