Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Καταλληλότερη ποσότητα για τον οργανισμό φολικού οξέος μόνο απο τα aero vitamins!!!Προσφορά στη πιο Super τιμή όλα τα Aero Vitamins!!

Το φολικό οξύ και ο ρόλος του στη διατροφής μας!


Το φολικό οξύ, γνωστό επίσης και ως Βιταμίνη Β9, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που υπάγεται στην οικογένεια των Βιταμινών του συμπλέγματος Β.  Τo φολικό οξύ διαλύεται στο νερό για αυτό το λόγο οι ποσότητες που δεν χρειάζονται στον οργανισμό δεν αποθηκεύονται αλλά αποβάλλονται από τα ούρα.  Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται καθημερινή πρόσληψη ποσότητας φολικού οξέος. Ο ανθρώπινος οργανισμός από μόνος του δεν μπορεί να το συνθέσει και για αυτόν τον λόγο πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά από την διατροφή.

Ο ρόλος του

Ο ρόλος του φολικού οξέος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον οργανισμό μας. Eίναι σημαντικό στην λειτουργία του εγκεφάλου και παίζει πρωταρχικό ρόλο τόσο στην σωματική όσο και στην πνευματική ισορροπία.  Ο βασικός του ρόλος, καθώς είναι απαραίτητο, είναι στη δημιουργία νέων κυττάρων όπως επίσης και για την σύνθεση του DNA και του RNA.  Ταυτόχρονα είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών.  Σε συνεργασία με την Βιταμίνη C και την Βιταμίνη Β12 βοηθούν τον οργανισμό μας στο να μεταβολίζει, να διασπά, να χρησιμοποιεί και να συνθέτει τις νέες πρωτεΐνες.  Παράλληλα είναι επιβεβαιωμένη η ευεργετική δράση του φολικού οξέος στο αγγειακό σύστημα.  Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το φολικό οξύ να ξεχωρίζει είναι ότι συμβάλλει στην πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων αιμορραγικού τύπου, τα οποία οφείλονται σε ρήξη εγκεφαλικών αρτηριών, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο.  Σύμφωνα με σουηδικές έρευνες υψηλά επίπεδα φολικού οξέος στο αίμα και την διατροφή συσχετίζονται με μείωση κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου αιμορραγικού τύπου.

Ανεπάρκεια

Σε περίπτωση ανεπάρκειας φολικού οξέος παρατηρείται αύξηση των επιπέδων της ομοκυστεϊνης.  Το φολικό οξύ βοηθά στην μετατροπή του αμινοξέος της ομοκυστεϊνης σε μεθιεονίνη, η ανεπάρκεια όμως του φολικού οξέος μπορεί να οδηγήσει στην συσσώρευσή της στο σώμα με αποτέλεσμα αυτά τα αυξημένα επίπεδα να σχετίζονται με αυξημένες καρδιαγγειακές παθήσεις.  Η έλλειψη του φολικού οξέος μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία, γκρίζα μαλλιά, έλκος πεπτικού συστήματος και προβλήματα στην ανάπτυξη.  Ενώ έντονα είναι και τα συμπτώματα όπως είναι η κούραση και η αδυναμία.

Το AERO POLIVIT™ είναι ένα από τα φυσικα συμπληρωματα διατροφης σε μορφή σπρέι για το στόμα που εκτός από την περιεκτικότητά του σε πολλές βιταμίνες, περιέχει επίσης και την καταλληλότερη ποσότητα για τον οργανισμό φολικού οξέος, 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ AERO VITAMINS ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!!
ΕΥΚΟΛΕΣ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PHARMABOOTS!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου