Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Οι Βιταμίνες που χρειάζονται περισσότερο οι γυναίκες !!Προσφορά Superfoods Aero Polivit πολυβιταμίνη!!

Οι Βιταμίνες που χρειάζονται περισσότερο οι γυναίκες

 Πολλές βιταμίνες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα διάφορα στάδια της ζωής μιας γυναίκας. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες δεν λαμβάνουν όλες τις βιταμίνες στις ποσότητες που απαιτούνται εξαιτίας του τρόπου ζωής που ακλουθούνε και από διάφορους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες που εμποδίζουν την πρόσληψη των βιταμινών σε μια πιο φυσική μορφή.  Αυτός είναι και o λόγος που τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής είναι απαραίτητα στην σημερινή εποχή.





Βιταμίνη Α
Η βιταμίνη Α έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.  Οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν βιταμίνη Α καθώς τις βοηθά στην οικοδόμηση και την ενδυνάμωση των οστών, των δοντιών και των ιστών του δέρματος. Η βιταμίνη Α μειώνει επίσης τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών, βελτιώνει την όραση, ενώ μια ιδιότητας της είναι να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Βιταμίνη B6
Η βιταμίνη B6, γνωστή και ως πυριδοξίνη, είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτή η βιταμίνη βοηθά επίσης στην παραγωγή διαφόρων ορμονών και χημικών ουσιών στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα την συνεισφορά της στην μείωση της κατάθλιψης, των καρδιακών παθήσεων, και της απώλειας μνήμης.  Η έλλειψη βιταμίνης Β6 μπορεί να μας προκαλέσει αναιμία, μια δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία, αίσθημα κόπωσης, φύσημα, ζάλη, εμβοές στα αυτιά και πονοκέφαλο.

Βιταμίνη C
H βιταμίνη C έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία της γυναίκας.  Βοηθά στην ανάπτυξη των ιστών, καθώς και τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακών παθήσεων.  Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.


Βιταμίνη D
Η βιταμίνη  D είναι γνωστή για την βοήθεια της στην ενεργοποίηση του ασβεστίου, στοιχείου που έχει βασικό ρόλο στη διατήρηση γερών οστών.  Η βιταμίνη D θεωρείται επίσης ότι μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.  Είναι αυτή η βιταμίνη που μπορεί να ωφελήσει πολλές γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εμμηνόπαυσης καθώς μπορεί να βοηθήσει στη μειώσει των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.  Η ανεπάρκεια στη συγκεκριμένη βιταμίνη μπορεί να οδηγήσει τις γυναίκες σε οστεοπόρωση, για αυτό είναι απαραίτητη η λήψη της είτε με φυσικό τρόπο είτε με την χρήσης κάποιου φυσικού συμπληρώματος διατροφής.
Βιταμίνη Ε
Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και χάρη στην ικανότητά της να καταπολεμά τις βλάβες των κυττάρων, μπορεί να επιβραδύνει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, ενώ είναι γνωστή για τα οφέλη της τόσος στην υγεία του δέρματος όσο και στην υγιή εμφάνιση των μαλλιών.  Η βιταμίνη αυτή βοηθά επίσης στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, του καταρράκτη και της απώλεια μνήμης.

AERO POLIVIT ™

Ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που θα μπορούσε να προσφέρει τις απαραίτητες ποσότητες βιταμινών στις γυναίκες  είναι το AERO POLIVIT ™, το οποίο σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορεί να καλύψει της ημερήσιες ανάγκες για βιταμίνες σε μια γυναίκα.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ AERO POLIVIT ™ SPRAY

Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα βότανα, άμεσα στο σώμα.

• Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρο-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του σώματος μας.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι κάψουλές αποβάλλονται
μέσω του γαστρικού σωλήνα!!
• Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο ο πιο εύκολος και πιο γρήγορος τρόπος, αλλά μπορούν να το χρησιμοποιούν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.





ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!!!!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 22830 25979
ΚΑΙ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!

Superfoods Aero Polivit 13,3 mg Πολυβιταμίνη


νέο

AERO POLIVIT™  ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ

•   Το AERO POLIVIT™ SPRAY είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής των AERO VITAMINS SPRAY,καθώς συνδυάζει πολλές βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε μία δόση. Αν και οι περισσότεροι διατροφολόγοι συνιστούν να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά σας από μια καλά ισορροπημένη διατροφή, η έλλειψη χρόνου εμποδίζει συχνά αυτή την προσπάθεια.

•   Για εκείνους που έχουν επιλέξει να διασφαλίσουν τη διατροφική πρόσληψη συστατικών με την προσθήκη συμπληρωμάτων στη διατροφή τους, το AERO POLIVIT™ SPRAY τους δίνει τη δυνατότητα να το πράξουν, με ένα γρήγορο και βολικό τρόπο, και με το υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης που υπάρχει.

•   Το AERO POLIVIT™ περιλαμβάνει περισσότερες από 12 διαφορετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, D, E, το σύμπλεγμα της βιταμίνης Β, θειαμίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, Β6 και Β12, φυλλικό οξύ, β-καροτένιο και άλλα, κρατώντας το σώμα σας ισορροπημένο και κάνοντας το προϊόν ιδιαίτερα επωφελής για όλους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ AERO SPRAY
Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται βιταμίνες για να ανταπεξέλθει στις σωματικές και ψυχολογικές λειτουργίες της καθημερινότητας.
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βρίσκονται στα τρόφιμα που καταναλώνουν οι άνθρωποι. Συνολικά το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται 13 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για να λειτουργήσει αρμονικά. Άρα με μία γρήγορη… ματιά θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι, όταν δεν υπάρχει επαρκές «απόθεμα» βιταμινών, τα σκευάσματα πολυβιταμινών πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινής διατροφής.
Οι απαιτούμενες βιταμίνες για τον οργανισμός είναι οι (βιταμίνες) A, C, D, E, K και Β. Η ομάδα Β μάλιστα εμπεριέχει τις θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, βιοτίνη, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12 και φολικό οξύ.

Τι κάνουν οι πολυβιταμίνες;
Τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος εκτελούν χημικές αντιδράσεις προκειμένου να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός. Η βιταμίνη είναι ένα μόριο που το σώμα χρειάζεται για να πραγματοποιήσει ορισμένες αντιδράσεις. Επειδή όμως το σώμα αδυνατεί να δημιουργήσει επαρκή μόρια βιταμίνης για τον εαυτό του, ο οργανισμός θα πρέπει να τα συμπληρώσει μέσω της διατροφής ή των πολυβιταμινών.

Τα υπέρ…
•   Υπάρχουν κάποιες πολυβιταμίνες που οι ειδικοί προτείνουν σε αρκετούς ανθρώπους. Για παράδειγμα οι έγκυες γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά φολικό οξύ για τις πρώτες 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης τους και αυτό γιατί, αν και η συγκεκριμένη βιταμίνη παράγεται καθημερινά από τον οργανισμό, δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μίας εγκύου.
•   Επίσης οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αλλά και ειδικές κατηγορίες που έχουν έλλειψη βιταμίνης D, την οποία ο άνθρωπος λαμβάνει κυρίως από τον ήλιο, χρειάζονται να συμπληρώνουν τα ελλειμματικά ποσοστά του οργανισμού τους με βιταμίνες.
•   Αλλά και στην περίπτωση των παιδιών χρειάζονται πολυβιταμίνες προκειμένου να έχουν μία υγιή και δυνατή ανάπτυξη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ AERO POLIVIT™
Αν όμως μία βιταμίνη είναι ευεργετική για τον οργανισμό, αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερες παίρνει κανείς τόσο το καλύτερο; Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν ο οργανισμός λαμβάνει υπερβολικές δόσεις πολυβιταμινών, περισσότερες δηλαδή από όσες χρειάζεται, τότε αυτό είναι επιβλαβές. Για παράδειγμα σε εγκύους δεν ενδείκνυται η χορήγηση βιταμίνης Α γιατί ενδέχεται να βλάψει το έμβρυο. Επιπλέον ποσότητα μεγαλύτερη από 10mg βιταμίνης B6 σε καθημερινή βάση μπορεί να προκαλέσει απώλεια της αίσθησης των άκρων, ενώ υπερβολική δόση βιταμίνης C ενδέχεται να προκαλέσει κοιλιακό άλγος και διάρροια.

Οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με ειδικές ιατρικές παθήσεις, τα παιδιά, οι μητέρες που θηλάζουν ή άτομα με ιδιαίτερα περιοριστικές δίαιτες, όπως είναι οι χορτοφάγοι, μπορεί να χρειαστούν όλες τις διαφορετικές ποσότητες βιταμινών σε τακτά χρονικά διαστήματα ίσως και σε καθημερινή βάση.

H ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝH AERO POLIVIT SPRAY, ΔΕΝ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ Η ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΛΜΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΑΦΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΑΛΙΔΙΟ.

AERO POLIVIT™ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
Η λήψη μεγάλης ποσότητας από μία συγκεκριμένη βιταμίνη ή διάφορες βιταμίνες δεν είναι καλή ιδέα. Και αυτό γιατί συγκεκριμένες ομάδες βιταμινών μπορεί να παρεμβαίνουν στην απορρόφηση άλλων. Για παράδειγμα, ο ψευδάργυρος παρεμβαίνει στον τρόπο απορρόφησης του χαλκού και του σιδήρου.
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ AERO VITAMINS™  ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 ta4stadia


POLIVIT
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ AERO POLIVIT™ SPRAY ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ
• Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, και τα βότανα άμεσα στο σώμα.
•   Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρο-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του σώματος μας.
•   Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ AERO POLIVIT™ SPRAY ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΩΝ
1. Έχει τον καλύτερο τρόπο λήψης διατροφικών συστατικών.
2. Μπορεί να το δώσετε σε έναν άρρωστο που δεν έχει δυνάμεις να καταπίνει.
3. Όσοι δυσκολεύεστε στην κατάποση, δεν καταπίνετε κάψουλες ή αυτά που επικαλύπτουν τα δισκία.
4. Δίνει άμεσα ενέργεια και δύναμη.
5. Το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (στο γραφείο, στο ποδήλατο, στο αυτοκίνητο, στην άθληση κ.α.).
6. Απορροφάτε κατά 90% σε 20 μόλις λεπτά.
7. Απορροφάτε 900% πιο γρήγορα από τις κάψουλες.
8. Αποτελεί τον νέο τρόπο λήψης των θρεπτικών συστατικών.
9. Χρησιμοποιεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία.
10. Θεωρείται το πιο φιλικό για τον οργανισμό.

SIGKRISI PINAKAS 
“Μέσα από του στόματος ψεκασμού, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν κατευθείαν μέσα στο σώμα και στη συνέχεια, στη ροή του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά”
ΔΩΣΤΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΡΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΦ  75355 01/10/2013
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PHARMABOOTS!!!!!!!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 22830 25979
ΚΑΙ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου