Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Προσφορά Aero Vitamins από τη superfoods!!!


Aero Vitamins από τη Superfoods!

Πάντα σε προσφορά !!! -30% έκπτωση
online αγορές 
τηλεφωνικές παραγγελίες
2283025979

AERO KIDS™ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ

Τώρα μπορούν τα παιδιά σας να πάρουν τις βιταμίνες τους.
Το AERO KIDS  παιδική πολυβιταμίνη, έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το παιδί σας κάθε μέρα. Έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 4 και πάνω, και δεδομένου ότι δεν είναι ένα χάπι, είναι πιο εύκολο για τα παιδιά σας να το πάρουν.

Γυμναστική! Σύμμαχος ανάπτυξης για τα παιδιά!

 Τα παιδιά γυμνάζονται όλη την ώρα χωρίς να το καταλαβαίνουν. Ακόμα και στο σχολείο, όταν απλά τρέχουν ή παίζουν μπάλα, αυτό κατά βάση μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή γυμναστικής. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη επτά λεπτά σωματικής άσκησης σε καθημερινή βάση επαρκούν για ένα παιδί, ώστε να μειωθεί τόσο ο κίνδυνος παχυσαρκίας όσο και ο κίνδυνος εμφάνισης άλλων προβλημάτων με την μετέπειτα υγεία. Όταν ασκούνται τα παιδιά από μικρά, συμβάλλουν στη δημιουργία καλής σωματικής διάπλασης αλλά και μεταβολισμού, βασικοί παράμετροι για την μετέπειτα εξέλιξη της υγείας τους. Η γυμναστική στα παιδιά μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στην γενικότερη υγεία του παιδιού καθώς μπορεί να αποκτήσει όλα τα θετικά στοιχεία από αυτή. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ψυχαγωγία για το παιδί και όχι υποχρέωση.

Ποια μπορεί να είναι τα οφέλη από την γυμναστική όμως? 

 

Γερή καρδιά 

 

Μπορεί να ενισχυθεί η καρδιά κάνοντας αερόβια γυμναστική. Κάνοντας αερόβια άσκηση, βοηθάτε την καρδιά να μεταφέρει σωστά το οξυγόνο στον οργανισμό.

Δυναμώνουν οι μύες 

 

Ασκήσεις που μπορεί να γίνουν χρησιμοποιώντας τις μυϊκές ομάδες του σώματος δυναμώνουν τον οργανισμό και τους μύες. Κάνοντας αυτές τις ασκήσεις δυναμώνει το σώμα του παιδιού. Αυτές οι ασκήσεις αφορούν μικρούς και μεγάλους.

Αποκτά ευλυγισία 

 

Τα περισσότερα παιδιά είναι ευλύγιστα, μπορούν να τεντώσουν, να στρίψουν ή να μαζέψουν τα πόδια τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέτοιου τύπου ασκήσεις συνήθως είναι ευχάριστες, και μπορεί να προσφέρει μια ευλυγισία στο παιδί που μπορεί να το ακολουθεί για πολύ καιρό.

Ενίσχυση Οστών 

 

Οι γονείς συχνά πιστεύουν ότι η παροχή γάλακτος εξασφαλίζει γερά οστά στα παιδιά. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να κάνουν συγκεκριμένες ασκήσεις, ώστε να εξασφαλίσουν περεταίρω ενίσχυση των οστών τους. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν: χοροπήδημα, σχοινάκι, τρέξιμο, μπάσκετ, κλασική γυμναστική, τένις, βόλεϊ κ.λπ.

Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής και εξασφαλίζοντας την πρόσληψη όλων των απαραίτητων βιταμινών, το παιδί μπορεί να εξασφαλίσει μια σωστή λειτουργία του οργανισμού του και ενίσχυση της υγείας του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου