Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ασερόλα Eubias...Δέρμα σφιχτό και σφριγηλό!! Προσφορά pharmaboots!!

Τα κεράσια Acerola μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να είναι σφιχτό και σφριγηλό.
Το κεράσι Acerola, επίσης γνωστό ως το κεράσι των Μπαρμπάντος ή κεράσι των Αντιλλών, περιέχει μια εκπληκτική ποσότητα βιταμίνης C.  Τα 100g. Κερασιού Acerola δίνει μια καταπληκτική ποσότητα  1.000-3.000 mg. βιταμίνης C, ενώ τα 100g. από πορτοκάλια αποδίδουν μόνο για 50mg. βιταμίνης C.
Η βιταμίνη C είναι εξαιρετικά ευεργετική για το δέρμα.   Διατηρώντας το δυνατό και νεανικό.  Το δέρμα χρειάζεται βιταμίνη C για την παραγωγή κολλαγόνου, ένα από τα βασικά διαρθρωτικά δομικά στοιχεία στο δέρμα.
Μπορεί πολλοί παράγοντες όπως η ηλικία, η έκθεση στον ήλιο, οι ελεύθερες ρίζες , η ρύπανση, οι  χημικές ουσίες στα καλλυντικά, να αποδυναμώσουν  και να βλάψουν το κολλαγόνο προκαλώντας  ρυτίδες και χαλαρό δέρμα.  Προκειμένου να διατηρηθεί νεότερη η  επιδερμίδα ζωτικής σημασίας το κολλαγόνο σας να αναπληρώνεται και να διατηρείται στα σωστά επίπεδα.
Τα κεράσια Acerola παρέχουν μια άφθονη ποσότητα βιταμίνης C, έτσι ώστε το δέρμα να έχει την ικανότητα να παράγει κολλαγόνο γρήγορα και αποτελεσματικά.  Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα να διατηρείται σταθερό, σφιχτό και χωρίς ρυτίδες.
 Ζήτω! Και λένε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού!
Η βιταμίνη C είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει το δέρμα από την καταστροφή του που μπορούν να προκαλέσουν. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή μόρια που αποδυναμώνουν και βλάπτουν  το δέρμα, οπότε και η παραγωγή της βιταμίνης C μια αρκετά σημαντική κινητήριος δύναμη.
Τα κεράσια Acerola περιέχουν επίσης μια σημαντική ποσότητα της βιταμίνης Α, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, που προωθούν όλες το όμορφο δέρμα.  Η βιταμίνη Α βοηθά το δέρμα με την καταπολέμηση των ρυτίδων, στοιχείο που βοηθά στην πρόληψη της καταστροφής του δέρματος.  Η θειαμίνη, η ριβοφλαβίνη, η νιασίνη και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β υποστηρίζουν το δέρμα στην επισκευή κατεστραμμένων κύτταρων του δέρματος.
Η εύρεση φρέσκων κερασιών Acerola μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, ειδικά αν ζείτε σε περιοχή με ψυχρότερο κλίμα.  Ευτυχώς, είναι διαθέσιμα σε μορφή συμπληρώματος.

Superfoods Ασερόλα Eubias™ 300mg 50 κάψουλες


Super-ενδυνάμωση του οργανισμού!
 Η Ασερόλα είναι ένας τύπος κερασιού, που ευδοκιμεί σε πολλές περιοχές του κόσμου και συνήθως αναφέρεται ως «κεράσι των Αντιλλών». Θεωρείται το πλουσιότερο φρούτο σε βιταμίνη C, με περιεκτικότητα 100 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι και το λεμόνι, 20 φορές υψηλότερη από την γκουάβα και 10 φορές μεγαλύτερη από το βατόμουρο. Κατά μέσο όρο, 100γρ ώριμα φρούτα Ασερόλα περιέχουν 17000mg βιταμίνης C. Οι καρποί της φημίζονται για τις σημαντικές τους ιδιότητες, καθώς συμβάλλουν στη δέσμευση του ασβεστίου, προστατεύοντας έτσι από την απώλειά του, θωρακίζουν τον οργανισμό και αποτελούν σημαντικό σύμμαχο, ενώ μπορούν να προσφέρουν μια ιδανική λύση για τους καπνιστές, λόγω τις βιταμίνης C. Επιπλέον, η Ασερόλα αναπτύσσει και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, η οποία βελτιώνει τη λειτουργία του οργανισμού.
Πλούσιο σε βιταμίνη C Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού
Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ 61470/02-09-2011 50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
 Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μήν υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.

SUPER ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!!
ΑΠΟ 22,58 ΜΟΝΟ 16,90!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου