Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Superfoods Aero Polivit 13,3 mg Πολυβιταμίνη!!!Προσφορά μόνο 16,29 !!!Βιταμίνες που ενισχύουν ανδρική γονιμότητα.


Aero Vitamins από τη Superfoods!
Aero polivit 13,3mg

Πάντα σε προσφορά !!! -30% έκπτωση
online αγορές 
τηλεφωνικές παραγγελίες
2283025979

AERO POLIVIT™  ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ


•   Το AERO POLIVIT™ SPRAY είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής των AERO VITAMINS SPRAY,καθώς συνδυάζει πολλές βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε μία δόση. Αν και οι περισσότεροι διατροφολόγοι συνιστούν να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά σας από μια καλά ισορροπημένη διατροφή, η έλλειψη χρόνου εμποδίζει συχνά αυτή την προσπάθεια.
•   Για εκείνους που έχουν επιλέξει να διασφαλίσουν τη διατροφική πρόσληψη συστατικών με την προσθήκη συμπληρωμάτων στη διατροφή τους, το AERO POLIVIT™ SPRAY τους δίνει τη δυνατότητα να το πράξουν, με ένα γρήγορο και βολικό τρόπο, και με το υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης που υπάρχει.
 •   Το AERO POLIVIT™ περιλαμβάνει περισσότερες από 12 διαφορετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, D, E, το σύμπλεγμα της βιταμίνης Β, θειαμίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, Β6 και Β12, φυλλικό οξύ, β-καροτένιο και άλλα, κρατώντας το σώμα σας ισορροπημένο και κάνοντας το προϊόν ιδιαίτερα επωφελής για όλους.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ AERO SPRAY
Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται βιταμίνες για να ανταπεξέλθει στις σωματικές και ψυχολογικές λειτουργίες της καθημερινότητας.
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βρίσκονται στα τρόφιμα που καταναλώνουν οι άνθρωποι. Συνολικά το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται 13 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για να λειτουργήσει αρμονικά. Άρα με μία γρήγορη… ματιά θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι, όταν δεν υπάρχει επαρκές «απόθεμα» βιταμινών, τα σκευάσματα πολυβιταμινών πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινής διατροφής.
Οι απαιτούμενες βιταμίνες για τον οργανισμός είναι οι (βιταμίνες) A, C, D, E, K και Β. Η ομάδα Β μάλιστα εμπεριέχει τις θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, βιοτίνη, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12 και φολικό οξύ.

Ποιές είναι οι βιταμίνες που ενισχύουν την ανδρική γονιμότητα?

Τις τελευταίες δεκαετίες , το ποσοστό της υπογονιμότητας στα ζευγάρια έχει τετραπλασιαστεί, φτάνοντας έως και το 16%.Παλαιότερα ο πιο συχνός λόγος που ένα ζευγάρι δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει ήταν επειδή η γυναίκα αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα. Σήμερα ο πιο συχνός λόγος υπογονιμότητας είναι ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων στους άνδρες, πράγμα που ολοένα και αυξάνεται, με αποτέλεσμα σήμερα το ένα τρίτο των περιπτώσεων υπογονιμότητας να οφείλεται σε παθολογία του άνδρα, ενώ στο άλλο τρίτο παρατηρείται αμοιβαία συμμετοχή του ανδρικού και γυναικείου παράγοντα. Η ανδρική υπογονιμότητα καθορίζεται με ανάλυση σπέρματος (σπερματογράφημα), κατά το οποίο καταγράφεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων, η κινητικότητα και άλλα ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, ενώ μπορεί ο αριθμός τους να είναι ικανοποιητικός, παρόλα αυτά ο ρυθμός με τον οποίο κινούνται να μην είναι αρκετός ώστε να γονιμοποιήσουν ένα ωάριο.

Μια βιταμίνη που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της γονιμότητας του άντρα είναι η βιταμίνη Ε, της οποίας η έλλειψη είναι υπεύθυνη για την εκφύλιση των ιστών των όρχεων. Η αντί-οξειδωτική δράση της συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα, προστατεύοντας τα από την οξείδωση και την καταστροφή. Ενώ στην ίδια κατηγορία για την ισχυρή τους αντιοξειδωτική δράση θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και την βιταμίνη C καθώς και αυτή με την σειρά της προστατεύει το DNA ώστε να μην φθαρθεί από τις ελεύθερες ρίζες. Ενώ και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β μπορούν να προσφέρουν μια βοήθεια στο πρόβλημα της υπογονιμότητας όπως είναι το φολλικό οξύ, καθώς διαθέτουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Επίσης, σύμφωνα με Δανούς ερευνητές η βιταμίνη D είναι εξίσου σημαντική βιταμίνη για την ανδρική γονιμότητα καθώς η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κακής ποιότητας σπέρμα, καθώς είναι αυτή η βιταμίνη που θεωρείται ότι συμβάλει στην απορρόφηση ασβεστίου, βασικού παράγοντα για την καλύτερη κινητικότητα του σπέρματος.

Η συχνή κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν αυτές τις βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά,η λήψη κάποιου συμπληρώματος διατροφής που να εμπεριέχει αυτές τις βιταμίνες μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανδρικής υπογονιμότητας στα πλαίσια πάντα μιας ολοκληρωμένης θεραπείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου