Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ τα Aero vitamins της Superfoods!!!Βοηθάνε και τους αθλητές για πρόληψη βιταμίνων!!



Πολυβιταμίνη σε spray ...

Η Πρόσληψη Βιταμινών βοηθά τους Αθλητές στην απόδοσή τους!

On line αγορές από το pharmaboots 
και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 22830 25979

900% ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

AERO VITAMINS™

By SUPERFOODS™ (κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα και ευρεσιτεχνία)



Υπάρχει τώρα ένας επαναστατικός τρόπος για να πάρετε τις βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα συμπληρώματα διατροφής, και αυτός λέγεται AERO VITAMINS™.

 Ο ψεκασμός με τον οποίο διανέμουν τα θρεπτικά συστατικά τα AERO είναι ο πιο γρήγορος, πιο αποτελεσματικός και βολικός τρόπος ώστε να πάρετε μια ημερήσια δόση βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών συμπληρωμάτων.

 Σκεφτείτε πόσους ανθρώπους ξέρετε που δεν λαμβάνουν βιταμίνες μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταπιούν τα χάπια.


Πως λειτουργούν τα νέα συμπληρώματα διατροφής AERO


Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, και τα βότανα άμεσα στο σώμα.

SIGKRISI PINAKAS

 Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρο-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του    σώματος μας.

 Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά μπορεί το χρησιμοποιήσουν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.


Τα AERO αποτελούν μια καταπληκτική ευρεσιτεχνία που αλλάζει την ζωή σας


ΤΑ AERO ΛΕΝΕ STOP


•  Στο πρόβλημα της κατάποσης

•  Στο πρόβλημα της απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών (ιδίως σε μεγαλύτερες ηλικίες όπου ο οργανισμός έχει μειώσει την ικανότητα απορρόφησης)

•  Στο πρόβλημα της μεταφοράς του, μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας καθώς χρειάζεται ελάχιστο χώρο ακόμη και στην τσέπη του παντελονιού.

•  Στο πρόβλημα να λάβουν τα παιδιά ένα συμπλήρωμα, καθώς, η γεύση του και ο τρόπος λήψης το κάνουν να φαίνεται παιχνίδι


flushing-pills
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ
ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

Xρησιμοποιούμε τα προϊόντα AERO διότι:

1. Έχουν τον καλύτερο τρόπο λήψης διατροφικών συστατικών

2. Μπορεί να τα δώσετε σε έναν άρρωστο που δεν έχει δυνάμεις να καταπίνει

3. Δεν καταπίνετε κάψουλες ή αυτά που επικαλύπτουν τα δισκία

4. Δίνουν άμεσα ενέργεια και δύναμη

5. Τα χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (στο γραφείο, στο ποδήλατο, στο αυτοκίνητο, στην άθληση κ.α.)

6. Απορροφούνται κατά 90% σε 20 μόλις λεπτά

7. Απορροφούνται 900% πιο γρήγορα από τις κάψουλες

8. Αποτελούν τον νέο τρόπο λήψης των θρεπτικών συστατικών

9. Χρησιμοποιούν κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία

10. Θεωρούνται τα πιο φιλικά για τον οργανισμό


ta4stadia

“Μέσα από του στόματος ψεκασμού, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν κατευθείαν μέσα στο σώμα και στη συνέχεια, στη ροή του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά”


Η Πρόσληψη Βιταμινών βοηθά τους Αθλητές στην απόδοσή τους!

Σύμφωνα με των Αμερικανικό Σύλλογο Διαιτολόγων η σωστή διατροφή προάγει την καλύτερη απόδοση και την πιο γρήγορη αποκατάσταση από την έντονη προπόνησης που κάνουν οι αθλητές και γενικότερα όσοι ασχολούνται με κάθε μορφή αθλητισμού. Οι ανάγκες για θρεπτικά συστατικά είναι μεγαλύτερες για έναν άνθρωπο που ασχολείται με τον αθλητισμό είτε με επαγγελματικό τρόπο είτε ως ερασιτεχνική ασχολία. Σημαντικό κομμάτι για την καλύτερη απόδοση κάθε αθλητή πάιζει η διατροφή του και η πρόσληψη βιταμινών. Έχει παρατηρηθεί ότι ένα μεγάλο κομμάτι από αυτούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν προσλαμβάνουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται καθώς μπορεί να είναι ελλιπής η χρήσης φρούτων και λαχανικών.


‘Εχει παρατηρηθεί ότι επειδή η έντονη άσκηση αυξάνει την κατανάλωση οξυγόνου κατά 10 έως 15 φορές, υποστηρίζεται ότι η χρόνια άσκηση προκαλεί ένα διαρκές ‘’οξειδωτικό στρες’’ εξαιτίας της αυξημένης παραγωγής ελευθέρων ριζών οξυγόνου. Οι ελεύθερες ρίζες πιστεύεται ότι προκαλούν βλάβες στις κυτταρικές μεμβράνες των μυϊκών κυττάρων εξαιτίας της υπεροξείδωσης, ενώ για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να τους οδηγήσουν στην μη ιδανική αποκατάσταση από την έντονη προπόνηση και σε εξασθενημένη ανοσοποιητική λειτουργία του οργανισμού. Για να αποφευχθεί αυτή η δυσάρεστη κατάσταση οι αθλητές θα πρέπει να λαμβάνουν μια σειρά από βιταμίνες που θα μπορέσουν να αποτρέψουν αυτή την οξειδωτική διαδικασία, όπως είναι οι βιταμίνες A, C, E που εξαιτίας της μεγάλης αντιοξειδωτικής ιδιότητάς τους μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών.

Ενώ σημαντικές είναι και οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος Β καθώς μπορούν να προσφέρουν μια ενεργοποίηση του ενεργειακού μεταβολισμού, σημαντική βοήθεια νευρικό σύστημα και για την αντιμετώπισή των συσπάσεων των μυών. Ενώ η βιταμίνη Β6 του συμπλέγματος μπορεί ακόμα να προσφέρει βοήθεια στην σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και στη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Όλες αυτές τις βιταμίνες και μια σειρά από άλλες οι αθλητές μπορούν να τις λάβουν, σε συνδυασμό πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή, οι αθλητές μέσα από το AERO POLIVIT™, μια πολυβιταμίνη που εξαιτίας της καινοτόμου της σχεδιασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους αθλητές.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ AERO POLIVIT SPRAY™

Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής  που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, και τα βότανα άμεσα στο σώμα. 

AERO POLIVIT™
•  Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρο-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του σώματος μας. 

•  Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο πιο εύκολο και πιο γρήγορο αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου