Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ...!!!AERO VITAMINS από τη Superfoods!!Super προϊόντα,Super τιμές!!!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ AERO VITAMINS ΤΗΣ SUPERFOODS!!!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 2283025979
ΚΑΙ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!


Η Ελληνική εταιρεία Astra Medical Hellas Superfoods καινοτομεί στον τομέα των βιταμινών διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μέσω των φαρμακείων το AERO VITAMINS™, δηλαδή βιταμίνες σε σπρέι.
Το AERO VITAMINS είναι το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής εκατομμυρίων Μικρο-σταγονιδίων σε μορφή spray για απορρόφηση από το στόμα.
Τα εμπλουτισμένα με βιταμίνες προϊόντα AERO VITAMINS απευθύνονται σε άτομα τα οποία συνηθίζουν να λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών ενώ είναι ιδανικό για όσους:
* αντιπαθούν τα χάπια και τις ταμπλέτες/κάψουλες ή δεν μπορούν να τα καταπιούν
* έχουν ευερέθιστο έντερο
* θέλουν να τα έχουν μαζί τους παντού (δεν απαιτείται χρήση νερού)
Τα προϊόντα AERO VITAMINS έχουν άμεση επίδραση στον οργανισμό (κατά 900% πιο γρήγορα συγκριτικά με την κάψουλα) και απορροφούνται κατά 90% σε 20 λεπτά.
Τα μικροσυστατικά δεν κατευθύνονται στο λαιμό, αλλά επικάθονται στη γλώσσα ενεργοποιώντας τους γευστικούς κάλυκες και στη συνέχεια απορροφώνται άμεσα από τους βαθύτερους ιστούς στο εσωτερικό των παρειών. Με αυτό τον τρόπο τα πολύτιμα συστατικά περνούν κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.
Η σειρά απαρτίζεται απ’ τα παρακάτω προϊόντα:
* AEROKIDS™, το πρώτο παιδικό συμπλήρωμα βιταμινών σε spray.
* AEROPOLIVIT™, περιλαμβάνει περισσότερες από 12 διαφορετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε μορφή spray.
* AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ™, για άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού και δράση ενάντια στο κρυολόγημα, στην γρίπη και τις άλλες ιώσεις.
Ο Δ/νων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods κ. Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Η σειρά προϊόντων AERO VITAMINS της SUPERFOODS™ πρωτοπορεί χάρη στην εργονομική συσκευασία των σπρέι αλλά και στον τρόπο λειτουργίας τους, ο οποίος είναι βασισμένος στις αρχές της μοριακής μηχανικής. Στην Astra Medical Hellas Superfoods επιδιώκουμε κάθε νέο βήμα μας να προσφέρει χρήσιμες, ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τρόπο καινοτόμο και ουσιαστικό.»
Προφίλ

Η Astra Medical Hellas Superfoods ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2003, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πάντα πιστή στο πεντάπτυχο «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά για όλους προϊόντα», η Astra Medical Hellas Superfoods είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.
Αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα.
Αν και είναι μια εταιρεία σχετικά νέα, έχει επιτύχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει γνωστά και ευρέως αποδεκτά στην Ελλάδα προϊόντα, όπως το Ιπποφαές EUBIAS™, τη Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, το Βασιλικό Πολτό EUBIAS™, τις Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, το Ομανίτους™ και το Umbrella Policosanol.
Τα έμπειρα στελέχη της, αφοσιωμένα στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας, αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής και την ενίσχυσή της με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Από την κάψουλα και τα τρόφιμα έως τη συσκευασία, όλα τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods είναι πραγματικές καινοτομίες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δράσεων, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη υγεία του οργανισμού μας.
Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών. Στόχος της για το αύριο είναι να συνεχίσει να προσφέρει τα Best Sellers της φύσης και να αποτελέσει η Astra Medical Hellas Superfoods συνώνυμο της υγιεινής διατροφής και της καλής υγείας .

AERO VITAMINS: μια παγκόσμια καινοτομία από την SUPERFOODS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου